Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(aulina @ 2010 10 27, 12:13)
pamenu tik tavo vardą... Kur nusipirkote naują sklypą?
]

Sklypas Ginkūnuose, 10 arų, kiemas į pietus.Čia vieni iš kelių faktorių, kodėl atsisakėm varianto centre.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 10 27, 11:48)
dziaugtis kol kas galesiu tik viename mergaites kambaryje. sekncios bus i miegamaji. tai manau, ne anksciau Kaledu  g.gif

noreciau vienu sykium ir i visus kambarius. bet tai tik "svajuko drambliones".

suku galva ar trinkeles pirkti is rudens ar palaukti pavasario?

Man atrodo kad trinkeles butu pigesnes rudeni,ziema. O pavasari pati supranti,prasideda statybos,nuolaidu kazin ar sulauksi.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 10 27, 11:13)
feme, kokie tavo planai šiai žiemai, supratau, kad viduje dirbate?

daugmaz doh.gif turim speti kanalizacija pasidaryti kol neuzsalo cia viskas ir sklypa pasilygint. o viduje katilas, gipsas ant sienu ir lubu. parketlentes jau kaip ir perkam, kol dar akcija kazkokia ten yra doh.gif nu zodziu, mano vyras nusiteikes jau apsigyvent ten uz kokiu 3 men doh.gif cool.gif o man tai ka... smagu blush2.gif lotuliukas.gif kokiam bepaskambinu darbininkui visi tik mykia ir nieko negali pasakyti rolleyes.gif toks jausmas, kad kol pinigais panosei nepradesi mojuoti tai net pirsto nejudins ax.gif

Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 27, 12:56)
Man atrodo kad trinkeles butu pigesnes rudeni,ziema. O pavasari pati supranti,prasideda statybos,nuolaidu kazin ar sulauksi.

man irgi atrodo, kad dabar doh.gif maciau kainos ir trinkeliu ir darbu koki 50proc pigiau negu mokejom pries 4 metus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pojo @ 2010 10 26, 21:56)
tame ir esme - ne viska is karto mirksiukas.gif praktiskai pora metu butum ramus - nes visom progom ta pati galetum dovanot  biggrin.gif  pirmas pirkinys labiausiai apsimoka, nes perki apyranke,uzsegima ir gauni du nemokamai mirksiukas.gif  thumbup.gif  dauguma ju murano stiklas, bet turi jie isliekamaja verte mirksiukas.gif nu zodziu geras daiktas - nebesiplesiu, o svarbiausia kiek laimes suteikia biggrin.gif  blush2.gif

oooo.... ziuriu irgi troliu virusas siaucia doh.gif cia panasiai kaip vaikai dabar su lipdukais... arba nauja mada - su peliukais doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2010 10 26, 22:26)
Tu del rankenu variantu, uzklausk baldininko kaip ten pas mane padaryta. Visai vertas demesio sprendimas smile.gif Nors gal ir taip ten pas tave tas pats bus smile.gif
Dabar po tu dazu, jokia stipria priemone nevaliau, apart Feirio. Tai nezinau kaip bus. Gal su kokia rugstele, bet bijau,kad pavirsiaus nepazeistu g.gif
As dar sitas http://www.condition...02010.01.25.pdf  ziurnejau, kiek girdejau lyg maziau keicia spalva. Bet nepatiko kainos.  O kokios spalvos tavo stalvirsis bus? As skubu dabar pries tave uzlysti,kad man baldus pradetu daryti tongue.gif  Labai jau ilgai as del spalvu neapsisprendziau smile.gif

as irgi labai bijau akmens mases kriaukles, turejau tokia sviesia, buvo lieta is stalvirsio, nu tai eina k ciortu tokia balta spalva - sveisdavau ir sveisdavau doh.gif bet kita vertus, praktiskumo sumetimais kai pasiemiau metaline - nu tai dabar su ranksluostukais istisai reikia valineti, kitaip nusitaskuoja su tom kalkem... buvau radus tokia gera priemone, gerai nuvalo, bet faktiskai kiekviena karta su ja ir reikia nuvalyti, paskui isausinti - uzknisa doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 27, 14:33)
..., paskui isausinti - uzknisa  doh.gif  rolleyes.gif

nebandei Latviskos priemones Marina uz 5lt mirksiukas.gif

man kaip ir reiktu klinkeriniu g.gif , galvoju gal kita met papigs apskritai produkcija... (prajuokinau ane biggrin.gif )...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 27 spalio 2010 - 13:48
QUOTE(ambre @ 2010 10 27, 10:08)
Laba. Turbūt nebepamenat manęs, o gal... Kažkada čia jau bendravau, turėjome sklypą žemaičio gatvėj ir ruošėmės statybai.Taigi daug laiko nutekėjo, daug kas keitėsi.
Nusipirkom kitą sklypą ir dabar jau 100% apsisprendę startuoti.
Šiuo metu paišom projektą, greitu laiku ir pas architektą keliausim smile.gif
Tikiuos susibendrausim 4u.gif

Labas 4u.gif pamenu! o sena projekta lyg armoja buvot issirinke ne? nebenorit sito?
Atsakyti
feme, o kaip organizuojate darbus, negi važinėjate? Turbūt taviškis kažkur Šiauliuose laikinai apsistojęs... Apsigyventi per 3 men. labai optimistiška mintis, bet gerai, bus daugiau įrenginėjančių interjerą, man įdomiau smile.gif
Atsakyti
Gal kam pravers ar ka uzkabins biggrin.gif : http://www.mebletara...dex.htm?lang=ru
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2010 10 27, 15:58)
Labas 4u.gif pamenu! o sena projekta lyg armoja buvot issirinke ne? nebenorit sito?

Sveika smile.gif buvom buvom, bet nebetinka sklypui, o ir per didelis rolleyes.gif
Dabar bus kažkas panašaus į JP Avilys 2.
Atsakyti
Maciau SM (Siauliu temoje) viena mamyte parduoda uosine dvigule lova. Niekam nereik? mirksiukas.gif
Kaina padori, kartu su grotelemis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 27 spalio 2010 - 14:58
QUOTE(janna @ 2010 10 27, 14:46)
nebandei Latviskos priemones Marina uz 5lt  mirksiukas.gif

man kaip ir reiktu klinkeriniu  g.gif , galvoju gal kita met papigs apskritai produkcija... (prajuokinau ane  biggrin.gif )...

lotuliukas.gif nea, nebandziau, cia ka irgi naujas mados klyksmas? pabandysim! as jau turiu atskira net spintele visokio plauko valikliam... turiu manija doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 27, 16:17)
lotuliukas.gif nea, nebandziau, cia ka irgi naujas mados klyksmas? pabandysim! as jau turiu atskira net spintele visokio plauko valikliam... turiu manija  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

neee, tiesiog uz 5 lt blizga taip pat kaip ir uz 15lt. pirkta eiliniame PC.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 10 27, 15:04)
feme, o kaip organizuojate darbus, negi važinėjate? Turbūt taviškis kažkur Šiauliuose laikinai apsistojęs...  Apsigyventi per 3 men. labai optimistiška mintis, bet gerai, bus daugiau įrenginėjančių interjerą, man įdomiau  smile.gif

jo jo... kur cia privazinesi doh.gif maniskis jau darbuojasi siauliuose, gyvena nuo pirmadienio iki penktadienio cool.gif
o del interjero, tai as irgi laukiu nesulaukiu, kada man cia duos pasireiksti rolleyes.gif o tai apie kokius ten gipskartonius ar katilus nieko neismanau cool.gif
Atsakyti