Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(NAIDUTE @ 2010 10 28, 13:18)
labai grazu, tinka prie namo, dziaugiuosi

Naidute, parodyk savo trinkeles 4u.gif Dar "žadėjai" vonios kambarius parodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 10 28, 13:26)
Naidute, parodyk savo trinkeles  4u.gif Dar "žadėjai" vonios kambarius parodyti  smile.gif

Ok smile.gif Reikia tik fotika susiorganizuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NAIDUTE @ 2010 10 28, 14:18)

O, kaip smagu, dar viena Ginkuniske thumbup.gif

thumbup.gif Galėsim susiorganizuot nusivylusių namų šeimininkių ratelį + biesas biggrin.gif
Atsakyti
Ambre, kurioje vietoje statysitės Ginkūnuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2010 10 28, 13:56)
Aišku jums spręsti, bet dekoratyvinis tinkavimas  labiau tinka visuomeniniams interjerams.
( Be to kartais rezultatai būna kičiniai).
Miegamajame norisi jaujumo, taigi gražūs tapetai ir paveikslas būtų maloniau, intymiau...

na nesutikciau kad visuomeniniams... ziurejau album,e darbu foto - man asmeniskai labai netjauku pasirode ir skoninga thumbup.gif

QUOTE(NAIDUTE @ 2010 10 28, 14:22)
Mus irgi ligeles aplanke verysad.gif RUDUO brr doh.gif
Papildyta:
Dekui uz info smile.gif Reiktu jo kontaktu ir paziuret jo darbus patiems.

mes cia su sirgimu tai perkeltine prasme blush2.gif mescia apie 'troliu liga' .... blush2.gif o jus sveikit 4u.gif

trinkeles, tai pasmane saraso virsuj tokios kaip bitutes wub.gif kitu net nesvarsciau, aisku kai ateis laikas ir pradesim dometis kainom ir t.t. visko gali nutikti biggrin.gif

gal galit pasakyt koks ugnies atsparumas reikalaujamas priduodant nama? maciau maziausias - 15 min yra,kaip supratau pardos siulo 30 (na ci abent paskambinus ir paklausus apie priesgaisrines iskart toki duoda). mes galvojam 60 min imti... zodziu suzinojau kad medines priesgaisrines (30min) kainuoja 990 plius montavimas. kai pasakiau SB - tai gerai kad sedejo, tai nenugriuvo doh.gif laimei kad dar neuzsisakiau... zodziu jis pats uk tokias duris deda, o jos kainuoja ten n kartu maziau doh.gif taigi duris garazo vesimes is ten cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2010 10 28, 14:55)
Ambre, kurioje vietoje statysitės Ginkūnuose?  g.gif

Naujame kvartaliuke( Tvenkinio, Rūko, Miglos g.) prie Švedės tvenkinio. smile.gif

Adreso nerašysiu mirksiukas.gif
O jūs kur? smile.gif
Papildyta:
Pojo, jei tik jums patinka-tai ir darykit smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambre: 28 spalio 2010 - 13:48
QUOTE(ambre @ 2010 10 28, 13:51)
thumbup.gif  Galėsim susiorganizuot nusivylusių namų šeimininkių ratelį + biesas biggrin.gif

Ne ne , NENUSIVYLUSIU namu seimininkiu + biesas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Pojo @ 2010 10 28, 14:11)
mes cia su sirgimu tai perkeltine prasme blush2.gif  mescia apie 'troliu liga' .... blush2.gif o jus sveikit 4u.gif

Aciux, butinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 28, 09:24)
del klasikinio namo tai 100proc sutinku  thumbup.gif  beje, languoti langai - liuks ziurisi, irgi norejau... smile.gif pas mus dabar nepatinka koks yra isplanavimas, bet nieko pakeisti negalima... nera jokio sandeliuko isvis, garazas ir katiline (kaip ir dabartiniame mano name) tai is patirties jauciu ir ne vien as galiu pasakyti - ir garazas ir katiline pavirsta sandeliukais, uogieniu, dviraciu ir kitu rakandu saugyklomis  doh.gif  as kai esu daiktu kaupeja, pas mane vis kraunasi kraunasi viskas  ax.gif  blush2.gif ir nezinau kaip reikes spresti...

Tai nieko priestata arba ukini susiresite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zojux: 28 spalio 2010 - 14:07
g.gif , keista. posta raso vienas zmogus, o cituojamas kaip kito doh.gif . rase femme, o citata kaip kad mano butu rasytas. ar cia tik as taip matau bigsmile.gif nors ir mano vyras sako ta pati biggrin.gif

vazos yra labai sunkios. jas nera taip paprasta pakelti ir nunesti. o dar jei pripildytos zemiu... nelabai isivaizduoju kaip jas galetu pakelti ir juo lab nesti tam tikra atstuma vienas ar du zmones....nebent susiorganizuotu isanksto dar ir koki transporteli...

taip, dare ir ziedus stulpams. bet cia jau skonio reikalas...
dabar nzn. nes jau nebegyvenu ten kelerius metus.

pas mane "ale dekorativinis" tinkas. visa siena palei laiptus...panasiai padaryta ir zidinio virsutine apdaila. tik spalva tokia pati kaip sienos. skiriasi pati faktura ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 28 spalio 2010 - 14:16
QUOTE(ambre @ 2010 10 28, 13:51)
thumbup.gif  Galėsim susiorganizuot nusivylusių namų šeimininkių ratelį + biesas biggrin.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(NAIDUTE @ 2010 10 28, 13:22)
Mus irgi ligeles aplanke verysad.gif RUDUO brr doh.gif
Papildyta:
Dekui uz info smile.gif Reiktu jo kontaktu ir paziuret jo darbus patiems.

Jei labai reiks,paieskosiu kontaktu.
Atsakyti
va kaip tik viena mamyte is kitos temos pradejo 'dekoratyvine' siena daryt bute wub.gif

user posted image

janna, tu paprastai i viska isigilini... ax.gif ar negali atsakyt i mano klausima apie priesgaisriniu reikalavimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pojo: 28 spalio 2010 - 15:22
QUOTE(Pojo @ 2010 10 28, 12:19)
kalbant apie interjera,siandien pakalbejau ten kur moki vezi prie iejimo yra tas ale dekoratyvinis tinkavimas. parode foto - labai grazius piesinius dailininkas padaro...

įdomu būtų gyvai pamatyti tuos interjerus, nes jų svetainėje darbai perdaryti su kompu, automatiškai gražiau atrodo.
Papildyta:
Ir albume foto mačiau perdarytos.
Atsakyti