Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(Ice tea @ 2010 11 03, 12:13)
Žiaurus dauginimas  blink.gif Gal man ir savo vaiką taip "padauginti"- turėčiau DU sūnus  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Juodas jumoras  hihihi.gif  hihihi.gif

Pabūk,pabūk dar šitoij palatoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jumoristė doh.gif Man tai patys viduij pasidaugino perki vieną gauni du lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 11 03, 10:25)
Pabūk,pabūk dar šitoij palatoj lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jumoristė doh.gif Man tai patys viduij pasidaugino perki vieną gauni du lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Niekur aš iš jos ir neisiu- net su pagaliu neišvarysit lotuliukas.gif lotuliukas.gif Užsibukinau lovą su ratukais, tai ir duoduosi po ligoninę koja pasispirdama- jahoo tease.gif yahoo.gif

Sekasi kai kuriems wub.gif - aš tai ir trąšas geriu ir peiliu puvinius pasipjaustau, ale nieko- neauga tie baby prie manęs nors tu ką doh.gif Dabar dar ir žiemos miegui esu užmigdyta- bus matyt, kuo čia baigsis tas "dauginimasis" tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 03, 12:31)
Niekur aš iš jos ir neisiu- net su pagaliu neišvarysit  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Užsibukinau lovą su ratukais, tai ir duoduosi po ligoninę koja pasispirdama- jahoo  tease.gif  yahoo.gif

Sekasi kai kuriems  wub.gif - aš tai ir trąšas geriu ir peiliu puvinius pasipjaustau, ale nieko- neauga tie baby prie manęs nors tu ką doh.gif Dabar dar ir žiemos miegui esu užmigdyta- bus matyt, kuo čia baigsis tas "dauginimasis"  tongue.gif  lotuliukas.gif

Man atrodo migdymas turėtų padėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 11 03, 10:33)
Man atrodo migdymas turėtų padėti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  4u.gif

Nu blyn- amariliams PADEDA, turėtų ir man padėti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 03, 12:34)
Nu blyn- amariliams PADEDA, turėtų ir man padėti  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei ne tai vasarai į šiltnamį, biggrin.gif girdėjau tada vaikais apsipila g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 11 03, 10:49)
Mergaitės,reik patarimo.Kaimynė kasdama iš šlitnamio amarilius,vieną netyčiom perkirto. Kaip manot ar jam amen ar yra kokių šansų cibulę išgelbėti  g.gif

svarbu dugnelis geras. Mano su sveiku dugneliu, bet apgrauztas karkvabaliu lervu, kad tik tris cibulio sluoksneliai liko trecdalio cibulio dydzio - tai dabar po metu is to vieno turiu tris svogunus
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 11 03, 11:38)
Jei ne tai vasarai į šiltnamį, biggrin.gif  girdėjau tada vaikais apsipila g.gif

jau isivazduoju Ice Tea siltnamy iki papu isodinta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
užklystu su pora žiedų:
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 11 03, 10:55)
jau isivazduoju Ice Tea siltnamy iki papu isodinta biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ei, o gal ir papai paaugtų bigsmile.gif hihihi.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(leliumai @ 2010 11 03, 11:00)
Sveikos,
užklystu su pora žiedų:

Pink surprise ir Minerva mirksiukas.gif GRAŽU
Atsakyti
gražu thumbup.gif ,
Ice tea tokia prolema, bet ją lengva išspręst biggrin.gif , Nesiseks pačiai, tai mes visos ligonės atvažiuosim tavį in lysvę pavasarį ir žiūrėk bus ne 1 ir ne 2. Matei kaip pas kažkurią paną amariliai iš lysvės su 17 ar 15 vaikų lotuliukas.gif
Man biškį problematiškiau - pas mane gandai (dvikojai) visai neskraido blush2.gif poster_offtopic.gif bet jei apie tai kalbėta

Lutpede atrodo ir aš užsisakiau g.gif , jei taip tai atvykus amariliams į AŽ
Mano Lemon Lime paduos žiedų, niekaip nepavyko sustabdyt snapų lindimo lauk
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2010 11 03, 13:00)
Sveikos,
užklystu su pora žiedų:
user posted image  user posted image

ICE TEA pataisyk prašau mano augintinių sarašiuką, pas mane vietoj HERKULES pražydo PINK SURPRISE.Kai pamačiau leliumai nuotraukytę-mano toks pats grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 11 03, 11:39)
ICE TEA pataisyk prašau mano augintinių sarašiuką, pas mane vietoj HERKULES pražydo PINK SURPRISE.Kai pamačiau leliumai nuotraukytę-mano toks pats grožis wub.gif

Aš nežinau ar TIKRAI čia Pink surprise blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 03, 12:08)
Pink surprise ir Minerva  mirksiukas.gif GRAŽU

Pirmąjį pirkau kaip Hercules. Pagal tą foto, kuri buvo perkant - turėjo būt tamsios gražios spalvos. Pražydus pasižiūrėjau internete - Hercules foto varijuoja nuo tamsių iki panašių į maniškį.
Antrasis buvo nežiniukas - iš tų, kurie masiškai pardavinėjami PC.
Atsakyti