Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(Mader @ 2010 10 29, 20:57)
ner ten ka wink.gif  geriau ka nors is augaliuku kai turesi laisvu wink.gif galiu ir damoketi  ax.gif

drinks_cheers.gif vaikiuku tikrai nusimato ivairiu,tik reikia sulaukt kol nubus mamos ir tes toliau augima smile.gif Pranesiu savo pasiulymus ,gal ka issirinksi biggrin.gif mirksiukas.gif Aciukas dar karteli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 10 30, 07:09)
drinks_cheers.gif vaikiuku tikrai nusimato ivairiu,tik reikia sulaukt kol nubus mamos  ir tes toliau augima smile.gif Pranesiu savo pasiulymus ,gal ka issirinksi biggrin.gif  mirksiukas.gif Aciukas dar karteli 4u.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau Kaune, bet "ugdau" valią - į gėlių parduotuves neužsukau fool.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 10 30, 22:11)
Buvau Kaune, bet "ugdau" valią - į gėlių parduotuves neužsukau  fool.gif  doh.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 10 30, 20:11)
Buvau Kaune, bet "ugdau" valią - į gėlių parduotuves neužsukau  fool.gif  doh.gif

blink.gif ot kantrybe g.gif as tai uzsuku ,ir dar paklausiu ar neužvežė doh.gif biggrin.gif bet dar neturi g.gif ot kaimas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 10 31, 10:50)
blink.gif ot kantrybe g.gif as tai uzsuku ,ir dar paklausiu ar neužvežė doh.gif  biggrin.gif bet dar neturi g.gif ot kaimas cool.gif

Bet vieno augaliuko auginukas "pats įkrito" į kišenę blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 10 31, 11:43)
Bet vieno augaliuko auginukas "pats įkrito" į kišenę  blush2.gif  doh.gif

Aš ir bandysiu laimę viename žiemos sode pabendrauti su krituoliais-savanoriais doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif blush2.gif ,o kas belika ,kai noris , ir tokių niekur nėr biggrin.gif

Jiedara, nbaltukas rodos miegot žada eiti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 10 30, 22:11)

Gal susirgai blink.gif blink.gif blink.gif Kaip čia šitaip,reikia užeiti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 31, 12:53)

Jiedara, nbaltukas rodos miegot žada eiti  thumbup.gif

Tai labai gerai - žiedų tikrai bus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 10 31, 14:21)
Gal susirgai blink.gif  blink.gif  blink.gif Kaip čia šitaip,reikia užeiti. g.gif

Jau tikrai "kažkas ne taip" umn.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 10 30, 09:09)
drinks_cheers.gif vaikiuku tikrai nusimato ivairiu,tik reikia sulaukt kol nubus mamos  ir tes toliau augima smile.gif Pranesiu savo pasiulymus ,gal ka issirinksi biggrin.gif  mirksiukas.gif Aciukas dar karteli 4u.gif

Oi ir aš norėčiau vaikučiu. pasižadu būt gera uošviene blush2.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vakar pasibaigė aukcionas graži svajonė wub.gif
Prašiau MB, kad nupirktų, bet nepasirašė... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2010 10 31, 21:07)
Oi ir aš norėčiau vaikučiu. pasižadu būt gera uošviene blush2.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Tik kad tie leliai dar teket nepasiruose,maziukai dar lotuliukas.gif kai jau bus pasiruose atskyrimui,duosiu zinia smile.gif
Atsakyti