Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(Livai @ 2010 11 23, 21:10)
Kauno maxėse kažkaip nesimato g.gif nebent didžiausiose yra.

o aš šiandien "netyčia"  rolleyes.gif į schetelingą užsukau,ir va ....

thumbup.gif Lauksime žiedų foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 11 23, 20:10)

Gražios spalvos netyčiukų wub.gif Tik vieno svogūno raudonumas neramina, apžiūrėk ar nerasi daugiau siurprizų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 11 23, 20:06)
Gražios spalvos netyčiukų wub.gif Tik vieno svogūno raudonumas neramina, apžiūrėk ar nerasi daugiau siurprizų cool.gif

ačiū 4u.gif
kažkaip man nekrito į akis tas raudonumas, bet reiks labiau apžiūrėt... "žvelgsiu giliau'' smile.gif
Atsakyti

Gerus meilenius įsigijai. Tas Carmen labai fainas bordinis
Atsakyti
Kauno maxėse kažkaip nesimato g.gif nebent didžiausiose yra.

Nesimiega man. Vis tavo amarilius naujus sapnuoju (kad sodinu, kad palyginti galėsim, kad maniškis pirmas pražydės ir pan.).. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pati Elvas turiu iš schetellig'o (Vilniaus) - maniškis jau tupi ant žemių ir 5-7 cm snapą iškišęs. Elvas auginti nežadu (perleisiu, kai peržydės), nebent labai jau sužavėtų žiedas.
Beje, koks ten Kaune dar likęs pasirinkimas schetelig'e? blush2.gif
O dėl raudonligės iš schetelig'o visi daugiau ar mažiau jos turi. Aš atsargiai nulupu labiausiai pažeistą sluoksnį ir pateplioju "zelionke", tik šiuktu, kad nekliūtų žiedui (pernai viena žiedą numarinau "zelionke" patepusi). Jei raudonligė nestipri, tai ir nelupu - bus laiko pasiterlioti po žydėjimo. Per 1 su virš metus pasidariau išvadą - kad raudonligės stiprumas ne tik liga, bet ir svogūno pašalimo rezultatas, nuo ko ir prasideda pūviniai. Bet raudonieji svogūnai - pas mane visada ant akių -sekami ir prižiūrimi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 24 lapkričio 2010 - 03:27
Prasome uzregistruoti mano naujokus biggrin.gif La Paz ir Lovely garden ax.gif
Pagaliau prazydo 4 karta siemet Limona ax.gif(manau kad paskutini karta siemet lotuliukas.gif ) bus 4 ziedai,veliau gal idesiu nuotraukyte..
ir dar Lemon lime snapa kisa..ir dar vienas neziniukas,gal kaimietukas g.gif
Livai bordinis thumbup.gif noreciau tokio labai wub.gif (gal galiu ta maza kinderi rezervuot) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2010 11 24, 04:26)
Elvas auginti nežadu (perleisiu, kai peržydės), nebent labai jau sužavėtų žiedas.

O man labai patinka Elvas wub.gif
Paimciau, jei perleisit... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingole @ 2010 11 24, 17:42)
O man labai patinka Elvas  wub.gif
Paimciau, jei perleisit...  ax.gif

Turėsiu omeny. Juolab, kad dar ir kitas svogūnas yra prižadėtas (jei nepersigalvosi).
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2010 11 24, 21:12)
Turėsiu omeny. Juolab, kad dar ir kitas svogūnas yra prižadėtas (jei nepersigalvosi).

Tai kad ne vienas prizadetas... ax.gif (White Peacock, Lemon Lime, Lady Jane+Charisma).
As zinok viska prisimenu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū merginos, mane tas bordinis ir labai sužavėjo wub.gif , jei aišku tokia spalva ir pražydės, o kinderis ,zebrina , jau rezervuotas, bet jei dar vaikuosis, tai busi pirmoji mirksiukas.gif

Šiaip schetelinge nemažai gumbų prikrauta, ir pavieniai svogūnai mėtėsi, ir dėžutėse. Kiek prisimenu tai-Orange, Red Lion, Lemon Lime, Whait, Apple blossom ir dar ..pavadinimų neatsimenu doh.gif

milereta, o kodėl tu Elvo nenorėsi pasilaikyt? g.gif
Tu geriau nesapnuok, o mauk pirkt amarilkų..nebent visas jau turi mirksiukas.gif

Aš jau tikrai galvojau, kad man pakaks kiek turiu, ir stengiausi pas jus kuo mažiau užsukt blush-anim-cl.gif: , kad nesigundyčiau, nes pas jus žiedai ir fotkės nerealios thumbup.gif , bet kai pamačiau, kaip jiems vasarą patiko gėlyne augt, ir kad Royal Velvetas po žydėjimo praėjus dviem mėn. vėl žiedų prikrovęs, tai nesusilaikiau nenusipirkus darrrr doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2010 11 24, 05:26)

Pati Elvas turiu iš schetellig'o (Vilniaus) - maniškis jau tupi ant žemių ir 5-7 cm snapą iškišęs. Elvas auginti nežadu (perleisiu, kai peržydės), nebent labai jau sužavėtų žiedas.
Beje, koks ten Kaune dar likęs pasirinkimas schetelig'e?  blush2.gif

Keista, kad Tau nepatinka Elvo žiedas - labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingole @ 2010 11 24, 22:51)
Tai kad ne vienas prizadetas...  ax.gif (White Peacock, Lemon Lime, Lady Jane+Charisma).
As zinok viska prisimenu  g.gif  lotuliukas.gif

Ir aš turiu viskas žinutes išsaugojusi. Viską pamenu. White Peackok pasirengęs kelionei (tik dar nežinau ar žydejusį svogūną įdėsiu ar paaugusį vaikį), Lemon Lime reikėtų ir sėjunukam reikėtų palaukti pavasario - bus labiau paaugę ir tvirtesni. Be to, Lemon Lime pas mane nežydėjo, gavau jį iš Eglužės žiemos iškart su vaikeliu (čia tas kur vaikai vaikus veda smile.gif.
Dėl to to ir tempiu laiką. Gal dar prieš Kalėdas sušils kiek, arba pavasarį, viską vienu metu.

jediara - Elvas žiedas, tikiuosi, man patiks - kol nežydėjo nieko negaliu sakyti (būčiau nepirkusi, jei galvočiau, kad nepatiks). Dėl svogūno pasilikimo - yra man atrodančių patraukliau ir gražesniais žiedais.

Livai - būčiau Kaune tikrai lėkčiau. 4u.gif Bet aš Vilniuje. Toli nuo pagundos. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti