Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 29 tema

Apklausa: Kurį Volturių sugebėjimą norėtumėte turėti? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na man dar Demetris vienas is grazesniu... Toks mano tipazo zmogus...
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
kaiii tingiu ziuret multika Arcios doh.gif reik eit pradet diedu ruost vakariene... kuo idaryt maltinukus geriau? skanu su virtu kiausu? su grybais praita savaite dariau g.gif
QUOTE(style @ 2010 10 16, 00:02)
ne ne, Arti tu ne taip supratai... esme, ta, kad idejus Robkes foto, na negali juk rasyt - Arti imk cia Tau, Tavo, neeeee... Juk jis daugumos, o vat Dzasperas - Zane - the same... Tik kai deda panos Dzaspero fotke, tai net nemastant pasiraso - zane cia Tau. Taip pat su mano Jamie... Visos zino kam deda irkas grozesis, seilesis ir tram pam pam...

ooo, tada Dzeikobai tegu man man man buna wub.gif laugh.gif o tai kitos dzeikobistes tik epizodines, nenusipelniusios irnesakyk.gif
Atsakyti
Labos plepses bye1.gif bye1.gif bye1.gif iki ryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 10 16, 00:06)
Ar nagla nemoki būt? Pagalvoji ir pasirenki pareigas kokias nori bigsmile.gif Va su durų trankytojom bus konkurencija lotuliukas.gif

unsure.gif moku.... ir bunu... bet kazkaip cia nenoriu but nagla... biggrin.gif
QUOTE(egliosha @ 2010 10 16, 00:09)
reik eit pradet diedu ruost vakariene... kuo idaryt maltinukus geriau? skanu su virtu kiausu? su grybais praita savaite dariau g.gif
~~~
ooo, tada Dzeikobai tegu man man man buna wub.gif  laugh.gif o tai kitos dzeikobistes tik epizodines, nenusipelniusios irnesakyk.gif

Man tai labai skanu su kaiusiais. Dar gali sus suriu daryt, dziovintom slyvom...
~~~
As tai uz... Nes tik tu viena cia Dzeikobiste TIKRA... Beje ir tituliniam lape tik tu viena tem Jacob, taip kad - DZEIKOBAS EGLIOSHOS... Nuspresta!!! Kai dedam Dzeikobo foto skiriam Eglioshai... Jei neprirasom, tai tu Egle zinok, kad cia Tau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 15 spalio 2010 - 23:15
QUOTE(style @ 2010 10 15, 23:02)
ne ne, Arti tu ne taip supratai... esme, ta, kad idejus Robkes foto, na negali juk rasyt - Arti imk cia Tau, Tavo, neeeee... Juk jis daugumos, o vat Dzasperas - Zane - the same... Tik kai deda panos Dzaspero fotke, tai net nemastant pasiraso - zane cia Tau. Taip pat su mano Jamie... Visos zino kam deda irkas grozesis, seilesis ir tram pam pam...

Papildyta:

unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  O kodel tu sautuvelis? Ka reiskia sios pareigos?

Blyn ir isvis kur as buvau kai skirstetes pareigom ir rinkot visokius sautuvelius, autoritetus, duru trankytojas ir dar ka... aaaa?

Aaa stai kame Dzeikobas pakastas biggrin.gif Nu tada sorry Edvardistes..nuo siol Edva mano ir tik mano vienos triniti.gif Ir galit necyyyypauti..cypavimai nepades cool.gif Prie kiekvienos R.P fotkes prasom nepamirsti prieraso "Cia tau Arti" biggrin.gif

Tai kiek temu pramiegojai, Style? lotuliukas.gif Nu kodel..kodel..todel, kad as taip pasakiau lotuliukas.gif ir niekas nepriestaravo lotuliukas.gif pagrumoju sautuveliu ir visos kaip silkines biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 15 spalio 2010 - 23:28
QUOTE(egliosha @ 2010 10 16, 00:09)
kaiii tingiu ziuret multika Arcios doh.gif reik eit pradet diedu ruost vakariene... kuo idaryt maltinukus geriau? skanu su virtu kiausu? su grybais praita savaite dariau g.gif

Pirma mintis, kad valgyt darai tik kas savaitę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 10 16, 00:13)
unsure.gif  moku.... ir bunu... bet kazkaip cia nenoriu but nagla...  biggrin.gif

