Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Meri87 @ 2010 10 17, 08:49)
Oi oi! ka girdziu! Jau tyliai ploju katuciu  thumbup.gif   biggrin.gif  Lauksim nuotraukos - ilgai nedelsk, nes po kazkiek laiko gi rezultatai isskreipia.  4u.gif

nufotikinau nepraejus nei 10min. tik kol i kompa ir visas kt proceduras padariau tai uztruko kazkiek.

o stai ir jis:

http://img64.imagesh...42/testukas.jpg
Papildyta:
Nesuprantu ko ji toki dideli imete. dedu tik nuoroda tai jei nesigaus pasiziureti na tai tada dideli imesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pjurgitukas: 17 spalio 2010 - 08:23
as linkus manyti kad matosi tiesiog ta juostele, vaiduokliuku nepavadinciau 4u.gif dar palakim, gal paryskes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neirida: 17 spalio 2010 - 08:26
As dar pagalvojau kad ten matosi nuo vaistuku ta linija. na bet pakartosiu koki antradieni pasiziuresiu kaip tada.
Atsakyti
labas rytas, vertinant kad NT tik 10DPO, tai manau vaiduokliukas yra..pas mane 13 ne ka ryskesnis buvo...na lauksim pakartojimo

o kaip Lekitra???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donna felice: 17 spalio 2010 - 08:43
QUOTE(pjurgitukas @ 2010 10 17, 10:33)
As dar pagalvojau kad ten matosi nuo vaistuku ta linija. na bet pakartosiu koki antradieni pasiziuresiu kaip tada.

Labas rytas, man net du vaiduokliai matosi biggrin.gif nu linkiu, kad tik rysketu 4u.gif

neirida, vel i tiesiaja stoji biggrin.gif

na, o, mano BT irgi tokia nesuprasi...tai leidziuos, tai kylu..

skanios kavos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 10 17, 09:44)
Labas rytas, man net du vaiduokliai matosi biggrin.gif  nu linkiu, kad tik rysketu 4u.gif

skanios kavos visoms 4u.gif

ten ta antra matai kur priklijuota juosteles krastuka. kazkada sakiau kad mano foto nera tobulas lotuliukas.gif aisku lauksiu i as.
Atsakyti
Labas rytas, merginos kas pakilot nesileiskit, kas dar ne - greiciau pakilkit mirksiukas.gif

na o as dar O nesulaukiau, o jau taip tikejausi ir MB kankinau doh.gif

Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2010 10 17, 10:48)
ten ta antra matai kur priklijuota juosteles krastuka.  kazkada sakiau kad mano foto nera tobulas lotuliukas.gif  aisku lauksiu i as.

tiksliai doh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

o stai ir mano BT, jauciu, kad siandien pareis mmm, nes pilvas taip sako, o siaip BT kazkokia nesuprantama man http://www.babyplan.ru/profile/82009.

Neturiu laiko paskaitinet, ka cia rasot blush2.gif
Atsakyti
PJURGITUK,as tai lyg ir pavadinciau tavo NT vaiduokliuku,laukiam po keliu dienu pakartojimo,linkiu kad butu ryskesnis mirksiukas.gif
LEKRITA,man atrodo kad mmm jau nesulauksi,nebandei NT?
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 10 17, 09:57)
PJURGITUK,as tai lyg ir pavadinciau tavo NT vaiduokliuku,laukiam po keliu dienu pakartojimo,linkiu kad butu ryskesnis mirksiukas.gif
LEKRITA,man atrodo kad mmm jau nesulauksi,nebandei NT?

pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2010 10 17, 09:48)
ten ta antra matai kur priklijuota juosteles krastuka.  kazkada sakiau kad mano foto nera tobulas lotuliukas.gif  aisku lauksiu i as.

tikrai vaiduoklis thumbup.gif
beto jei ana cikla buvo ale ansktyvas persileidimas tai nenustebciau jei si cikla uzkibtu mirksiukas.gif . Gimta labai jautri ir ypac po persileidimu labai greit isikimba nauja gyvybe wub.gif

tyliai laukiam tesinio nestuke.gif

ne gimta o gimda doh.gif

o kur WIKI dingo ? kaip tu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Silver*: 17 spalio 2010 - 09:02