Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

Ačiū visoms 4u.gif Pas mane visi eiliniai beveisliai, netgi vienas kažkoks prieškarinis-carinis dryžuotai taškuotas yra, tik dar kol kas nosies nekiša smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 29, 13:31)
Ačiū visoms 4u.gif Pas mane visi eiliniai beveisliai, netgi vienas kažkoks prieškarinis-carinis dryžuotai taškuotas yra, tik dar kol kas nosies nekiša smile.gif

Antikvaras lotuliukas.gif lotuliukas.gif O iš kur tu,gal norėtum kokių vaikučių? 4u.gif
Atsakyti
Aha, aš tikra iškasena... lotuliukas.gif thumbup.gif ne, labai ačiū už gerus norus...

Žinok nelabai aš juos moku augint, nuperku, pražįsta ir vežu mamai, ta gerą ranką turi, pas ją amariliai po du žiedstiebius leidžia ir du kartus per metus žydi... O pas mane amarilio svogūnas kaip kopūstas, vėliau tampa česnako dydžio arba išnyksta vazone... blink.gif
Taigi man geriau nekankint jų, nors ir labai žaviuosi šiom gėlėm smile.gif
Papildyta:
Beje, GIZZ, suintrigavai mane su euchariu, nulėkiau iki stoties, žiū.. nėr tokios gėlės... ajaaaai kaip man jos prisireikė... doh.gif gavau vistiek thumbup.gif per parą laiko... tongue.gif nežydinčią dar... cool.gif Paskui jau radau (nors nusišauk)... unsure.gif gėlių bazėj žiūriu pilna žydinčių, krūmai kaip kupetos.... blink.gif
Atsiprašau..biškį nukrypau nuo temos.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 29 lapkričio 2010 - 12:08
QUOTE(Edexa @ 2010 11 29, 14:04)
Aha, aš tikra iškasena... lotuliukas.gif  thumbup.gif ne, labai ačiū už gerus norus...

Žinok nelabai aš juos moku augint, nuperku, pražįsta ir vežu mamai, ta gerą ranką turi, pas ją amariliai po du žiedstiebius leidžia ir du kartus per metus žydi... O pas mane amarilio svogūnas kaip kopūstas, vėliau tampa česnako dydžio arba išnyksta vazone... blink.gif 
Taigi man geriau nekankint jų, nors ir labai žaviuosi šiom gėlėm smile.gif
Papildyta:
Beje, GIZZ, suintrigavai mane su euchariu, nulėkiau iki stoties, žiū.. nėr tokios gėlės... ajaaaai kaip man jos prisireikė... doh.gif gavau vistiek  thumbup.gif per parą laiko... tongue.gif nežydinčią dar...  cool.gif Paskui jau radau (nors nusišauk)... unsure.gif  gėlių bazėj žiūriu pilna žydinčių, krūmai kaip kupetos.... blink.gif
Atsiprašau..biškį nukrypau nuo temos.. blush2.gif

Čia man atrodo,kad ne Tu viena nukrypusi nuo temos,aš kai pirkau eucharį tai truputį pasidžiaugiau blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai gėlių pardavėja sako;keistos jūs čia visos doh.gif kurios užsukat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 11 29, 13:14)
gėlių pardavėja sako;keistos jūs čia visos doh.gif kurios užsukat thumbup.gif

lotuliukas.gif
Pakankinau, pastačiau ant blakstienų ir aš ją....kol iki to kiosko nuėjau, užmiršau euchario pavadinimą... blink.gif doh.gif pardavėja net šaliką nusirišo...sušilo begalvodama, kokia moteris ir ką pirko praėjusią dieną.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif ..paskui prisiminiau..pardaveika net pritūpė iš džiaugsmo..baigėsi smegenų kančios lotuliukas.gif
Nu, žodžiu, tegu žino kur dirba... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 29, 14:23)
lotuliukas.gif
Pakankinau, pastačiau ant blakstienų ir aš ją....kol iki to kiosko nuėjau, užmiršau euchario pavadinimą...  blink.gif  doh.gif pardavėja net šaliką nusirišo...sušilo begalvodama, kokia moteris ir ką pirko praėjusią dieną.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ..paskui prisiminiau..pardaveika net pritūpė iš džiaugsmo..baigėsi smegenų kančios lotuliukas.gif
Nu, žodžiu, tegu žino kur dirba... lotuliukas.gif

Oi, geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Senukuose žydintį Eucharį mačiau - nepaprastas grožis. O koks jis didžiulis... wub.gif
Mano Rock'n'Roll'as jau žiedelį skleidžia. tease.gif yahoo.gif assa.gif
Atsakyti
O pas mane issiskleide leidi jein, bet tik vienas ziedas , tikriausiai trasu trukumas, ar kas kitas galejo nepatikti?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 11 29, 22:44)
O pas mane issiskleide leidi jein, bet tik vienas ziedas , tikriausiai trasu trukumas, ar kas kitas galejo nepatikti?

ai, nugi zinai kaip buna. Tai temperatura ne ta, tai sviesa ne tuo kampu krenta ir pan.. Pas mane irgi tokiu cudu buna. Pernai Prezident Johnson kazkoki belenkoki isleido pirma stieba, ant antro pasitaise, nors as pati tai nieko nekeiciau..
Atsakyti
manoji lady jane user posted image
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 11 30, 16:09)
manoji lady jane

Gražuolė wub.gif
Atsakyti
Mano naujienos: Iš Lutpėdės gautas labai lėtai kiša snapą ir lapiuką, bet aš jį patamsėn- tegu dar miega biggrin.gif Iš 3 vaikų nežiniukų vienas jau gerai iškišęs snapą - taigi parodys savo tikrą veidą. Lemon lime jau beveik žydi, bet kai atsiremia į šaltą langą, tai sulėtėja žydėjimas.Kitų niekaip nepavyksta nuvaryt miegot doh.gif
Kas užsisakinėsit iš Dvi- galit laisvai imt: jei pražydės ne pagal "pasą", tai bent vaikų sulauksit biggrin.gif Mano iš 2 vienas ne toks,bet apsivaikavo, tas kur atitinka pasą (Papillio)- kol kas ne nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 30 lapkričio 2010 - 18:14