Man tai labai skanu su kaiusiais. Dar gali sus suriu daryt, dziovintom slyvom...
~~~
As tai uz... Nes tik tu viena cia Dzeikobiste TIKRA... Beje ir tituliniam lape tik tu viena tem Jacob, taip kad - DZEIKOBAS EGLIOSHOS... Nuspresta!!! Kai dedam Dzeikobo foto skiriam Eglioshai... Jei neprirasom, tai tu Egle zinok, kad cia Tau  biggrin.gif

nuspresta, darysiu su kiausais thumbup.gif ir maziau terliones-kept nereikia thumbup.gif
taaaaiiip, o taaaiiip, mano lotuliukas.gif bet as leidziu i kitoms dusaut biggrin.gif
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 10 16, 00:16)
Pirma mintis, kad valgyt darai tik kas savaitę lotuliukas.gif

noreciau... darau kiekviena diena. nedirbu, uztat prie dujines kiekviena vakara stoviu. nusisaut galima kai reik sumastyt ka padaryt valgyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 16, 00:14)
Aaa stai kame Dzeikobas pakastas biggrin.gif Nu tada sorry Edvardistes..nuo siol Edva mano ir tik mano vienos triniti.gif Ir galit necyyyypauti..cypavimai nepades cool.gif Prie kiekvienos R.P fotkes prasom nepamirsti prieraso "Cia tau Arti" biggrin.gif
~~~
Tai kiek temu pramiegojai, Style? lotuliukas.gif Nu kodel..kodel..todel, kad as taip pasakiau lotuliukas.gif ir niekas nepriestaravo lotuliukas.gif pagrumoju sautuveliu ir visos kaip silkines biggrin.gif

tongue.gif aggressive.gif fool.gif
~~~
o tu nebijai, kad kils pirmasis internetinis karas? unsure.gif Blyn visos tokios ramios geros... As tai nea... As ginsiu zodzio laisve, ginsiu savo tevyne-TWILIGHTIJA, gulsiu kryzium ant sitos temos, kad butu lygybe, brolybe... Nebus cia vergijos, mes ne kokie juodasikniai... showoff.gif cry.gif cry.gif
TWILIGHTIJA - bus laisva...
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2010 10 16, 00:21)
nuspresta, darysiu su kiausais thumbup.gif ir maziau terliones-kept nereikia thumbup.gif
taaaaiiip, o taaaiiip, mano  lotuliukas.gif bet as leidziu i kitoms dusaut biggrin.gif

Man atrodo, kad tu gali but tokia pat rami kaip as lotuliukas.gif As irgi leidziu dusaut, ale matai - nieks nedusauja. Taviski suniu vadina, nuo manojo bijo infarkta gaut... Bile mums gerai... Uhuuuuuu... O jus dalinkites vienu... haremo gyventojos tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 10 15, 23:09)

ooo, tada Dzeikobai tegu man man man buna wub.gif  laugh.gif o tai kitos dzeikobistes tik epizodines, nenusipelniusios irnesakyk.gif

Radai ko tinget?..2 min. i ekrana paspoksot biggrin.gif ten taviskis net man mielas doh.gif biggrin.gif
O tu visai nepastabi..as prie Dzeikobo fotkiu tik ir matau "Egliosha cia tau" ax.gif

Labanakt ..kaip cia jus pavadinus biggrin.gif ..uogos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 16, 00:30)

pabegi? bigsmile.gif isbudinai manyje liuta ir mauni i krumus? unsure.gif

ok... sapnuok... Dzeikoba su Kajum bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 16, 00:30)
Radai ko tinget?..2 min. i ekrana paspoksot biggrin.gif ten taviskis net man mielas doh.gif  biggrin.gif
O tu visai nepastabi..as prie Dzeikobo fotkiu tik ir matau "Egliosha cia tau"  ax.gif

rimts reikals, neturiu dvieju minuciu doh.gif laiska atrasinejau vienam zmogui, o turiu prie dujines prisirakinus jau stovet doh.gif apskritai neziuriu as tu filmuku blush2.gif patologiska tinginyste jiems blush2.gif
ale pati viena galiu idet, siendien visa diena nuo jo zvygauju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia keliolika sekundziu tik biggrin.gif
matau matau, net sirdis apsala tada biggrin.gif

Laisve Twilightijai!!!!! laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 15 spalio 2010 - 23:53
QUOTE(egliosha @ 2010 10 16, 00:21)
noreciau... darau kiekviena diena. nedirbu, uztat prie dujines kiekviena vakara stoviu. nusisaut galima kai reik sumastyt ka padaryt valgyt doh.gif

Kaip gerai, kad vyro neturiu rolleyes.gif Badu numirtų lotuliukas.gif

Nes moku gamint karštus sumuštiakus - buterbrodinėj ir orkaitėj bigsmile.gif Vištieną su ananasais ir paprikom ir vištieną su medum lotuliukas.gif Dar kulšeles sugebu iškept...

Jei nepamirštu faršo nusipirkt, tada įdarytas paprikas arba cukinijas gaminu biggrin.gif bet čia retai unsure.gif

Dar sugebu pagamint kažką panašaus į čenakus rolleyes.gif

Ir dviejų rūšių obuolių pyragus..Nors gal galima daugiau rūšių priskaičiuot bigsmile.gif nes rudenį būna su obuoliais, o pavasarį su rabarbarais bigsmile.gif
Atsakyti