Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 29 tema

Apklausa: Kurį Volturių sugebėjimą norėtumėte turėti? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas rytas. Vakar vakare toki durna siaubiaka paziurejau, tai sapnavau sianakt nesamone. Kaip zudziau blogiecius,o man padejo Esme su Alisa ir mentai issiaiskino, kad jos nemirtingos, nes Esme nuo dangoraizio nukrito ir pabegom mes visos. vnz doh.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 16, 07:02)
Naujoje temoje lailkinai prisiderinau parasa lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 10 16, 08:23)
Labas rytas, o kalbos apie virtuve  biggrin.gif

Gera tema... As dar be pusryciu...
As tai kai buvau maza (nuo 8 metu) labai anksti savaitgaliais keldavausi,. tai atsikelusi eidavau kepti blynu - paprastu arba cirviniu, ir jau 7 val visus namus keldavau eiti valgyti. Sese durna vadindavo, mama dziaugdavos kad nereiks gamint, o tevelis, nors sunkiai bet keldavosi. Siandien kepsim su vaikais bandeles su cinamonu, tik vakar pieno pamirsau nusipirkt, tai reikia eiti i parde doh.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Daiva, sekesi neblogai truputi susimoviau, bet nieko 4u.gif nepirmas ir nepaskutinis kartas 4u.gif
Pati autore tai ziauriai faina, tokia paprasta, linksmai bendraujanti moteris 4u.gif

Ji irgi Team Jacob biggrin.gif 4u.gif

style, grazus, grazus Kajus blush2.gif 4u.gif wub.gif

Man graziu pukiniu striuku yra sportland, bet ir kaina doh.gif 300+ doh.gif
O daugiau kur ziurejau tai vien paltai, o as ju labai nemegstu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
jo, paskui jus suspeti, tai misija impasibal doh.gif
Bet uz tai galiu pasigirti savo kantrumu. Islaukiau, kol saulelydzio knyga nauja tekainuoja 12 Lt ir su foto ant virselio thumbup.gif Taip susipirksiu visa saga pagaliau lotuliukas.gif thumbup.gif

O vakar, kai variau pirkti knygos, Panoramoj rode "New moon" lietuviskai. Nu stebejausi, kad dar tokiu akciju buna bigsmile.gif

Temoj nebalsavau, nes neissirenku nei vieno is tu sugebejimu. O Kajus rimtai buvo be jokio apdovanojimo? g.gif
(beje, anoj temoj irgi nebalsavau, nes man bela nei labai patinka, nei nepatinka, o tokio varianto nebuvo)

Atsakyti
labas rytas

style, dėl striukių patikrink Bennetton, te būna ir puchavikų, šiemet dar nežiūrėjau, bet iš seniau pamenu. ir gražių, ir šiltų.

sapnai jūsų faini biggrin.gif

bandelės su cinamonu - man čia mistika būtų...

Atsakyti
Labutis 4u.gif
Pagaliau prabalsavau. Rinkaus ilgai, bet apsistojau prie santykių tvirtumo. Manau labai reikalingas dalykas bigsmile.gif
QUOTE(style @ 2010 10 16, 00:24)
... O jus dalinkites vienu... haremo gyventojos  tongue.gif

g.gif Negražu taip vadinti mus, mylinčias Edvardėlį lotuliukas.gif
QUOTE(egliosha @ 2010 10 16, 00:52)
zvygauju lotuliukas.gif  cia keliolika sekundziu tik biggrin.gif
matau matau, net sirdis apsala tada biggrin.gif

Laisve Twilightijai!!!!! laugh.gif

Arti filmukas thumbup.gif bet ir Eglioshos labai mielas, nors visai apie ką kitą lotuliukas.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 16, 06:40)
Arti, filmukas thumbup.gif  wub.gif

Uzsispytele27, pasiskaitinejau info ir supratau, kad tu buvai teisi, nes Kristen nebuvo savo filmo pristatyme N.Orleane. Tai dabar belieka laukti jos LA biggrin.gif

Neparasiau svarbiausio...as sapnavau...pagaliau thumbup.gif
Sapnavau, kad esu kazkokiame mados sou, apsivilkus juoda suknia iki zemes ir aukstakulniais ir sapne einu raudonu kilimu ir uz visu uzkiuvu doh.gif Uz Brado Pito, bet jis nebuvo i save panasus, uz Stalones ir uz kazkokios sedincios ponios. ..ir atsirandu Vilniaus senamiestyje... matau, kad Kristen soka nuo kazkokio suoliuko i Roberto glebi...sustoju ir galvoju...tai kur dabar tos blykstes fotografu nes jie tai buciuojasi, pries pat mano akis...pabudau lotuliukas.gif

Tau pasisekė su sapnu, Daiva bigsmile.gif
Style, gerai kad sapne pabėgai o dar su tokiom draugėm thumbup.gif Vadinasi ir siaubiakas nepakenkė lotuliukas.gif
Atsakyti
Auuuuuu auuuuuuuuuu g.gif
Nieko nera...na as neisdidi, galiu ir su savimi...

