Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėjimas, kalinių "teisės"

QUOTE(Gorda @ 2010 07 02, 12:16)
Va tas ir liudna, kad as savo teisem net nesinaudoju, pas mane daug pareigu gyvenime, taip kad laiko teisem naudotis net nelieka...

Pati bent suprantate, ką rašote?
Atsakyti
o jus?
Atsakyti
Va tas ir liudna, kad as savo teisem net nesinaudoju, pas mane daug pareigu gyvenime, taip kad laiko teisem naudotis net nelieka...

Dievazi, kokios zalios vynuoges.
Jus naudojates teisemis, net nesusimastydama, nes jos jums tapo savaime suprantamu dalyku, kaip oras. O dabar pameginkite save pernesti tik 100 metu atgal.

Ar jus butumete turejusi teise i savo paziuras, ju laisva reiskima?
AR jus turejote teise i teisinguma? Ta pati Strasbura, jei jus LR teismo sprendimai netenkina?
Kaip jums jusu pasirinkimo laisve, kai galite gyventi kaip norite, tiketi i ka norite, teketi uz ko norite, mokintis kur norite ir t.t. pagal savo sugebejimus ir isgales?
O kaip su moteru teisemis?

Ir t.t. Tai sakote nesinaudojate? O kas jums jas iskovojo, ar ne siaudadusiai humanistai?
Papildyta:
QUOTE(Braun @ 2010 07 02, 12:21)
Pati bent suprantate, ką rašote?

Va butent, zmogus kuris nesuvkia net elementariu dalyku, arsiai diskutuoja apie kaliniu teises.

Siaip, Braun, lenkiu galva pries jusu kantrybe. As pass. Nematau prasmes.
Atsakyti
Tai sekmes jums pareigingai zulikus islaikant, o as pasilieku siaudadusiu iskovota man teise manyti kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorda @ 2010 07 02, 12:27)
Tai sekmes jums pareigingai zulikus islaikant, o as pasilieku siaudadusiu iskovota man teise manyti kitaip smile.gif

Dekui, uz palinkejimus, zinau savo pareigas ir tuo diziuojuosi, nes jas vykdau, o neissisukineju.
Atsakyti
O man gaila, kad tai pareiga o ne teise, anyway sekmes jums.
Atsakyti
QUOTE(Gorda @ 2010 07 02, 12:34)
O man gaila, kad tai pareiga o ne teise, anyway sekmes jums.

Atsiprasau, bet jus klystat, nes pareigos nesuniveliuoa teisiu, jos tik vienas kita papildo, nes yra neatsiejamos.
Atsakyti

Ir kokiom gi konstitucinem teisem nesinaudojate?Va zodzio laisve,ziuriu,puikiai ivaldziusi.Senais laikais paburnotumet ant kokio bajoro,tai ne tai,kad i snuki galetu uzvaziuot jums,bet ir kartuves parupint
Atsakyti

smile.gif)))) Ale jumoriste , jus vien gyvendama naudojates prigimtine teise gyventi biggrin.gif Pildama i eteri visokius marazmus , teise reiksti savo mintis . Kad pas jus bute ar name neuzeina pasalieciai , teise i nuosavybe . Kas diena jus panaudojate daugeli savo teisi7 tuom net nesusimastydama , nes ju turejimas yra jums naturalus . Bet pareigas pamirstate , ne pareiga sau ir savo skrandziui , o pareiga visuomenei smile.gif
Atsakyti
Nerekit, mielosios,ne jums zinot kiek as pareigu visuomenei atlieku... O Va butent naudojuos teisemis, kurios yra kiekvienam naturalios ir neprieina iki nesamoningu krastutinumu ir nereikia cia man apie viduramzius pasakot, kalbu apie atvejus, kai tas humanizmas ir zmogaus teisiu trimitavimas prieina prie visisko absurdo, viskam yra ribos...
Atsakyti
QUOTE(Gorda @ 2010 07 03, 00:21)
naudojuos teisemis, kurios yra kiekvienam naturalios ir

Būtent.

QUOTE(Gorda @ 2010 07 03, 00:21)
nereikia cia man apie viduramzius pasakot

Tiesą sakant, asmeniškai Jums buvo pasakojama apie dabartinius laikus.
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 07 02, 16:0Senais laikais paburnotumet ant kokio bajoro,tai ne tai,kad i [i)
snuki galetu uzvaziuot [/i]jums,bet ir kartuves parupint

Papildyta:
[quote=due drops,2010 07 02, 16:.Senais laikais paburnotumet ant kokio bajoro,tai ne tai,kad i snuki galetu uzvaziuot jums,bet ir kartuves parupint
[/quotJau neberandat prie ko prisikabint?
Atsakyti