Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėjimas, kalinių "teisės"

QUOTE(mamytukas04 @ 2006 03 21, 12:51)
Nera ko juoktis

na žinok tu čia kažko matyt nedaskaitei toj teismų praktikoj. būtinosios ginties ribos nustatomos kiekvienu konkrečiu atveju, o ne įstatyme. bet kokiu atveju sunkus kūno sužalojimas ar netgi gyvybės atėmimas yra būtinosios ginties ribų peržengimas, tad kirvis kaktoj tikrai peržengia šias ribas.
ėėė klausykit, atsibodo blink.gif darom razborkes bigsmile.gif aš už tai, kad reikia kaliniams gerinti sąlygas bigsmile.gif vargšai jie, gyvena nepakeliamomis sąlygomis ir šiaip niekas jais nesirūpina, tik smerkia visi schmoll.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
Na jau pasakei,lemon!!!Salygas jiems gerint,nieko sau!!!Ir taip pergerai gyvena,ka jie visuomenei gero padare,gana to,kad sedi ten ir valgo uz mokesciu moketoju,tai yra musu,pinigus visokie prievartautojai,vagei ir zmogzudziai.Geriau tuos pinigelius vaku namam skirtu,vaikuciai ju tikrai verti,o ne sitos padugnes,del kuriu i gatve vakare baisu iseiti
mad.gif
Atsakyti
Na nesu aš labai jau su šiuo reikalu susidūrusi, bet permečiau viena akim , ką čia rašote.
Mano nuomone, jiems bepigu daryti nusikaltimus ir grįžti už grotų. Ten jiem suteikiamas stogas virš galvos, nemokamas mokslas, maitinimas, tel, atnaujintos sporto salės ir pan. Ir nereikia sakyti, kad jie ten vargsta, mano brolis dirba kontrolieriumi tokioj įstaigoj, tiesa, nepilnamečių. Jiems ten kuo geriausios koybės plyteles į dušus sudėjo, kad gink Dieve nepaslystų, sporto salė atnaujinta, tokių nė mokyklose nerastumėte ir dar daug. Apie teises jau nė kalbėti neverta. Ir ką, jie ten geresni už mus, oi ne. Kiti net laisvėje tokių sąlygų gyvenimui neturi. Jie ten tik dinderį stumdo.
Įvedus ten kažkokį įstatymą, buvo daugelis iš ten paleisti ir tame tarpe pats Kauno svarbiausias žulikėlis tarp nepilnamečių.... Po savaitės jis vėl sėdo dėl vaiko žmogžudystės.
Jie ten tik ant vienaskito lipa, siuvinėja, iš duonos išminko bumbuliukus ir daro karolius.
Tave ten spjaudys, spardys, gaidžiu ar dar kitaip vadinsw, o tu negalėsi nė pirštu paliest, nes mat juos saugo jų teisės. Fui negaliu. Kitą kartą nepilnametis dar baisiau už suaugusį, o kai iš tavęs dergiasi, tu paprasčiausiai špano į šikną negali duot.
SITUACIJA: berniokas prisišnekėjo, ir buvo prispaustas prie sienos ir pakeltas. Kas iš to, jam neskaudėjo, bet kontrolierius buvo perspėtas.
Be komentarų schmoll.gif
Atsakyti
as pries, kad jiems gerintu salygas.... ir kokios gi ten teises ju gali but.... doh.gif tokius isvis reikia i taiga vezti ir palikti baisiausiom salygom gyventi. o db gi jiems maistas per prastas tai vel kazkas negerai. doh.gif fui net krecia nuo tokiu kalbu...
Atsakyti
QUOTE(Tuki @ 2005 02 08, 12:52)
O aš iš vis nesuprantu kam reikėjo panaikint mirties bausmę.Kur logika?Ar čia tik lietuvos(čia neklaida,kad iš maž.raid.) valdžios vyrų toks samprotavimas.Pvz.išprievartauja,nužudo žmogų gauna iki gyv.galvos priklauso nuo aplinkybių,o mes tą b... turim nemaitint,o šert,nes ten ne žmonės,o net než.kaip pavadint.Nu tai nudėtų juos gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif ir kiek jau tokių sumažėtų.Arba labiausiai man patinka kai paleidžia pagal amnestiją ir jie vėl tą patį daro.Nu tai kam rizikuot.Tokius parazitus pavojingus visuomenei reikia naikint iš karto,o ne laukt kažko stebuklingo.Vat išsiliejau,truputį palengvėjo.

