Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(jediara @ 2010 11 03, 00:10)
Lutpede rinko užsakymus, jei užsisakei, tai bus ir Tavo  mirksiukas.gif

Va Šita tarpa kažkaip praleidau,ot žiopla doh.gif
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2010 11 02, 10:51)
Vakar ir Mb prašiau,kad nupirktų vieną gražuolį,(Bobutė prie parduotuvės pardavinėjo)bet jis kategoriškai nesutiko: tipo ir taip gyvena kaip karvė pievoje tarp žolių...
blyn susinervijau ir pasakiau,kad jis  ne karvė ,o nukaršęs jautis  doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

Nu nėra tas jusu vyras nukaršes. o iel pasako vyrai..... blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Evilka,2010 11 03, 00:25]
Va Šita tarpa kažkaip praleidau,ot žiopla doh.gif
Papildyta:

Va ir sita praveplinau blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2010 11 02, 22:25)
Nu nėra tas jusu vyras nukaršes. o iel pasako vyrai..... blush2.gif  lotuliukas.gif

nieko aš atsiimsiu apie 20 važiuoju Joniškio pusėn.Jau prisižadėjau,kad visos aplankytų gėlių pardės bus mano lotuliukas.gif ,tikrai ką nors parsivešiu (kukliai) biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Vakar peržiūrėjau savo ligotus amarilius- tai kokius 3-4 išmečiau doh.gif Visai be šansų buvo verysad.gif
O ir šiaip peržiūrėjau kas ant palangės- tai pasikoreguos sąrašėlis, nes nežinau kuriuos išmečiau doh.gif
Atsakyti
[quote=Ice tea,2010 11 03, 10:32]
Vakar peržiūrėjau savo ligotus amarilius- tai kokius 3-4 išmečiau doh.gif Visai be šansų buvo verysad.gif
O ir šiaip peržiūrėjau kas ant palangės- tai pasikoreguos sąrašėlis, nes nežinau kuriuos išmečiau doh.gif
[Kaip gaila,augini popini ir paskui išmeti-žiauru.O gal paskubėjai verysad.gif Pas mane irgi vienas papuvo,bet aplaupiau tai dabar antrą mėnesį tupi toks išsigandęs nei auga, nei lapų leidžia,bet kietas, o prieš tai buvo taip suminkštėjęs,kad galvojau reiks mest.Lauksiu gal prabus pavasarį.Dabar pas mane vienas žydi,nufotkinau, įkėliau į viešą albumą,bet nemoku įkelti į mūsų palatą,kažkodėl nesigauna g.gif Turėjo būti HERKULES o kai pražydo abejoju,nes HERKULES be žalsvo viduriuko ar ne.Bet man jis vistiek žiauriai gražus wub.gif
Atsakyti
Oi, tikrai nepaskubėjau, nes vieno net vidurys SAUSAS, o kitas lysęs sulysęs- bus tų amarilių irnesakyk.gif
Anksčiau labiau juos popinau- dabar auga patys sau, o jie ne- tai į šiukšlyną doh.gif

O mano mažoji Lima turi VAIKĄ doh.gif - tokiam amžiuj o jau vaikuota tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 03, 11:03)
Anksčiau labiau juos popinau- dabar auga patys sau, o jie ne- tai į šiukšlyną  doh.gif

Kad ir labai gaila, bet ir aš priiėmiau toki sprendimą po to, kai radau sergančius. Dar kažkur 8 svogūnai atidėti atskirai ir pavasarį bus matyti, kas su jais gausis. Tikėtina, kad ir jie iškeliaus į konteinerį.
Atsakyti
Mergaitės,reik patarimo.Kaimynė kasdama iš šlitnamio amarilius,vieną netyčiom perkirto. Kaip manot ar jam amen ar yra kokių šansų cibulę išgelbėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 11 03, 09:49)
Mergaitės,reik patarimo.Kaimynė kasdama iš šlitnamio amarilius,vieną netyčiom perkirto. Kaip manot ar jam amen ar yra kokių šansų cibulę išgelbėti  g.gif

Pabandyti verta mirksiukas.gif Tik reik žiūrėt, kad vidus nepūtų unsure.gif
Išbandyk- tada žinosim, gal tokiu būdu dauginti bus galima tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 03, 11:59)
Pabandyti verta  mirksiukas.gif Tik reik žiūrėt, kad vidus nepūtų unsure.gif
Išbandyk- tada žinosim, gal tokiu būdu dauginti bus galima  tongue.gif  lotuliukas.gif

Galima tokiu būdu dauginti. Žiūrint kaip perkirstas svogūnas. Jei vertikaliai ir dugnelis yra, tai galima. Reikia pažeistas vietas apibarstyti medžio anglimi ar cinamonu. Pasodinti taip.kad perpjautos vietos būtų "žemės" paviršiuje. Lieti saikingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 03 lapkričio 2010 - 10:07
QUOTE(Lutpede @ 2010 11 03, 10:06)
Galima tokiu būdu dauginti.

Žiaurus dauginimas blink.gif Gal man ir savo vaiką taip "padauginti"- turėčiau DU sūnus tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juodas jumoras hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 11 03, 10:06)
Galima tokiu būdu dauginti. Žiūrint kaip perkirstas svogūnas. Jei vertikaliai ir dugnelis yra, tai  galima. Reikia pažeistas vietas  apibarstyti  medžio anglimi ar  cinamonu. Pasodinti taip.kad perpjautos vietos būtų "žemės" paviršiuje. Lieti  saikingai.

aciuks.gif ,maunu pas ana.

QUOTE(Ice tea @ 2010 11 03, 10:13)
Žiaurus dauginimas  blink.gif Gal man ir savo vaiką taip "padauginti"- turėčiau DU sūnus  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Juodas jumoras  hihihi.gif  hihihi.gif

No,no po tokių drąstiškų veiksmų apvisinimo klinikos bankrutuos lotuliukas.gif ,o šiaip tai cibulė kažkur apie gerą kg svėrė ir 17 cm vazonėlį vos tilpo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 03 lapkričio 2010 - 10:23