Parasiau viena, o ikele, velnias zino ka?

Norejau pazituoti Violla pasisakyma del Nospa.Tamsta, jei sakai, kad Nospa tas pats kas Relanium, tai jau problema...sakyciau tu apie tai apskritai nieko nerauki.Man Nospa rekomendavo kompetetinga pediatre, tik pabreze, kad tai senoviskas budas, kai dar nebuvo jusu visu pamegtu ir isreklamuotu lasiuku.Gerai, kam pilvo diegliai reti ir vaikui tie laseliai padeda, o man...vaikas klykdavo istisai(o juk jam irgi skauda, suaugusiam sunku spazmus istvert, o tokiam maziuliui vos keliu svaiciu...ka nieko, palikt lai kankinasi?).Taigi as pasirinkau senoviskai ir nesigailiu, vaikui tai nepakenke tik spazmus nueme, o danar mazius po triju dienu bus 5 menesiu,jau 8400g ir 74cm ugio....niekuo neserga, o pilvo diegliai jau praeitis.Tiesa, Vokietijos atlikti alerginiai tyrimai parode, kad vaikas jautrus laktozei taigi, vengiu misineliu, kuriuose ji yra.
Na nesiruošiu čia aiškintis kiek kas ko apie vaistus raukiam. Aš čia tik kaip pvz Relanium daviau ir visai nelyginu šitų vaistų. O Nospa tikrai yra atgyvenęs vaistas. Labai šaunu, kad jums viskas tvarkoje dabar, bet tikrai būtų geriau išsiversti be tokių vaitų davimo kūdikiams.