Dorifore, ačiū už naują temą
Registruojuosi joje su "Lakotų moteris".
QUOTE(adžani @ 2010 10 16, 12:46)
Jau nupirkau,tikiuosi gausiu ir pati paskaityti,nes dabar ji supakuota.

Labai grazi didele knyga.
Aš irgi visgi nusipirkau. Irgi buvo tik supakuotos. Bet jau praplėšiau pakuotę, pavarčiau. Tikrai nesigailiu. Liuks pirkinys

O kaip dovanai, tai iš viso būtų super
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 16, 13:37)
Žinok, jei pardavinėsi Pamuką, parašyk būsiu norinti:mirksiukas:
Manau, kad tikrai ją pardavinėsiu, tai tave turėsiu omeny
Meskute5, buvau pasižymėjusi, kad tu jos nori, bet, kiek supratau, gal jau nebenori? Įtariu, kad tikrai ne tavo skonio knyga. Ne tik dėl to, kad Pamukas, bet, kiek supratau, tu tokių
be veiksmo nemėgsti?
Gal kartais jau iki myto įveikčiau.
Dorifore, suuuper lentynos
Aš balsuoju irgi tik už pirmą variantą. Antrasis, pagal spalvas, man nenatūraliai, dirbtinai atrodo.
Pirma mintis į tokią išdėstymą žiūrint kyla, kad knygos labiau kaip dekoracija, o ne skaitymui
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 14:03)
Pagal ugi negaliu sudeti, man negrazu.. dedu pagal tematika mazdaug..
Pas mane irgi pagal tematiką. Bet pas mane yra nemažai ir seno leidimo knygų. Taip taip gražiai lentynėlė vistiek neatrodys.
QUOTE(katilina @ 2010 10 16, 14:58)
Man ji irgi labai įdomi asmenybė pasirodė, nors tik vieną knygą ir perskaičiau. Su kuo esu apie ją kalbėjusi, vis bandydavo mane įtikinti, kad ji visai paplaukusi, nenormali kažkokia, o toj knygos ji tokia, kaip čia pasakius, žemiškesnė.
Mane kaip asmenybė Ivanauskaitė irgi labai žavi

Ir kuo daugiau apie ją skaičiau (pvz. jos interviu), tuo labiau žavėjausi. Nepaprastai talentingas, kūrybingas, nestandartinio mąstymo, drąsus ir dvasingas žmogus.