Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(zebrina @ 2010 11 01, 10:31)
drinks_cheers.gif Tik kad tie leliai dar teket nepasiruose,maziukai dar lotuliukas.gif kai jau bus pasiruose atskyrimui,duosiu zinia smile.gif

Lauksime mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ka tik visiskai netyketai gavau dovanu amarili (zydinti) ir geda prisipazinti, taciau visiskai neisivaizduoju, kaip ji priziureti... blush2.gif Tai tai gal galetumet padeti ir trumpai papasakotumet, kaip man ji auginti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglule @ 2010 11 02, 00:23)
Sveikos merginos, ka tik visiskai netyketai gavau dovanu amarili (zydinti) ir geda prisipazinti, taciau visiskai neisivaizduoju, kaip ji priziureti...  blush2.gif  Tai tai gal galetumet padeti ir trumpai papasakotumet, kaip man ji auginti?  g.gif

Pirmiausiai perskaityk patarimus pirmąjame puslapyje, gal bus aiškiau mirksiukas.gif Sėkmės auginant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2010 11 01, 07:52)
Vakar pasibaigė aukcionas graži svajonė  wub.gif
Prašiau MB, kad nupirktų, bet nepasirašė... schmoll.gif

Vakar ir Mb prašiau,kad nupirktų vieną gražuolį,(Bobutė prie parduotuvės pardavinėjo)bet jis kategoriškai nesutiko: tipo ir taip gyvena kaip karvė pievoje tarp žolių...
blyn susinervijau ir pasakiau,kad jis ne karvė ,o nukaršęs jautis doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 11 02, 09:51)
blyn susinervijau ir pasakiau,kad jis  ne karvė ,o nukaršęs jautis  doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

xixi.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos
Gavau pranešimą, kad siuntinys iš Royalio išsiūstas. Taigi ant dienų turėtų būti čia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 11 02, 12:29)
Sveikos
Gavau pranešimą, kad siuntinys iš Royalio išsiūstas. Taigi ant dienų turėtų būti čia.  smile.gif

VALIO bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Taupom pinginus rolleyes.gif
Atsakyti
Grei mano gimtadienis ,gal galeciau gauti dovanu bigsmile.gif lotuliukas.gif blink.gif Jei ka atleiskit,ko noret subtilumo is nepakaltinamu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 11 02, 10:51)
Vakar ir Mb prašiau,kad nupirktų vieną gražuolį,(Bobutė prie parduotuvės pardavinėjo)bet jis kategoriškai nesutiko: tipo ir taip gyvena kaip karvė pievoje tarp žolių...
blyn susinervijau ir pasakiau,kad jis  ne karvė ,o nukaršęs jautis  doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

Oi, geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 11 02, 14:29)
Sveikos
Gavau pranešimą, kad siuntinys iš Royalio išsiūstas. Taigi ant dienų turėtų būti čia.  smile.gif

Ta prasme jus čia susimetusios ,ar ,ir man taupyt pinigus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 11 02, 14:29)
Sveikos

bigsmile.gif jegele yess.gif niu laukiu ir as su nekantrumu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 02 lapkričio 2010 - 21:53
QUOTE(Evilka @ 2010 11 02, 23:06)
Ta prasme jus čia susimetusios ,ar ,ir man taupyt pinigus blush2.gif

Lutpede rinko užsakymus, jei užsisakei, tai bus ir Tavo mirksiukas.gif
Atsakyti