Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(neirida @ 2010 10 16, 11:37)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  eeee cia jau taip nejuokauk, man O turejo buti 15CD (jei viskas normaliai) cia jau gautusi trecias pakritimas. Baik spasyt sitaip as jau laukiu mm, o tu sakai dar O  blink.gif  doh.gif dar ims mano organizmas ir paklausys taves

sorry, tyliu unsure.gif

QUOTE(Kristiandra @ 2010 10 16, 12:25)
Man po alkoholio labai sokteli BT i virsu. Ziuresim ka ryt rodys tavo BT mirksiukas.gif
nu ir kankina tave O, kiek kantrybes reik su tokiais ilgais ciklais planuojant 4u.gif

tai mano suolis iki 37 irgi galejo buti nuo vynelio blush2.gif

QUOTE(*Silver* @ 2010 10 16, 12:41)
man itakojo  tongue.gif  isgeriau tris taures. tai tempa nuo 36.35 pakilo iki 36.50!

ta tempa taip pat galejo pakilti ir be triju tauriu wink.gif taip kad cia negali po vieno karto sakyti kad va nuo vyno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 10 16, 13:03)
Aciu  4u.gif nepamenu dabar is kelinto ciklo Jums pavyko  g.gif  ?

net pati neskaiciavau, bet mergaites kitoj temutej paskaiciavo, kad sis laimingasis 20 ciklas blink.gif
Atsakyti
Sveikos, papasakokit, jeigu 20d laikosi pakilusi aukšta (37 laipsniai) temperatūra, o testukai rodo neryškią antrą juostelę, galima jau kažko tikėtis..?
Atsakyti
QUOTE(smilling @ 2010 10 16, 13:39)
Sveikos, papasakokit, jeigu 20d laikosi pakilusi aukšta (37 laipsniai) temperatūra, o testukai rodo neryškią antrą juostelę, galima jau kažko tikėtis..?

Taip, galima bigsmile.gif thumbup.gif man siandien 22 diena po Ovuliacijos, as jau jauciuosi tokia nescia wub.gif
gal testukas nera jautrus?
Atsakyti
Tai aš tada jau tikrai pradedu džiaugtis thumbup.gif Dėl jautrumo tai nežinau, šiandien juostelę turėjau. Puodelio bandžiau ieškoti, bet čia vietoj jų nerandu, reik gal didesnės vaistinės. O jei vakare tą testą puodelį pasidaryčiau, nes jei jautresnis jau turėtų rodyti, ar reikia ryto palaukti geriau? Bet jei nusipirksiu šiandien bus sunku iškesti:D
Atsakyti
QUOTE(smilling @ 2010 10 16, 13:53)
Tai aš tada jau tikrai pradedu džiaugtis  thumbup.gif  Dėl jautrumo tai nežinau, šiandien juostelę turėjau. Puodelio bandžiau ieškoti, bet čia vietoj jų nerandu, reik gal didesnės vaistinės. O jei vakare tą testą puodelį pasidaryčiau, nes jei jautresnis jau turėtų rodyti,  ar reikia ryto palaukti geriau? Bet jei nusipirksiu šiandien bus sunku iškesti:D

jei labai kantrybes neturi - gali ir siandien darytis, vistiek jau mm turejo seniai but - rodys ir taip, tik ryte ryskesnis butu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilling @ 2010 10 16, 11:39)

20CD ar 20 dienu po O?
Atsakyti
QUOTE(panteriux no1 @ 2010 10 16, 13:59)
20CD ar 20 dienu po O?

jei pakilusi, tai po O g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 10 16, 12:03)
jei pakilusi, tai po O g.gif

Na, as is pradziu supratau, kad klausia: jei 20cd tempa 37 ir testukas vaidokliuoja (tai jo, tempa pakilusi po O, bet gali buti tarkim 8DPO).....o po to susimeciau, gal ji turejo galvoje 20 DPO, todel ir perklausiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 10 16, 13:28)
net pati neskaiciavau, bet mergaites kitoj temutej paskaiciavo, kad sis laimingasis 20 ciklas blink.gif

oho blink.gif , tai tikrai smagu, kad pavyko Jums wub.gif tai labai nuostabu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panteriux no1 @ 2010 10 16, 13:59)
20CD ar 20 dienu po O?

po O. Nes pakilo panašiu metu kaip ir praeitą mėnesį, nieko net nepagalvojau, viskas normaliai atrodė
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 10 16, 14:15)
oho  blink.gif , tai tikrai smagu, kad pavyko Jums  wub.gif tai labai nuostabu  4u.gif

na tame tarpe buvau 3 kartus pastojus, bet nesiseke islaikyt, pasirodo bacila buvo priskretus, ja atsikraciau tik po 2-ju antibu kursu, tai dabar, esu tikra, kad viskas bus gerai bigsmile.gif
Atsakyti