Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėjimas, kalinių "teisės"

[quote=Gorda,2010 07 03, 01:01]
Papildyta:
[quote=due drops,2010 07 02, 16:.Senais laikais paburnotumet ant kokio bajoro,tai ne tai,kad i snuki galetu uzvaziuot jums,bet ir kartuves parupint
[/quotJau neberandat prie ko prisikabint?
[/quote]
As prie jusu?Niekada gyvenime laugh.gif
Atsakyti
Gorda, as...visiskai nu visiskai nesuprantu ka tu cia kliedi.Todel..visos tavo teises turi buti atimtos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baileys: 03 liepos 2010 - 01:41
QUOTE(Gorda @ 2010 07 03, 00:21)
Nerekit, mielosios,ne jums zinot kiek as pareigu visuomenei atlieku... O Va butent naudojuos teisemis, kurios yra kiekvienam naturalios ir neprieina iki nesamoningu krastutinumu ir nereikia cia man apie viduramzius pasakot, kalbu apie atvejus, kai tas humanizmas ir zmogaus teisiu trimitavimas prieina prie visisko absurdo, viskam yra ribos...

O galima suzinoti kokias gi jus pareigas visuomenei atliekate ????.
Matote jei pareiga visuomenei tai jusu neatlygintinas darbas , tada suprasiu , o jei tai kad mokate mokescius tai jau jusu besinaudojancios teise i darba salutinis produktas lotuliukas.gif , nesinaudokite teise nebus pareigos , visos pareigos gimsta is teises kazka tureti arba gauti . Tai kad Jusu deklaruojamas jus nezinot , lygus tiek kiek pati zinai , ir kiekviena paseiga isplauke is pasinaudotos teises .
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2010 07 03, 05:23)
O galima suzinoti kokias gi jus pareigas visuomenei atliekate ????.
Matote jei pareiga visuomenei tai jusu neatlygintinas darbas , tada suprasiu , o jei tai kad mokate mokescius tai jau jusu besinaudojancios teise i darba salutinis produktas  lotuliukas.gif , nesinaudokite teise nebus pareigos , visos pareigos gimsta is teises kazka tureti arba gauti . Tai kad Jusu deklaruojamas jus nezinot , lygus tiek kiek pati zinai , ir kiekviena paseiga isplauke is pasinaudotos teises .

Tikrai ne,negalima, nes tema yra ne apie mane o apie kaliniu gyvenima kalejime. Nesinaudot teise dirbti ir nebus pareigos? Nu jus cia i lankas visai susnekejot, keik zmoniu manot noretu pasinaudot ta ateise nedirbt? O kas tada apie ju teise gerai gyvent? Gal jus ar kas kitas juos aprupins? O kiek zmoniu nori ta teise dirbt pasinaudot, bet negali... Nu zodziu nebematau prasmes diskutuot nes jau cia is tuscio i kiaura daba...
Atsakyti
Smerkiu, nes manau jie turi per geras teises ir per geras gyvenimo sąlygas.. ir valstybė kiekvienam kaliniui iš biudžeto skiria pinigų kas mėn daugiau, nei dauguma atlyginimų paskutiniu metu pasidarė.. o ką jie gero padarė, kuom nusipelno? tuom kad apvogė, išprievartavo, nužudė, apgavo, sužalojo blink.gif
tai kaip čia taip gaunasi- valstybė remia kalinius labaiu nei mažamečius vaikus.. ar gi ne šaunu?

