Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

O tai kas ta viesa galerija?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 11 07, 18:13)
O tai kas ta viesa galerija?

Viršuje,po užrašu supermama yra eilutė; Paieška Pagalba Dienoraščiai Galerija... tai atsistoji ant Galerija ir ten rodo narių viešas nuotraukas.
Atsakyti
Nu jo ziedelis labai panasus i amarilio, o vat lapai tai man i klivijos labai panasu, nemacius as tos valotes gyvai....user posted imageMy Webpagehttp://www.supermama.lt/forumas/uploads2/1288289980/gallery_237747_9059_16084.jpguser posted image
Nu tikiuisi kad nesupyks cia niekas kad ykeliau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 07 lapkričio 2010 - 17:18
QUOTE(daivasen @ 2010 11 07, 19:16)
Nu jo ziedelis labai panasus i amarilio, o vat lapai tai man i klivijos labai panasu, nemacius as tos valotes gyvai....My Webpagehttp://www.supermama.lt/forumas/uploads2/1288289980/gallery_237747_9059_16084.jpg
Tas kur žydi tai tikrai amarilis,o vat dėl nežydinčios man neaišku.Labai tau ačiū,kad įkėlei nuotraukytę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 11 07, 14:10)
Jeigu mokėčiau tai įkelčiau,nes turiu vieną,pirktą kaip amarilio svogūnėlį,bet manau, kad ten vallota,tai reikėtų pritarimo arba paneigimo,jei kuri galėtumėt užmesti akį į viešą albumą blush2.gif[ Atsiprašau ,truputį ne į temą]

Aha- man panašus į vallotą mirksiukas.gif

Beje vakar padariau REVIZIJĄ ir atskyriau Orange bei Red Nymph vaikus nuo mamų thumbup.gif Įmotės, galit pasiimti vaikus ploja.gif ploja.gif
Persodinau Palangės grožius, nes vaikų kaip šieno prisiaugino, tai daviau šviežienos mirksiukas.gif , ir Fairytale, nes NEBETILPO vazonėlyje- NEREALIAI ūgtelėjo thumbup.gif
Pasodinau ir Sweet Lilian, nes JAU žiedstiebiukas lenda bigsmile.gif thumbup.gif

Žodž, mano darže TVARKA thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 08 lapkričio 2010 - 08:46
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 08, 10:41)
Aha- man panašus į vallotą  mirksiukas.gif
Ačiū,man irgi panašu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 11 07, 14:54)
Vakar mano vyriukas nupirko amarilį;Maksiminis,su trim žiedstiebiais,o jau pumpurų dydis  thumbup.gif lauksiu kas pražys, gal koks įdomus,nes pernai Maksimoj pasisekė nusipirkti PICOTI.

Penktadieni puse miesto pravažiavau, niekur nei svogunų, nei vazoninių amarilių neradau. dėl svogūnų sako - viskas, šiemet išpardavėme, kada bus, niekas negali pasakyti. GIZZI5, gal gali pasiteirauti, kurioje maximoje pirko, nuvažiuočiau, visus kiek tik yra nupirkčiau wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 08 lapkričio 2010 - 08:54
QUOTE(oplia5 @ 2010 11 08, 10:52)
Penktadieni puse miesto pravažiavau, niekur nei svogunų, nei vazoninių amarilių neradau. dėl svogūnų sako - viskas, šiemet išpardavėme, kada bus, niekas negali pasakyti. GIZZI5, gal gali pasiteirauti, kurioje maximoje pirko, nuvažiuočiau, visus kiek tik yra nupirkčiau:wub:  blush2.gif

Kaune Aleksoto Maxsimoj ir dar viena maža parduotuvėlė yra Kalvarijos gatvėj tikslaus numerio nežinau,šalia tos mažos pard.yra gėlių bazė,bet ten praeitą savaitę buvo tik raudoni.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 08, 10:41)

Pasodinau ir Sweet Lilian, nes JAU žiedstiebiukas lenda  bigsmile.gif  thumbup.gif

Lauksime šio gražuolio foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 11 08, 09:57)
Kaune Aleksoto Maxsimoj ir dar viena maža parduotuvėlė yra Kalvarijos gatvėj tikslaus numerio nežinau,šalia tos mažos pard.yra gėlių bazė,bet ten praeitą savaitę buvo tik raudoni.

Teks į Kauną važiuoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 08 lapkričio 2010 - 10:05
QUOTE(oplia5 @ 2010 11 08, 12:00)
Teks į Kauną važiuoti  blush2.gif

Maniau,kad tu Kauniete :4u:Isdaviau savo geriausias vieteles,teks tau vaziuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 08 lapkričio 2010 - 10:17
QUOTE(jediara @ 2010 11 08, 09:47)
Lauksime šio gražuolio foto  mirksiukas.gif

Kai apčiupinėjau svogūną, tai matėsi, kad jis du vaikus NEMAŽUS turėjo rolleyes.gif Gal susipras ir DAR apsivaikuos, nes matosi, kad turi polinkį "storėti" thumbup.gif
Atsakyti