QUOTE(Beržė @ 2010 10 26, 14:41)
Aciu, Dovis,
apziurejau tavo virtuve. Nu neblogai ir ta akmens mases kriaukle ziuris
Minejai, kad pasidazo - ar pasveitus issiplauna?
Nezinau tiesiog del tos plautuves - man vizualiai vis tiek labiau prie sirdie metaline. Bet ji nusitasko. Tiksliau, jei ini ,,rifliuotu" pavirsium - pati kriaukle tai nieko, bet va kranas tai tikrai nuo vandens buna demetas. Ji vis reik pavalyt. *****, kokia as neapsisprendus
O del rankenu - tai tik igilinimus isfrezuos ir viskas
Tiesa, dar uzmaciau, kad isiketel, kai dar nebuvo visu ileidziamu sviestuvu. Ar nereikejo po ju montavimo dar paspakliuoti/padazyti? Ar buvo sioje vietoje problema?
Tu del rankenu variantu, uzklausk baldininko kaip ten pas mane padaryta. Visai vertas demesio sprendimas

Nors gal ir taip ten pas tave tas pats bus

Dabar po tu dazu, jokia stipria priemone nevaliau, apart Feirio. Tai nezinau kaip bus. Gal su kokia rugstele, bet bijau,kad pavirsiaus nepazeistu
As dar sitas
http://www.condition...02010.01.25.pdf ziurnejau, kiek girdejau lyg maziau keicia spalva. Bet nepatiko kainos. O kokios spalvos tavo stalvirsis bus? As skubu dabar pries tave uzlysti,kad man baldus pradetu daryti

Labai jau ilgai as del spalvu neapsisprendziau
visi mano sviestuvai montuoti po dazymo, niekur nieko taisyt nereikejo. O ka tau elektrikai sneka? Gazdina,kad taisyt teks? Tada duosiu saviskio tel, jei reiks ir su baltom pirstinem dirbs
Papildyta:
QUOTE(rasyte_ @ 2010 10 26, 19:12)
Kaip matau ir tu sergi troliomanija
QUOTE(Pojo @ 2010 10 26, 20:39)
Sergu

Dovis irgi su savo didziaja

tu irgi? ar stipriai?

Oi mergos baikit

Varykit i kita tema. Uzmetys akmenim jus cia.
Cia apie ju barnguma galima butu labai daug parasyti, bet va kaip Jova sako, jie turi isliekamaja verte. Kolekcionieriai uz senesnius,limituotus arba uz jau nebegaminamus, super daug moka. Tai kai vyras nervuodavosi,kad vel naujas karolis, as jam sakydavau,kad cia ne masina, isnesus is parduotuves jis nenuverteja,kaip isvaziavus is salono. Bet rimtai. Sunku suvokti, bet ner ka irodineti