Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

miklee- labai gražu thumbup.gif wub.gif Čia pirktinis,ar namie pražydinai?
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 11 27, 17:04)
miklee- labai gražu thumbup.gif  wub.gif Čia pirktinis,ar namie pražydinai?

Čia pernai pirktas, bet rodos ir šiemet dar tokį nusipirkau, galvojau kad bus kas kita, bet rodos raudona spalva rodo smile.gif
Atsakyti
Šiemet pirktas amarilis pražydo, 5 žiedai yra...vešiu mamai kol žydi, pas ją gerai auga ir žydi du kartus per metus. Pas mane jos nelabai auga, gal persistengiu.. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 28, 16:45)
Šiemet pirktas amarilis pražydo, 5 žiedai yra...vešiu mamai kol žydi, pas ją gerai auga ir žydi du kartus per metus. Pas mane jos nelabai auga, gal persistengiu.. blush2.gif

Vaizdas kaip iš atvirutės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 11 23, 19:31)

jediara,baltukas leliuką turi clap.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 11 28, 21:38)
QUOTE(jediara @ 2010 11 23, 19:31)

jediara,baltukas leliuką turi clap.gif yahoo.gif

bigsmile.gif Čia tai geras thumbup.gif Bus krikštynos lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane žiedstiebius stiebia Sweet Lilian, Tosca DU, Gervase DU, Orange ir Exotica thumbup.gif thumbup.gif
Exotica JAU trečias žydėjimas per metus thumbup.gif thumbup.gif

Laukia gražios šventės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 29, 09:56)
Pas mane žiedstiebius stiebia Sweet Lilian, Tosca DU, Gervase DU, Orange ir Exotica  thumbup.gif  thumbup.gif
Exotica JAU trečias žydėjimas per metus  thumbup.gif  thumbup.gif

Laukia gražios šventės  thumbup.gif  thumbup.gif

o pas mane kazkoks paaugliukas sudurnavojo smile.gif as ji pasodinau lapus audinti, o jis man zieda TE!
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 11 29, 10:20)
o pas mane kazkoks paaugliukas sudurnavojo smile.gif as ji pasodinau lapus audinti, o jis man zieda TE!

bigsmile.gif ŠAUNUOLIS thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 11 29, 10:56)
Pas mane žiedstiebius stiebia Sweet Lilian, Tosca DU, Gervase DU, Orange ir Exotica  thumbup.gif  thumbup.gif
Exotica JAU trečias žydėjimas per metus  thumbup.gif  thumbup.gif

Laukia gražios šventės  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif Lauksim nuotraukų
O mano atsisiūsti dar žiedatiebių nerodo. Vienas lyg lapus pradėjo leisti. Dar nesodinau. Kišiu į žemę, kai pasirodys žiedstiebiai.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 11 29, 10:53)
Kišiu į žemę, kai pasirodys žiedstiebiai.

Vienas iš parsiųstų irgi pradžioj leido tik lapukus, bet įkišau su kitais dviem- ai, sakau, ką aš čia žaisiu- paskui pamiršiu doh.gif Tai po savaitės sugalvojo iškišti ir žiedstiebiuką wub.gif Turbūt tiek ir tereikėjo rolleyes.gif
Atsakyti
Pasigirsiu ir aš,mano nympha,kur buvo papuvusi kiša snapiuką blink.gif thumbup.gif Edexa Tavo gražuolis wub.gif kaip Jediara sako lyg iš atviruko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 29 lapkričio 2010 - 11:26