QUOTE(aulina @ 2010 10 27, 11:13)
feme, kokie tavo planai šiai žiemai, supratau, kad viduje dirbate?
daugmaz

turim speti kanalizacija pasidaryti kol neuzsalo cia viskas ir sklypa pasilygint. o viduje katilas, gipsas ant sienu ir lubu. parketlentes jau kaip ir perkam, kol dar akcija kazkokia ten yra

nu zodziu, mano vyras nusiteikes jau apsigyvent ten uz kokiu 3 men

o man tai ka... smagu

kokiam bepaskambinu darbininkui visi tik mykia ir nieko negali pasakyti

toks jausmas, kad kol pinigais panosei nepradesi mojuoti tai net pirsto nejudins
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 27, 12:56)
Man atrodo kad trinkeles butu pigesnes rudeni,ziema. O pavasari pati supranti,prasideda statybos,nuolaidu kazin ar sulauksi.
man irgi atrodo, kad dabar

maciau kainos ir trinkeliu ir darbu koki 50proc pigiau negu mokejom pries 4 metus
Papildyta:
QUOTE(Pojo @ 2010 10 26, 21:56)
tame ir esme - ne viska is karto

praktiskai pora metu butum ramus - nes visom progom ta pati galetum dovanot

pirmas pirkinys labiausiai apsimoka, nes perki apyranke,uzsegima ir gauni du nemokamai

dauguma ju murano stiklas, bet turi jie isliekamaja verte

nu zodziu geras daiktas - nebesiplesiu, o svarbiausia kiek laimes suteikia
oooo.... ziuriu irgi troliu virusas siaucia

cia panasiai kaip vaikai dabar su lipdukais... arba nauja mada - su peliukais
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2010 10 26, 22:26)
Tu del rankenu variantu, uzklausk baldininko kaip ten pas mane padaryta. Visai vertas demesio sprendimas

Nors gal ir taip ten pas tave tas pats bus

Dabar po tu dazu, jokia stipria priemone nevaliau, apart Feirio. Tai nezinau kaip bus. Gal su kokia rugstele, bet bijau,kad pavirsiaus nepazeistu
As dar sitas
http://www.condition...02010.01.25.pdf ziurnejau, kiek girdejau lyg maziau keicia spalva. Bet nepatiko kainos. O kokios spalvos tavo stalvirsis bus? As skubu dabar pries tave uzlysti,kad man baldus pradetu daryti

Labai jau ilgai as del spalvu neapsisprendziau
as irgi labai bijau akmens mases kriaukles, turejau tokia sviesia, buvo lieta is stalvirsio, nu tai eina k ciortu tokia balta spalva - sveisdavau ir sveisdavau

bet kita vertus, praktiskumo sumetimais kai pasiemiau metaline - nu tai dabar su ranksluostukais istisai reikia valineti, kitaip nusitaskuoja su tom kalkem... buvau radus tokia gera priemone, gerai nuvalo, bet faktiskai kiekviena karta su ja ir reikia nuvalyti, paskui isausinti - uzknisa