Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(janna @ 2010 10 28, 09:40)
Trylika, o is kur pirkot?

lab ryt,
pirkom alnidoj-pasiule geriausia kaina, greitai atveze. Be to, pas juos didziausias spalvu pasirinkimas (bent jau buvo, kai rinkomes).
Atsakyti
QUOTE(tryliktoji @ 2010 10 28, 10:12)
lab ryt,
pirkom alnidoj-pasiule geriausia kaina, greitai atveze.  Be to, pas juos didziausias spalvu pasirinkimas (bent jau buvo, kai rinkomes).

Supratau, aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2010 10 28, 09:24)
Nenorim įmantraus namo vien dėl  finansų, plius klasikinis namas visada normaliai žiūrėsis smile.gif
Keisim langų dydį, formą (bus "languoti" ) , fasadinėj pusėj nebus erkerio, ten dėsim stoglangį, ūkinė dalis bus kitaip išplanuota ( bus iš virtuvės durys į sandėliuką), katilinė bus prie garažo (priestate), antram aukšte, kadangi nebebus balkono, laiptinę paspausim, didinsim vonią- ten bus nedidukė pirtis. Vat. smile.gif

del klasikinio namo tai 100proc sutinku thumbup.gif beje, languoti langai - liuks ziurisi, irgi norejau... smile.gif pas mus dabar nepatinka koks yra isplanavimas, bet nieko pakeisti negalima... nera jokio sandeliuko isvis, garazas ir katiline (kaip ir dabartiniame mano name) tai is patirties jauciu ir ne vien as galiu pasakyti - ir garazas ir katiline pavirsta sandeliukais, uogieniu, dviraciu ir kitu rakandu saugyklomis doh.gif as kai esu daiktu kaupeja, pas mane vis kraunasi kraunasi viskas ax.gif blush2.gif ir nezinau kaip reikes spresti...
Papildyta:
QUOTE(Bitute555 @ 2010 10 28, 09:25)
Pas mus trinkeles betonines is Siauliu "Betono mozaikos". Tokios apvalainos, kaip bulkutes, maiseme pailgas su kvadratinemis, vadinasi berods "pilies trinkeles", spalva- "color mix", t.y. maišyta juoda, ruda, vyšninė.
Cia taip jos atrodo is Betono mozaikos svetaines: pilies trinkeles paveiksliukas
Pliusai:
- Gera kaina, lyginant su klinkerinemis
- Praktiskos, nesimato demeliu, tepalu zymiu ar pan.
- Is ties grazios ir idomios, lyginant su iprastomis pilkomis trinkelemis
Minusai:
- Ko gero kaip ir visos betonines, su laiku arba pasibraizo, arba tokiomis sviesiomis demelemis ismusa pavirsiu. Todel visada graziausiai atrodo po lietaus- tokios ryskios, sviezios. Nors dabar sako yra ir betoniniu trinkeliu impregnantu: belieka nutepti jas, betonas isigeria si impregnanta ir jos ilga laikai atrodys kaip po lietaus- sviezios, ryskios ir grazios smile.gif

superines! thumbup.gif as galvodavau vis, kad noriu tu kiauru tokiu, kur zole per viduri gali augti, nu bet nezinau, idomu kaip su prieziura doh.gif dabar turim isvis tas paprastas pilkas, tai ka as zinau, man patinka... viskas normaliai
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 28, 10:24)
  as galvodavau vis, kad noriu tu kiauru tokiu, kur zole per viduri gali augti, nu bet nezinau, idomu kaip su prieziura  doh.gif dabar turim isvis tas paprastas pilkas, tai ka as zinau, man patinka... viskas normaliai

grazu, bet sudetinga.

pas mano tevuka kvartaliuko centrine gatve jomis isklota. pasak jo, vargas..
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 28, 10:24)
as galvodavau vis, kad noriu tu kiauru tokiu, kur zole per viduri gali augti

nuolat eidavau per katalikiškos mokyklos teritoriją (ten tokiomis išklota), tai reikėdavo batus saugoti... Gal dabar kitokios klojamos... Gražu, bet nepatogu.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 10 28, 10:30)
grazu, bet sudetinga.

pas mano tevuka kvartaliuko centrine gatve jomis isklota. pasak jo, vargas..

vat vat doh.gif rolleyes.gif nors man smagu butu, daugiau zalumos, kadangi sklypas mazas, dar sublokuotas namas per garazus, tai paskui uzsitveri su tvora ir sedi tarp tu betonu doh.gif as dar pagalvojau, kad smagiai butu issiklot akmenim, idomu kaip techniskai tai daroma, bent jau kokius takucius aplink nama ar pan... paskui kokia samana uzleist wub.gif cool.gif nu cia isisvajojau doh.gif

http://www.avadi.lt/...other/akmuo.jpg nu va panasiai kaip cia wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme_fatale: 28 spalio 2010 - 09:44
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 28, 10:40)

kaip iš pasakos wub.gif Amžinas dalykas, bet kiek darbo ....
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 10 28, 10:39)
nuolat eidavau per katalikiškos mokyklos teritoriją (ten tokiomis išklota), tai reikėdavo batus saugoti... Gal dabar kitokios klojamos... Gražu, bet nepatogu.

cia tas tai tiesa, jeigu su kulnais tai reiktu pirstu galais vaikscioti ax.gif

man kaip grazu isvis akmuo visam interjere... akmuo, metalas ir medis...

http://www_viss_lt/d...objekti_02.jpeg fainas zidinys, nors mes galvojam apie kokia maza krosnele ketine, tokia pusiau dekoratyvine ... kazka panasaus i sita http://www.francobel...ommun/schim.gif gal kas nors girdeje ka nors apie jas esat?

Atsakyti
Mano buves kaimynas dirba su akmeniu: nuo akmeniniu vazu iki tvoru....
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 28, 10:51)
man kaip grazu isvis akmuo visam interjere... akmuo, metalas ir medis...

gražių įdėjų turi.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 10 28, 10:55)
Mano buves kaimynas dirba su akmeniu: nuo akmeniniu vazu iki tvoru....

mirksiukas.gif blush2.gif o telefoniuka? gal mazdaug zinai kokios kainos? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2010 10 28, 10:56)
gražių įdėjų turi.

kaip mano vyras sako ''ideju tureti neuztenka, reikia tureti uz ka jas igyvendinti'' smile.gif nors siaip esu macius kas pasidaro ir labai labai taupydami nerealu interjera drinks_cheers.gif is tikro labiausia tikriausia patinka, kai matosi, kad dusios zmogaus ideta i ta nama, o ne kokio dizainerio supiesta kur kokia vazele turi stoveti doh.gif siaip nieko blogo pries juos neturiu, net kuri laika esu su daugeliu dirbusi blush2.gif rolleyes.gif faini jie zmones, bet jie turi buti tik patarejai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 28, 11:00)
mirksiukas.gif  blush2.gif  o telefoniuka? gal mazdaug zinai kokios kainos?  rolleyes.gif

reikia paieskoti, jei neismeciau. mes su jai bendravome "per tvora". manau, mums kaip kaimynams ir pasiulydavo kai ka pigeliau.
reiktu pas juos pacius vaziuoti ir kalbtis. manau, kad siuo metu kainos sutartines mirksiukas.gif

vazos atrode mazdaug taip (radau kompe bigsmile.gif ):

user posted image
Atsakyti