mano nuomonė- juos visus kaip juodadarbius- į darbų lagerius.. nesakau, kad nemaitinti ar pan.. bet kad dirbtų, o ne blin vitaminai, papipdai, sporto salės, kas savaitę švarutėlė patilinė parūpinama, dar ir kursai įvairiausi, visas dienas sau bimbinėja kas ką nori, tą veikia.. tai kuom ne "žitucha"? tik kad moterį rečiau matai ir apribotas kraštovaizdis...bet šiais bedarbystės, belenkokios nesamoningos finansų politikos laikais, ko gero nusikalsti kur kas labiau apsimoka, nei auginti vaikus ir bandyti iš jų padaryti žmones doh.gif
Atsakyti
Balioonelis, o ka jus asmensikai padaret, kad nebutu nusikalteliu?
Atsakyti
o tai jei aš nieko nepadariau, aš negaliu piktintis, kad valstybė skiria pinigų daugiau kaliniams, nei vaikams? blink.gif atsiprašau, tiesiog maniau, kad forumas yra viešas dalykas ir galiu išsakyti savo nuomonę.. o ką aš galiu padaryt? pati gyvent dorai ir atėjus laikui atsakingai auklėti ir auginti vaikus.. ne aš turiu daryt, o valstybinės institucijos, kuriom aš moku mokesčius ir kurios skiria i\biudžeto pinigus naujam parketui bei treniruoklių salės įrengimui, o ne kovai su nukaltamumu ir bedarbyste.
ir ką gi aš galiu padaryti? jūs man papasakokik, gal ir prisidėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balioonelis @ 2010 07 03, 13:29)
o tai jei aš nieko nepadariau, aš negaliu piktintis,

Negalit
Atsakyti
jėga!!! tai ištrinkit visas žinutes visų dalyvių, kurie piktinasi pedofilais, gėjais, kalinių teisėmis, gyvūnėlių gerovės, vaikų namais..nes jie nieko nepadarė.. o ką pačios darot? apart kad įsistato šarvcuotas duris ir gudresnes signalizacijas į mašinas "kad negundyti" wink.gif
Atsakyti
Gerai, pameginkim is kitos puses.

O is kur jusu manymu atsiranda nusikalteliai, del kokiu priezasciu?
Atsakyti
hm žiūrint kokie g.gif
vagia dažniausiai vargiai gyvenantys, darbo netekę/neturėję, vagia narkomanai, nes jau nebeišgali nusipirkti dožės, vagia asocialiai gyvenę, matę kaip tai daro vyresni, ir išaugę patys nenorintys dirbti, nes vagiant yr greičiau ir daugiau pinio gaunama (vienas pažįstamas taip apibūdino savo "gyvenimo būdo" pasirinkimą)

vagia dideliu mąstu tie kas jau turi daug, nejaučia saiko užsimano dar daugiau...

prievartauja- net nežinau kodėl vyrai, jaunuoliai prievartauja.. iškrypeliai, hormonų protu nevaldantys ir net nebandantys valdyt gyvuliai..

žudo- na prigėrė, užpyko, susimušė-užmušė.. tarpgrupuotinės "razborkės", jaunimėlis testosterono genamas ir neturėdamas ką veikt "plaktis eina" ir užmuša.. maniakai žudo.. vagys, jei juos užtiko..

nu ką galiu pasakyti-visuomenė masiškai degraduoja, o valstybei į tai nusispjaut

ar žinot kad neretas kalinys sako, jog išėjęs į laisvę darys vėl tą patį, nes kalėjime jam geriau- jis turi ką valgyti, stogą virš galvos ir nereikia sukt proto dėl mokesčių arba kaip datraukti dar savaitę su 20lt ir tuščiu šaldytuvu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(balioonelis @ 2010 07 03, 13:53)
ar žinot kad neretas kalinys sako, jog išėjęs į laisvę darys vėl tą patį, nes kalėjime jam geriau- jis turi ką valgyti, stogą virš galvos ir nereikia sukt proto dėl mokesčių arba kaip datraukti dar savaitę su 20lt ir tuščiu šaldytuvu doh.gif

Na negaliu sakyti, kad zinau viska, bet negaliu jums pritarti, kad sis teiginys yra pargindinis nusikaltimu leitmotyvas.

O virsuje ka jus paminejote, isvardinote tik jau galutini rezultata? O mane domina dar giliau, kodel zmogus renkasi toki kelia? Juk kiekviename musu siaucia hormonai, bedarbyste ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 03 liepos 2010 - 13:12