Ryte pasnekejau apie valgio gamyba, tai muset, bloga minute prabilau, nes Auksciausiasis mane nubaude doh.gif
Vyras vakar atveze namo bulviu, tai galvoju, ka cia tie cepelinai, vaznios daug, kepsiu kugeli.Ryte dziaugsmingai pranesu namiskiams kas ju laukia pietums ir...vyras...as tai kugelio nenoriu, as noriu bulviniu blynu su mesa...dukra...as tai blynu nenoriu as noriu kugelio...o as...kepiau ir kugeli ir blynus su mesa...reikejo cepelinus...jie visiems patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 16, 13:54)
Auuuuuu auuuuuuuuuu g.gif
Nieko nera...na as neisdidi, galiu ir su savimi...
"""""""
Auksciausiasis mane nubaude doh.gif

Auuuuu... as cia... pas mane tai jau bandeliu pirma partija kepa, tai vaikai aplink orkaite zuja, kas 10 sek klausia :"ar jau?" lotuliukas.gif
"""""""
Bus Tau tinginiaut... Nors dziaukis, kad nereikejo daryt kugelio, blynu ir plius cepu lotuliukas.gif

O tai Daiva kaip cia dabar sapne ne tu su juo buciavais o Kristushka? Oi as tai sapnuose visai savanaude... bigsmile.gif
Atsakyti
aš tai kažkokia šiandien pachmieliškai pikta. apie maistą pašnekėjot ir man priminėt. kažkaip visada laukiu savaitgalio, kad va, bus vyras namie, mažiau reikės darbų dirbt. bet kažkaip maniau nebūna, tik daugiau. ar ir jums taip? nu jis alia padeda, bet taip ne iki galo. vis reikia vadovaut, paaiškint, o jis paskui - tai kiek čia dar vadovausi? o jei nevadovauji, tai žiek, vaikas atsikėlęs jau pora valandų kaip nepamaitintas...

žodžiu ir vėl subuitinom mūsų temą. atsiprašau. ***** kaip mūsų jaunoms paauglėms atrodo, koks žiaurus tas gyvenimas jų... maisto ruoša, buitis... aš galvodavau sau šitaip... man taip nebus lotuliukas.gif

einu bulvių skust. vakare į balių. tai reik pirštines užsidėt, o tai būsiu žavinga - raudonais nagais ir pajuodusiais nuo bulvių pirštais lotuliukas.gif
Atsakyti
style, jo, sapne pasijutau lyg motina Terese, kad tik kitiems gerai, o man jau ...taip gerai, kaip yra lotuliukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

te vaišinkitės... Tik visų nesuvalgykit,bo ir Belai reik palikt... Gaila, kad visi kiti kraujasiurbiai... ir nepateksiu as i ju sirdis per skrandi... cry.gif cry.gif
ai dar gi ir vilkiukai, o jie tai edrus vaikinai... vnz... gal jus nevalgykit...tik pazekit ax.gif tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 16 spalio 2010 - 13:20
Zanes posta perskaiciau i indu kruva kriaukleje pasiziurejau ir pagalvojau....gerai tiems Volturiams...pora turistu nucekino ir sotus...kazi ilgam jie pasisotina? g.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
style OMG thumbup.gif 4u.gif
Dabar tik salto pieno ir niam niam biggrin.gif
Ir recepta, jei tai nesudetinga mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 16 spalio 2010 - 13:22
QUOTE(Žanė @ 2010 10 16, 14:16)
ar ir jums taip?

atsakysiu trumpai - pas mane lygiai tas pats... verysad.gif unsure.gif unsure.gif

Ai bet as kaip pelyte - savo urveli megstu pati tvarkytis... man lai vyras su vaikais uzsiima, o as sutvarkysiu namus, padarysiu valgyt... tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 16, 14:21)

style OMG thumbup.gif  4u.gif
Dabar tik salto pieno ir niam niam biggrin.gif
~~~
Ir recepta, jei tai nesudetinga mirksiukas.gif  biggrin.gif

O kaip manai kas pas mane stiklinej baltuoja? bigsmile.gif bigsmile.gif biggrin.gif
~~~
na man tai nesunku jas daryti,bet zinai mielines yra mielines... terliavos yra, laukimas kol tesla pakils... bet cia geras budas vaiku kantrybei ugdyti, jie priena patikrina kiek pakilo tesla, man raportuoja... As tau paskui kai juos uzmigdysiu brukstelsiu recepta i AZ. mirksiukas.gif

BET SKANU TAI ZIAURIAIAIAIAIAIAIAIAIAIAIAIAIAIAIA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif As paskui nusiperku bandele kokiam ikiuke, tai man ji nebesikramto doh.gif biggrin.gif
Atsakyti