Visiškai pritatiu TUKI drinks_cheers.gif Sėdi, dykai duoną valgo ir vis dar bado streikus organizuoja, tik pamanykit kokia tragedija, visi laikrasčiai, tv apie tai tik pranešinėja, kaip kažkokie nusikaltėliai valgyti atsisako. Ne veltui sakoma dyka duona, užpakalį drasko. Tegul pabadauja savaitę, kitą ir baigsis visoki streikai.
Atsakyti
Nu jo... Visokie galvažudžiai prisidirba ir dar jiems sąlygas gerink, jų teises gerbk. Nu negaliu, kaip pikta... poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif
Naikint tokius kaip tarakonus, tada gal apsiramins...
Nu rimtai - prisidirba ir dar drįsta kažko reikalaut.... Teisių kažkokių... ir dar už mūsų pinigus... Ir tegu streikuoja, tegu neėda, tegu dvesia kaip kokios musės... Tokių aš jau ir žmonėmis nebelaikau.
Taigi aš kategoriškai PRIEŠ bet kokius sąlygų gerinimus tiems padugnėms...
Daugelis iš jų iš vis neverti net gyvent... FUUUUUU
Atsakyti
manau, kaliniams turi būti sukurtos patenkinamos gyvenimo sąlygos - tos užsienietiškų kalėjimų prabangos prasmės nelabai suprantu unsure.gif - ir visų jų darbo jėga turėtų būti tinkamai - ir saugiai - išnaudojama cool.gif
Esmė turėtų būti, kad kalėjime pabuvęs žmogus nenužmogėtų dar labiau, nors pas mus, regis, būtent taip ir nutinka... g.gif
Atsakyti
geriau tuos kalinius gatves tvarkyt varytu,a tai sedi ten dykai ir subines auginasi!!!O zmogzudziam mirties bausme reikia skirt ir viskas
Atsakyti
Visiskai sutinku su tavimi ereeka. Man net nervai ima kai skaitau kaip kitos merginos gina tuos kalinius. Juk kai kurie is ju yra padare labai sunkiu nusikaltimu ir ne uz gerus darbus ten sedi. Jie dar nori geresniu salygu blink.gif doh.gif Geriau eitu visi dirbti, o tai is neturejimo ka veikti visokiu nesamoniu prisigalvoja!
Atsakyti
sweikuciukes,na as irgi nesu kategoriska,nes musu valdzioj didele dalis dideliu nusikalteliu sedi,bet jiem istatymu nera ir niekas ju nesodina,tai ka bekalbeti apie paprasta zmogeli,kuris kazka padare matydamas kas dedasi valstybeje.nekalbu apie tuos zmogzudzius,pedofilus ir pan.o tarp kaliniu yra tikrai protingu,geru,kilniu zmoniu,tarkim drauge ,dirbanti teisininke pataisos istaigoj, papasakoja visokiu idomybiu.samdomi zudikai yra labai isilavine zmones,jie skaito daug knygu,sprendzia ivairius uzdawinius ir pan,lavindami savo strategijas.o kaip jau minejau proto ir intelektualumo jiem netruksta ir visi yra ne stereotipiniai pamiseliai o kostiumuoti intelektualus vyrai...kalta visuomene ,kuri smerkia,bet pagalwokim,kad galbut netycia gali ir salia taves ateiti ta geda,juk ir vaikai gali sudurniuoti,ir vyrai susikipishuoti ar nutrenkti koki zmogeli ne vietoj einanti magistrale ir pan... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2006 08 28, 16:00)
Man net nervai ima kai skaitau kaip kitos merginos gina tuos kalinius. Juk kai kurie is ju yra padare labai sunkiu nusikaltimu ir ne uz gerus darbus ten sedi. Jie dar nori geresniu salygu  blink.gif  doh.gif  Geriau eitu visi dirbti, o tai is neturejimo ka veikti visokiu nesamoniu prisigalvoja!

O be reikalo nervuojiesi.Kaliniais juk negimstama. Kaip ten sako?-ligos, tiurmos( kalėjimo) ir ubago lazdos neatsižadėk...Ir jei papultum tu į kalėjimą už kokį nelaimingą atsitikimą, o visuomenė rėktų tik -bausti ir lupti, jokio žmogiškumo, kas klausytų tavo žodžių?
Nepulkim į kraštutinumus...Jėei žmogus laikomas nežmoniškomis sąlygomis šansų "pataisyti" jį-0
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2006 08 28, 23:07)
O be reikalo nervuojiesi.Kaliniais juk negimstama. Kaip ten sako?-ligos, tiurmos( kalėjimo) ir ubago lazdos neatsižadėk...Ir jei papultum tu į kalėjimą už kokį nelaimingą atsitikimą, o visuomenė rėktų tik -bausti ir lupti, jokio žmogiškumo, kas klausytų tavo žodžių?
Nepulkim į kraštutinumus...Jėei  žmogus laikomas nežmoniškomis sąlygomis šansų "pataisyti"  jį-0

Tai vat, kad kaliniais negimstama, jie patys renkasi savo liima. As nekalbu apie tuos zmones, kurie ten sedi uz nelaimingus atsitikimus. Dabar kaliniams yra pakankamai geros salygos, o jie vis tiek nepasitaiso (bent tu kurie pasitaiso yra mazuma), tai koks tada skirtumas? Jei kalejime mato, kad tas zmogus grizta nebe pirma karta, ir yra baudziamas n karta uz sunkius nusikaltimus, jam salygu tikrai nederetu gerinti. Galite pykti ar ne, bet cia mano nuomone.
Atsakyti