Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 29 tema

Apklausa: Kurį Volturių sugebėjimą norėtumėte turėti? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Arti @ 2010 10 15, 23:27)
Style su Zane - auksas  first.gif
Eglioshai - sidabras second.gif

Ligoooones 
lotuliukas.gif
~~~
Ar ziurejot mano filmuka? jopstararai..jei ne tai... myyyygom cool.gif
~~~
Ir ei, Edvardistes, kodel temute nepapuosta? biggrin.gif Kur papuosaliukas Robertukas? lotuliukas.gif Style, perduozuos Kajustvaijmatamolio...davai Robertonoooizu..myyyygom biggrin.gif

beee.gif taip as tokia.... Pirmas sveikimo pozymis - tai ligos pripazinimas tongue.gif
~~~
As busiu sazininga - neziurejau... unsure.gif
~~~
Taigi nelegalus vaistai yra Robertonoizas... unsure.gif Narkotikas cia juk... I cype sesi, o ten tai jau nieks nelepins net Kajustvaijmatamoliais. Gerk vaistus tokius kokius duoda... schmoll.gif Cia gi ne viesbutis, o viesoji gydymo istaiga. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 15 spalio 2010 - 22:40
Kosmanaftikiene, prasiau papuost, o ne... biggrin.gif

Jebisikmat ...klausys manes siandien kas nors ar ne..

1. paziurit sita multika biggrin.gif
http://www.youtube.c...feature=related

2. papuosiat temute

3. Style neskaityk tongue.gif gana to blondino doh.gif infarkta galima gaut biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 15 spalio 2010 - 22:46
aš mačiau Arti filmuką, geras. nu toks saldesnis už aną. bet pažiet gražu.

lakuojuos nagus. nenoriu turėt klaviatūros su raudonom dėmėm tai palaukit biggrin.gif
Atsakyti
O cia likusiom pasigrozejimui 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Arti @ 2010 10 15, 23:42)
Kosmanaftikiene, prasiau papuost, o ne... biggrin.gif

netriuksmauk gi pasitaisiau jau biggrin.gif , ten pirma Style reikejo nukreipti demesi mirksiukas.gif , o jau paskui savivaliauti tongue.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
1. paziurit sita multika  biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kosmanaftikiene: 15 spalio 2010 - 22:57

Jebisikmat ...klausys manes siandien kas nors ar ne..
~~~
1. paziurit sita multika  biggrin.gif
~~~
2. papuosiat temute
~~~
3. Style neskaityk tongue.gif  gana to blondino doh.gif infarkta galima gaut biggrin.gif

unsure.gif Kas cia per Hitleris pabudo... biggrin.gif biggrin.gif
~~~
ziurejau... Tas rytinis man labiau patiko, sito, gal muzika geresne
~~~
zinai kaip as kartais savo vaikams sakau, kai jie papraso"mama atnesk atsigert, mama paduok sakute...", o gi taip: " pagimdziau jus su rankom, kojom, tad... patys galit save apsitarnaut..." savarankiskumas grazus bruozas... bebe.gif
~~~
ohmy.gif ohmy.gif mad.gif mad.gif banned2.gif banned2.gif banned2.gif banned2.gif banned2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 10 15, 22:44)
aš mačiau Arti filmuką, geras. nu toks saldesnis už aną. bet pažiet gražu.

lakuojuos nagus. nenoriu turėt klaviatūros su raudonom dėmėm tai palaukit biggrin.gif

Nu po tavo komentaro as rami ax.gif ...visos paziures biggrin.gif tu musu temutes autoritetas biggrin.gif Zane, tik pasako..davai man Dzasperio..ir visos tik ..sast sast.. biggrin.gif Bendrai tai, tau net prasyt nereik..Zane cia tau..zane cia tau.. biggrin.gif As tai matai uzsidirbt turiu..siaip sau nieks neduoda..arba parekaut gerai.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 10 15, 23:52)

netriuksmauk gi pasitaisiau jau biggrin.gif , ten pirma Style reikejo nukreipti demesi mirksiukas.gif , o jau paskui savivaliauti  tongue.gif  mirksiukas.gif

friends.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 10 15, 22:53)
unsure.gif Kas cia per Hitleris pabudo...  biggrin.gif  biggrin.gif

Style, tu gal is medzio iskritai? biggrin.gif As gi sautuvelis cool.gif ti kas, kad avatare apsizliumbus merga lotuliukas.gif

QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 10 15, 22:52)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

grazus ane wub.gif
Man tai patinka padarymo stilius..tie blyksintys.. trumpi..greitai besikeiciantys kadrai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 15 spalio 2010 - 23:03
QUOTE(Arti @ 2010 10 15, 23:56)
Nu po tavo komentaro as rami ax.gif ...visos paziures biggrin.gif tu musu temutes autoritetas  biggrin.gif Zane, tik pasako..davai man Dzasperio..ir visos tik ..sast sast.. biggrin.gif Bendrai tai, tau net prasyt nereik..Zane cia tau..zane cia tau.. biggrin.gif As tai matai uzsidirbt turiu..siaip sau nieks neduoda..arba parekaut gerai.. biggrin.gif

ne ne, Arti tu ne taip supratai... esme, ta, kad idejus Robkes foto, na negali juk rasyt - Arti imk cia Tau, Tavo, neeeee... Juk jis daugumos, o vat Dzasperas - Zane - the same... Tik kai deda panos Dzaspero fotke, tai net nemastant pasiraso - zane cia Tau. Taip pat su mano Jamie... Visos zino kam deda irkas grozesis, seilesis ir tram pam pam...

Papildyta:
QUOTE(Arti @ 2010 10 15, 23:58)
Style, tu gal is medzio iskritai? biggrin.gif As gi sautuvelis cool.gif ti kas, kad avatare apsizliumbus merga lotuliukas.gif

unsure.gif unsure.gif unsure.gif O kodel tu sautuvelis? Ka reiskia sios pareigos?

Blyn ir isvis kur as buvau kai skirstetes pareigom ir rinkot visokius sautuvelius, autoritetus, duru trankytojas ir dar ka... aaaa?
Atsakyti
MTV movie awards 2008
user posted image
MTV movie awards 2009
user posted image
MTV movie awards 2010
user posted image

nu jus sakykit ka norit, bet siemet jis man kazkoks ne Robiskas, be sarmo visai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kosmanaftikiene: 15 spalio 2010 - 23:05
QUOTE(style @ 2010 10 16, 00:02)
Blyn ir isvis kur as buvau kai skirstetes pareigom ir rinkot visokius sautuvelius, autoritetus, duru trankytojas ir dar ka... aaaa?

Ar nagla nemoki būt? Pagalvoji ir pasirenki pareigas kokias nori bigsmile.gif Va su durų trankytojom bus konkurencija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 15, 23:58)
Man tai patinka padarymo stilius..tie blyksintys.. trumpi..greitai besikeiciantys kadrai..

ziauriai garziai padarytas, trumpas, grazus, aiskus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti