QUOTE(Gorda @ 2010 07 02, 03:00)
va kai pasaulis ant tokiu humanistu, siaudiniu inteligentu laikos, taip ir gyvenam... Reikia viskam saiko, net ir tam paciam humanizmui.
Turejom n amziu "akis uz aki".Ir kartuves buvo,ir ratas,gelezine merga,ispaniskas batas,tremimai.Kazkodel tu nusikalteliu nemazejo...O prevencija,siokiu tokiu rezultatu duoda.
QUOTE(Braun @ 2010 07 01, 22:57)
tik prie to, kad garsi tremties vieta. Butu labai gerai, kad nusikalteliai, teisti kelis kartus neturetu galimybes gristi i visuomene.
QUOTE(Gorda @ 2010 07 02, 03:00)
va kai pasaulis ant tokiu humanistu, siaudiniu inteligentu laikos, taip ir gyvenam... Reikia viskam saiko, net ir tam paciam humanizmui.
Jus cia rimtai. Mano ziniomis, siuo metu pasauli bando valdyti aukso versis, hedonistai. Dziungliu istatymai. Chamu kiekis zenkliai lenkia inteligencijos, nes ta zmonijus rusis, tenka apgailstauti, nesidaugina taip spraciai kaip pirmieji.
O jei ne inteligencija, ta pati, kuri siaudine, tamsta negaletumete internete talpinti savo ismintingus postus. Nes tie siaudadusiai, humanistai sugalvojo "Zmogaus laisviu ir teisiu konvencija" kuri apima ne tik laisves, bet ir pareigas. Va laisvemis jus naudojates puikiai, bet kaip piliete pareigu neatliekatle.
QUOTE(due drops @ 2010 07 02, 04:38)
Turejom n amziu "akis uz aki".Ir kartuves buvo,ir ratas,gelezine merga,ispaniskas batas,tremimai.Kazkodel tu nusikalteliu nemazejo...O prevencija,siokiu tokiu rezultatu duoda.
nu ka gali zinot, kaip butu, jei butu viso to nebuve
QUOTE(Braun @ 2010 07 01, 22:57)
O as naiviai tikejau, kad del to, kad ten buvo A. P. Chechovas
Moonte, Is kur jau jums zinoti ar as savo pareigas atlieku? Atsirado gyneja mat siaudaduse. Visi cia tik kalba, o jei nuteistas butu koks artimas zmogus, o gal pagalvokite jei nukentetu koks artimas zmogus? Koks pedofilas, neduokdie, jusu vaika isniekintu, o jus noretumet, akd jis kalejime uz jusu pinigus gyventu ir ale taisytus? Nes juk reikia populiariai but ir apie humanizma ciulbet. Jus jau man apie mano pareigas neaiskinkit, tikrai geriau jas ismanau, nei tamsta.
QUOTE(Gorda @ 2010 07 02, 11:54)
Jus jau man apie mano pareigas neaiskinkit, tikrai geriau jas ismanau, nei tamsta.
Na, su Jūsų užtikrintu rėkavimu to, apie ką, kaip jau išsiaiškinome, neturite nė žalio supratimo, išties tik apie išmanymą ir kalbėti.
QUOTE(Braun @ 2010 07 02, 12:04)
Na, su Jūsų užtikrintu rėkavimu to, apie ką, kaip jau išsiaiškinome, neturite nė žalio supratimo, išties tik apie išmanymą ir kalbėti.
Va budent, kad kiekvienas labai gerai zino savo teises, o apie pareigas net neusimasto. Jei paklaustume, kokios yra pareigos, vargu, ar atsakytu, bet garsiai teigia, jog zino.
QUOTE(Gorda @ 2010 07 02, 11:54)
Moonte, Is kur jau jums zinoti ar as savo pareigas atlieku? Atsirado gyneja mat siaudaduse. Visi cia tik kalba, o jei nuteistas butu koks artimas zmogus, o gal pagalvokite jei nukentetu koks artimas zmogus? Koks pedofilas, neduokdie, jusu vaika isniekintu, o jus noretumet, akd jis kalejime uz jusu pinigus gyventu ir ale taisytus? Nes juk reikia populiariai but ir apie humanizma ciulbet. Jus jau man apie mano pareigas neaiskinkit, tikrai geriau jas ismanau, nei tamsta.
Mano visa gimine isaude, tokio mentalo zmones, kaip jusu, vien del to, kad jie neatitiko tuometinio mastymo-gyvenimo sampratos standartus. Zinojimas, kad agresyvus sutverimai susidorojo su seima, man nesukelia noro susitapatinti su agresoriais, nes as ne jie, aciu Dievui.