Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

[quote=merga,2010 11 04, 10:42]
aciuks.gif už priėmimą į sąrašą blush2.gif 4u.gif
Tai norėčiau pridurti ax.gif gyvenu Klaipėdos pakrašty, o dar ant palangės vietos yra : "Red Lion", ""Palanginei misei" hihihi.gif

Jūsų teismui:Čia maniškių "miegamasis"
[img]http://images116.fotki.com/v695/photos/1/1345498/6838128/DSC03182-vi.jpg[/img
O dabar prašom apkomentuoti kokias esu padariusi klaidas, Klaidų tai kaip ir nesimato,mažuliai auga,miegamasis erdvus biggrin.gif Nesuprantu ko tas tavo vyriukas pyksta,tu jam sakyk- pažiūrėk kiek vietos doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sėkmės auginant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 11 04, 13:34)
sveikos,seniai cia bebuvau,maniskis lasisiukas ir red lionas kisa nosytes

O lasisiukas yra kaimietukas ar veislinis 4u.gif
Man labai patinka lasisiukai wub.gif

Tiesa, Dvi, nebesinervuok, Charisma jau kisa du snapukus. thumbup.gif mirksiukas.gif
Dar laikau ja ant palanges, bet galvoju, kad jau reiktu kisti i zeme.... Ar dar palaukti kol snapukai padides? g.gif
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2010 11 04, 09:42)
Jūsų teismui:Čia maniškių "miegamasis"

Miegamasis labai jau erdvus.... Kad man toki.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingole: 04 lapkričio 2010 - 14:36
QUOTE(merga @ 2010 11 04, 08:42)
o čia vaikų darželis( užauginti iš sėklų ir patvartiniai) turiu 2 loveliu,bet rodau 1

bigsmile.gif oho kaip idomiai is seklyciu...? ar cia pirmi augaliukai is seklu, gal jau esi ir prazydinus? (amarilius)
o ka reiskia patvartiniai blush2.gif
QUOTE(egleja @ 2010 11 04, 12:34)
baltaziedis ytariu negyvenssaknys dar grazios bet gumbas jau visai susisukes,jauciu trenksiu laukan ji ir pirksiu nauja balta

kantrybes mirksiukas.gif ...jei saknys geros, gal ir gumbas dar atsigaus
Pas mane va jau metai kaip Minerva be saknu, kur as jos nelaikiau ir vandeny, ir "sedejo ant zemiu", vistiek nei vienos sakneles uzuomazgos neturi doh.gif , bet lapukus jau pradejo leist...nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingole @ 2010 11 04, 14:40)
Dar laikau ja ant palanges, bet galvoju, kad jau reiktu kisti i zeme.... Ar dar palaukti kol snapukai padides?  g.gif

Sodink į žemę DABAR, o paliek Į LĖKŠTUTĘ tik tada kai žiedstiebiukai bus išlindę maždaug 7 cm mirksiukas.gif
Turbūt taip surašiau g.gif - nebepamenu- jau taip senai kas nors žydėjo blush2.gif Jeigu ką, tai info pirmame lape mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 04 lapkričio 2010 - 14:49
Mergikės ,patarkit ką daryt..visada migdydavau vazonuose ,dabar sugalvojau ir išėmiau ,žemes nubarsčiau ,nu bet jau šaknų gumulai tai baisiniai :ir storų ir plonų pilni vazonai buvo,ar jas pamažint kaip nors ar laukti, kol pačios nudžius?Sudėjau į dėžę su popieriais ir palikau ,...nežinau ar gerai padariau

O maniškai ,kur Dvi iš Švedijos parvežė ,abu snapus kiša,bet atrodo ,kad tik lapai kol kas,ar man juos sodint jau ,ar palaukt kol žiedas pasirodys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 04 lapkričio 2010 - 15:02
QUOTE(zundyte @ 2010 11 04, 15:01)
*ar jas pamažint kaip nors ar laukti, kol pačios nudžius?Sudėjau į dėžę su popieriais ir palikau ,...nežinau ar gerai padariau

