Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga, 29 tema

Apklausa: Kurį Volturių sugebėjimą norėtumėte turėti? (53 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 10 15, 23:56)
Kaip gerai, kad vyro neturiu rolleyes.gif Badu numirtų lotuliukas.gif

Nes moku gamint karštus sumuštiakus - buterbrodinėj ir orkaitėj bigsmile.gif Vištieną su ananasais ir paprikom ir vištieną su medum lotuliukas.gif Dar kulšeles sugebu iškept...

Jei nepamirštu faršo nusipirkt, tada įdarytas paprikas arba cukinijas gaminu biggrin.gif bet čia retai unsure.gif

Dar sugebu pagamint kažką panašaus į čenakus rolleyes.gif

Ir dviejų rūšių obuolių pyragus..Nors gal galima daugiau rūšių priskaičiuot bigsmile.gif nes rudenį būna su obuoliais, o pavasarį su rabarbarais bigsmile.gif

o šakės koks ilgas sarašas kiek tu moki. aš be vyro mokėjau tik makaronus išsivirt. o dabar jau devyndarbė...

nu kas per razborkės ant nakties? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 10 16, 00:58)
o šakės koks ilgas sarašas kiek tu moki. aš be vyro mokėjau tik makaronus išsivirt. o dabar jau devyndarbė...

TAi makaronų aš jau neskaičiuoju prie gebėjimų biggrin.gif Va dar įdarytus makaronus moku bigsmile.gif

čia išmokau tiek per dešimt metų (kai atskirai nuo tėvų gyvenu)...Nes kai atvažiavau mokytis, mokėjau tik kiaušus išsikept ir išsivirt biggrin.gif net bulvių kept nemokėjau blush2.gif Iš trečio karto tik pavyko apynormaliai išsikept lotuliukas.gif
Atsakyti
O as tai labai megstu gaminti, tik rupuziokai vaikai, visai to nevertina cry.gif Vyras va bent giria

QUOTE(Žanė @ 2010 10 16, 00:58)

Ginu musu laisve... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif biggrin.gif Taip ilgai nagus lakavai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 10 16, 01:02)
O as tai labai megstu gaminti, tik rupuziokai vaikai, visai to nevertina cry.gif Vyras va bent giria

Aš kol kas virtuvės nepamėgau...PAs mane visi patiekalai tokie, kad max pusvalandį virtuvėj užtrukčiau blush2.gif
Vienintelį pliusą matau, jei pasigaminu pietus, sutaupau kokius 8-9litus...bet net ir tai dažnai manęs neskatina gamintis doh.gif Nors maistas darbo valgykloj tikrai nėra skanus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 16 spalio 2010 - 00:12
Niu ka... jau kiurksau kai tikra vampyre prie to kompo, tuoj akys isvarves...

p.s. gal kas kokia parduotuve uzmatet kur gerulisku zieminiu striukiu butu... jei prisimsit, ar pamatysit kur jaunatvisku striukiu - brukstelkit...

rausvos zaros knapt - viso gero labanakt... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 10 16, 01:18)

p.s. gal kas kokia parduotuve uzmatet kur gerulisku zieminiu striukiu butu... jei prisimsit, ar pamatysit kur jaunatvisku striukiu - brukstelkit...

Normalių storų nėra schmoll.gif

Yra ilgų, trumpų, bet tokių skystų unsure.gif Pati žiemai ruošiuosi, ieškau ir nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 10 15, 13:57)

Čia jau Arti gražiai Robkei surimuos, vyriškajai giminei pritaikys bigsmile.gif

"...bet vėjas mane sunervavo...

