mano vienas amarilis, kurio neseniai buvau foto idejusi lapelius isibegejo leisti.. ju ilgis jau apie 40cm, ar tai normalu? tokie per ilgi atrodo, bet niekad anksciau nesu amariliu auginus, tai gal tik man keista..
QUOTE(~*Besisypsanti*~ @ 2010 11 26, 00:46)
mano vienas amarilis, kurio neseniai buvau foto idejusi lapelius isibegejo leisti.. ju ilgis jau apie 40cm, ar tai normalu?
Tikriausiai neskaitėt info pirmame psl. Dabar svogūnui reikia atsigauti po žydėjimo. Nepamirškit palieti su trąšomis.
QUOTE(diasaja @ 2010 11 25, 20:01)
galima ir 5 dienoms, tai ir atskiesti nereikės.
aš ir apie savaitę laikau, bet nepjaustau, visą augalą pamerkiu
QUOTE(Steputė @ 2010 11 25, 21:30)
O aš, durnelė, pavasariais iš dilgelių sriubelę sau būdavo išsiverdu. Ir suprasti iki šiol negalėjau, iš kur tas mano begalinis gerumas kaip ant mielių auga... 

buvo paminėta , kad kvapas ne koks

QUOTE(Livai @ 2010 11 26, 13:57)
aš taip pat nepjaustai, tik be šaknų merkiu į vandenį.
ačiū už užpilo recepto pasidalijimą
pavasarį reiks ir man pasigaminti, jaučiu ir prieskonius naudinga tokiu palieti (sukau galvą kuo juos tręšti).

QUOTE(Peledike @ 2010 11 26, 21:07)
pavasarį reiks ir man pasigaminti, jaučiu ir prieskonius naudinga tokiu palieti (sukau galvą kuo juos tręšti).

Visiems augalams šis užpilas tinka

QUOTE(jole_juli @ 2010 11 26, 21:44)
laba diena,
gal kas norėtumėte mainyti atliekamą kitos rūšies amarilį į žydinti Lady jane? Dabar žydi su dviem žiedas, leidžia dar vieną stiebą.
gal kas norėtumėte mainyti atliekamą kitos rūšies amarilį į žydinti Lady jane? Dabar žydi su dviem žiedas, leidžia dar vieną stiebą.
Iš kokios Lietuvos dalies esi?
Aš esu iš VIlniaus.
QUOTE(milereta @ 2010 11 27, 00:28)
Iš kokios Lietuvos dalies esi?
QUOTE(Peledike @ 2010 11 26, 20:07)

siaip sitas reikalas turetu veikti ir agurku bei pomidoru miltligei, jeigu ka.,.

Giriuosi ...

QUOTE(miklee @ 2010 11 27, 13:43)
Kaip gražu

Mano Elvas (?) ir Lady Jane tik "snapelius" rodo