**ar man juos sodint jau ,ar palaukt kol žiedas pasirodys?

*Aš tai švelniai nutraukiu paėmus į saują- kiek nutrūksta tiek nutrūksta mirksiukas.gif
Gerai padarei thumbup.gif
** maniškis Lilian kiša snapiką, bet irgi tik lapo. Aš tai LAUKSIU kol žiedstiebis išlįs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 11 04, 13:34)
sveikos,seniai cia bebuvau,maniskis lasisiukas ir red lionas kisa nosytes,baltaziedis ytariu negyvenssaknys dar grazios bet gumbas jau visai susisukes,jauciu trenksiu laukan ji ir pirksiu nauja balta

nemesk, nemesk, jeigu saknys geros - atsigaus. Aplukstenk, paziurek, kas viduj gyvena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 04, 15:48)
Sodink į žemę DABAR, o paliek Į LĖKŠTUTĘ tik tada kai žiedstiebiukai bus išlindę maždaug 7 cm  mirksiukas.gif
Turbūt taip surašiau  g.gif - nebepamenu- jau taip senai kas nors žydėjo  blush2.gif Jeigu ką, tai info pirmame lape  mirksiukas.gif

nu jau taip seniai kas nors zydejo ir pas mane schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2010 11 04, 16:01)
Mergikės ,patarkit ką daryt..visada migdydavau vazonuose ,dabar sugalvojau ir išėmiau ,žemes nubarsčiau ,nu bet jau šaknų gumulai tai baisiniai :ir storų ir plonų pilni vazonai buvo,ar jas pamažint kaip nors ar laukti, kol pačios nudžius?Sudėjau į dėžę su popieriais ir palikau ,...nežinau ar gerai padariau

O maniškai ,kur Dvi iš Švedijos parvežė ,abu snapus kiša,bet atrodo ,kad tik lapai kol kas,ar man juos sodint jau ,ar palaukt kol žiedas pasirodys?

zinok, saknys apdziusta pacios. As irgi didziausiu gumulus istraukiu, tai per pora menesiu miego labai zenkliai susitraukia. Paskui tas dziuvenas tik nuskabau ir sodinu.
O jeigu lapukai lenda, sakyciau sodink. Matyt, ziedu nebus.
Atsakyti
ačiū už patarimus 4u.gif ,dėl naujokų ,manau dar palauksiu kokią savaitę ,tada ir pasodinsiu,gal per tą laiką ir žiedas pasirodys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingole @ 2010 11 04, 14:40)
Miegamasis labai jau erdvus.... Kad man toki....  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif erdvus laikinai ,nes antra eilė visa ant grindų sustatyta,kol sėklos džiūva biggrin.gif
natūroj mano palangės atrodo taip:
http://public.fotki..../mano-palanges/
biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Livai @ 2010 11 04, 14:47)
bigsmile.gif oho kaip idomiai is seklyciu...? ar cia pirmi augaliukai is seklu, gal jau esi ir prazydinus? (amarilius)
o ka reiskia patvartiniai blush2.gif

Iš sėklų esu paržydinus,bet šie mano pačios "dulkinti" ir sudygę hihihi.gif
Patvartiniai_ mėnesį atgal už tvarto esančiam mėšlyne-kompostinėje(jis bendras su kaimynais)radau išmestą apsivaikavusią cibulę.Motininė buvo supuvus,o vaikus parnešiau ir sukišau į vazonėlius (nu kaip galima vaikus ant šalnos palikti doh.gif ) doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 11 05, 09:24)
lotuliukas.gif erdvus laikinai ,nes antra eilė visa ant grindų sustatyta,kol sėklos džiūva biggrin.gif
natūroj mano palangės atrodo taip:
http://public.fotki..../mano-palanges/
biggrin.gif  biggrin.gif

Mano vyras is tokiu namu pabegtu per kokias 5 sekundes biggrin.gif Nerealu, ypac pomidorai ant lyginimo lentos biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa bigsmile.gif Šeštadienį PIRMĄ kartą gyvenime mačiau, kad gėlių parduotuvėj būtų pardavime skintas CYBISTERIS bigsmile.gif thumbup.gif Jei nebūtumėm po pardės važiavę po kapus, tai TIKRAI būčiau sau pasidovanojus wub.gif
Ei, gal dar šiandien reik užeit į tą pardę bigsmile.gif g.gif Jei bus- TIKRAI nusipirksiu rolleyes.gif - o kuo ne šventė, juk puiki proga gauti TOKIŲ gėlių lapkričio 5-ąją bigsmile.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 05 lapkričio 2010 - 11:15
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 11 05, 10:37)
Mano vyras is tokiu namu pabegtu per kokias 5 sekundes biggrin.gif Nerealu, ypac pomidorai ant lyginimo lentos biggrin.gif

Bylo dėlo doh.gif biggrin.gif .Pavasarį žulikai buvo nuniokoję ir sulaužę šiltnamį(jis buvo apšildomas),tai teko visą savo augmeniją,kovo gale temtis namo kol MB tvarkė viską iš naujo
Atsakyti