Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėjimas, kalinių "teisės"

Daugeliu atvejų kalėjimo gyventojai yra parazitai be jokių sąžinės likučių. Visgi krikščioniška samprata mums liepia ligonį slaugyti, kalinį lankyti, numirėlį palaidoti. Bepigu yra būti geram tiems, kurie mums geri.
Žinau daugelį atvejų, kuomet jau kartą "sėdę", sėdo dar kartą ir dar kartą.... Tačiau žinau ir tokių, kurie pasimokę toliau žengė tiesiai nesuklupdami.
Man dažnai atrodo, jog didžiausi banditai (A.Z & Co) susikrauna milijonus ir naglai mulkina mumi visus, o sėda tik tie, kurie pavagia iš kaimyno maišą bulvių ar nušvilpia iš pirties kilbasas doh.gif

Akivaizdus faktas: reikia vogti tiek, kad paskui turėtum už ką pasisamdyt gerą advokatą. Arba dar geriau įlysti į politiką ir užsitvirtinti sau gerą užnugarį (kaip A.Z.).
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 01 26, 22:02)

Akivaizdus faktas: reikia vogti tiek, kad paskui turėtum už ką pasisamdyt gerą advokatą. Arba dar geriau įlysti į politiką ir užsitvirtinti sau gerą užnugarį (kaip A.Z.).

Siūlau pasiūlyti Seimui įtraukti šią formuluotę į Baudžiamojo kodekso bendrąją dalį ( kur apibrėžiami nusikaltimai) ir į Baudžiamojo proceso kodeksą prie gynėjo teisių ir pareigų. lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 01 26, 22:02)
Man dažnai atrodo, jog didžiausi banditai (A.Z & Co) susikrauna milijonus ir naglai mulkina mumi visus, o sėda tik tie, kurie pavagia iš kaimyno maišą bulvių ar nušvilpia iš pirties kilbasas  doh.gif

Mano nuomone didziausi banditai - zmogzudziai, prievartautojai ir visi padare smurtinius nusikaltimus.

"Materialiniu" nusikalteliu as nesmerkiu taip labai.

Manau ne vienas susigundytu vogti ta milijona, jei tik tokia galimybe turetu g.gif
Atsakyti
Skaitau ir stebiosi:stogas,sportas,knygos,maistas ir t.t...gal jus ka supainiojot,gal tai ne apie kalejima o apie koki kurorta?Tai gal daugumai neturtingu zmoniu vertetu pagalvoti apie sitoki stoga virs galvos?Kad kalejime savi istatimai,savo isgyvenimo ziaurios taisykles-ar teko girdeti?As jokiu budu neginu kalejimo gyventoju,tik labai jau cia graziai aprasote ju gyvenimo salygas.
Taip,man gaila kad musu teisesauga netobula:ir parazitas,kuris samoningai uzmuse zmogu del keliu litu ir zmogus, kuris neticia padare avarija sedi tom paciom saligom;ir neretai tas parazitas dar ir kalejime turi savo autoriteta ir ticiojasi is to neatsargaus vairuotojo.Man ne gaila tu,kurie to nusipelne(bet ir smerkti negaliu),bet gaila tu,kurie is tiesu suklydo.Ir,taip,as maciau tema apie pagalba rubais i kalejima,ir,taip,as padesiu, sventai tikedama kad mano pagalba atiteks taj,kuri atlikus savo bausme,nesugris niekada atgal ir sugebes integruotis i musu kartais negailestinga visuomene.
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 01 26, 22:33)
Mano nuomone didziausi banditai - zmogzudziai, prievartautojai ir visi padare smurtinius nusikaltimus.

Manau ne vienas susigundytu vogti ta milijona, jei tik tokia galimybe turetu g.gif

drinks_cheers.gif pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(November @ 2006 01 26, 22:38)
Taip,man gaila kad musu teisesauga netobula:ir parazitas,kuris samoningai uzmuse zmogu del keliu litu ir zmogus, kuris neticia padare avarija sedi tom paciom saligom;ir neretai tas parazitas dar ir kalejime turi savo autoriteta ir ticiojasi is to neatsargaus vairuotojo.

Parazitai (anot tavęs), nužudę, apiplėšę žmogų, ir tas, kuris netyčia padarė avariją, - kartu nesėdi. Ir niekada nesėdėjo. Normaliu atveju "netyčiukas" gauna lygtinai, o normaliu blogiausiu - važiuoja į koloniją-gyvenvietę Kybartuose.
Neutriruok, OK?
Atsakyti
QUOTE(November @ 2006 01 26, 22:41)
pritariu

O aš nė velnio nepritariu, todėl, kad tas, kuris pavagia milijoną - pavagia jį ne iš kokio nors arabų magnato, bet iš MŪSŲ pačių valstybės. Bankrutuoja taip įmonės, žmonės praranda darbą ir viltį, o kai jos jau nebėr - tuomet didelis ŠŠ...

Smurto nepateisinu, tačiau neretai tai būna trumpalaikio proto užtėmimo pasėkmė: susimušė, aptemo protas - nužudė. Užliejo sperma protą - išprievartavo (nors kartais nelabai aišku kas daugiau kaltas: nusikaltėlis ar auka?). Žinoma, kalbu apie išskirtinius - pavienius atvejus, bet ne apie šaltakraują maniakus, kurie planuoja, vykdo ir maskuoja.
OK. Pakalbėkim apie antstolius. Ar esate su jais kada nors susidūrę? Nea?
Siūlau susipažint artimiau grynai pasibendravimui - pamatysit kokie tai papuvę ypatos. Visos kalbos tas tą davė, tas tą padovanojo ir t.t.t. va tokius reikia dusint.
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 01 26, 22:54)
OK. Pakalbėkim apie antstolius. Ar esate su jais kada nors susidūrę? Nea?
Siūlau susipažint artimiau grynai pasibendravimui - pamatysit kokie tai papuvę ypatos. Visos kalbos tas tą davė, tas tą padovanojo ir t.t.t. va tokius reikia dusint.

O SKOLININKAS tai kas toks- auka to, kuris nori susigrąžint tai , kas jam teisėtai priklauso ar nelaimėlis, nesugebantis grąžinti, tai kas jam nepriklauso, nes tiesiog jo toks sunkus gyvenimas.

kažkodėl visi prisiskaitę apie baudos už važiavimą be talonėlių išieškojimą, kai vykdymo išlaidos išauga iki 400. Būkit ramūs - SVĮ pakeitė tuos išlaidų dydžius zuikių naudai.

Nevažiuokit gerbiamas Vovere, taip ant anstolių, nes tikrai jie ne visi papuvę. O kad gerai uždirba- pavydėt nereikia. Nebūkim Lietuviai.

Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 01 26, 22:33)

O kas tasai MATERIALINIS nusikaltėlis g.gif . Turbūt , tas kas pavogė, kažką materialaus.

O jeigu toks MATERIALINIS einant namo vakare nuplėštų sietką su paskutinėm santaupėlėm iki kitos algos. Na gal tada toks iš nevilties pats jau eitų tykot kur ko prie krūmų.

Atsakyti
QUOTE(smila @ 2006 01 26, 23:09)
1. skolininkas - auka to, kuris nori susigrąžint tai?
2. visi prisiskaitę apie baudos už važiavimą be talonėlių išieškojimą
3. jie ne visi papuvę
4. kad gerai uždirba- pavydėt nereikia

1. retkarčiais žmones (įmones) įvaro į skolas
2. astronominės baudos už važinėjimą be talonėlių - briedas. Nepateisinu zuikių
3. Manau kad 90 proc. tikrai
4. be komentarų
Atsakyti
Na jau mes nuklydom nuo temos blush-anim-cl.gif
Reikia nauja apie anstolius uzvest good.gif
Atsakyti

Есть такая поговорка- от сумы и тюрьмы не зарекайся g.gif

Правильно кто-то сказал- надо делить рецедивистов, уголовников от случайно-попавших. Была как-то передача, и там говорили, что повысился процент возращенцов в тюрьму ax.gif А с другой стороны, что остается человеку, вышедшему на волю, работы нет и для неосужденных g.gif
Каждый случай индивидуален g.gif , конечно можно помочь, но надо узнать сначала какие условия содержания, ведь сейчас вроде как Евросоюз и у заключенных скоро будет прав больше чем у нас ax.gif Мне кажется братва должна подогревать с воли своих друзей mirksiukas.gif
А может лучше помочь детским отделениям при тюрьмах ax.gif

Вот кто может рассказать как там сидится g.gif Я только про Россию знаю unsure.gif
Atsakyti