Aš esu Jolantėlė, lėlė lėlė,
Vėjas man plaukus suvėlė, vajė vajė,
Kaip gi dabar į gimtadienį eisiu
Aš tokia suvelta,

O - neeeeeeeeeeeeeeee"

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
As cia jau prie paskutiniuju prigulu naujoj temoj g.gif

Balsavau uz Aro gebejima ax.gif

egliosha, taip graziai baigei tema su Bela ir Dzeikobu 4u.gif

Einu skaityti, ka cia rasinejot...
Pastebejau, kad jau sarasas spalvotas...jauciasi, kad tema, panele prie meno, kure...

style thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 16 spalio 2010 - 04:54
Arti, filmukas thumbup.gif wub.gif

Apie virtuve, tai as jos nemegstu...per tiek metu...jau bloga nuo jos doh.gif
O istekejusi mokejau tik desreles isivirti...gyvenome destytoju bendrabutyje, tai valgi ruosdavau naktimis, nes dienos metu pilna virtuve tokiu ponicku destytoju ir kai pirma karta kepiau karbonada ir dejau gabala mesos i miltus, o tik tada i isplakta kiausini ir is juokeliu supratau, kad kazka darau negerai, tai kuriam laikui virtuve buvau palikusi vyro ziniai. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Uzsispytele27, pasiskaitinejau info ir supratau, kad tu buvai teisi, nes Kristen nebuvo savo filmo pristatyme N.Orleane. Tai dabar belieka laukti jos LA biggrin.gif

Neparasiau svarbiausio...as sapnavau...pagaliau thumbup.gif
Sapnavau, kad esu kazkokiame mados sou, apsivilkus juoda suknia iki zemes ir aukstakulniais ir sapne einu raudonu kilimu ir uz visu uzkiuvu doh.gif Uz Brado Pito, bet jis nebuvo i save panasus, uz Stalones ir uz kazkokios sedincios ponios. ..ir atsirandu Vilniaus senamiestyje... matau, kad Kristen soka nuo kazkokio suoliuko i Roberto glebi...sustoju ir galvoju...tai kur dabar tos blykstes fotografu nes jie tai buciuojasi, pries pat mano akis...pabudau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 16 spalio 2010 - 06:05
Naujoje temoje lailkinai prisiderinau parasa lotuliukas.gif

"Harpija", kaip tau sekesi susitikime su autore? g.gif
Papasakok...o gal dar ir nusifotografavai su ja kartu? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 16, 07:02)
Naujoje temoje lailkinai prisiderinau parasa lotuliukas.gif

"Harpija", kaip tau sekesi susitikime su autore? g.gif
Papasakok...o gal dar ir nusifotografavai su ja kartu? g.gif  biggrin.gif

Labas rytas, o kalbos apie virtuve biggrin.gif
seip gaminu nuo 15 kol su tevais gyvenau, mama netempdavo i kaima su salyga, kad iskepsiu kepnius lotuliukas.gif
seip moku daug ka, bet va sriuba pries pora savaiciu pati, pirma karta, vyriau doh.gif pradejusi galvojau, kad teks skambint mamai ir kviest i pagalba doh.gif
tiesa as nevalgiau, bet draugas sake, kad skanu, tai taip ir nezinau kiek tiesos lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 16, 06:40)
[Uzsispytele27, pasiskaitinejau info ir supratau, kad tu buvai teisi, nes Kristen nebuvo savo filmo pristatyme N.Orleane. Tai dabar belieka laukti jos LA biggrin.gif

Labas rytas,

raso, kad...
Kristen nebuvo filmo pristatyme, bet ji buvo Naujajame Orleane del BA ax.gif :Sveiki atvyke pas Railius" rezisierius konferencijoje patvirtinino, kad skrido viename lektuve su Kristen:

Scene Magazine has confirmed that Kristen Stewart, the star of “The Twilight Saga: Breaking Dawn,” has arrived in Louisiana for the start of principle photography.
During a Q&A following the premiere of “Welcome to the Rileys” at the 2010 New Orleans Film Festival, director Jake Scott confirmed that he and Stewart shared the same flight into New Orleans.

Bet kur jie visi vel mate Roberta... doh.gif
Atsakyti