Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 34 palata

Aciu Dorifore 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Registruojuos su "Laimes Sunus" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 16, 17:31)
Prašom  4u.gif  ant greičio sukūriau, tai nieko čia įspūdingo labai nesugalvosi  blush2.gif

Viskas puiku 4u.gif Ir i tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 16, 16:34)
Praeitos temos plepių TOP5  thumbup.gif  Meškutė, pasiekei visų laikų rekordą, tiek dar niekas nebuvo priplepėjęs  lotuliukas.gif
Meskute5   111

ohmy.gif 2.gif doctor.gif einu skaityt knygu, o jus deliokites tas knygas kaip norit ir kur norit - neklausinekit cia manes lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 16 spalio 2010 - 16:37
Regstras su Viena pries sielu medziotojus 4u.gif Grazi tema 4u.gif Taip ir pagalvojau,kad Meskutei nei vienas paveikslelis nepatiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2010 10 16, 17:19)
Dorifore, tema labai graži. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Registruojuosi joje su Yasunari Kawabata "Sniegynų šalimi".

O ta "Sniegynu salis" ar nebuvo ir seniau leista? Man rodo as maciau kazkur pirkti kitokiu, ne tokiu graziu virseliu g.gif
Atsakyti
Dorifore, ačiū už naują temą 4u.gif
Registruojuosi joje su "Lakotų moteris".

QUOTE(adžani @ 2010 10 16, 12:46)
Jau nupirkau,tikiuosi gausiu ir pati paskaityti,nes dabar ji supakuota.  doh.gif  bigsmile.gif Labai grazi didele knyga.  smile.gif

Aš irgi visgi nusipirkau. Irgi buvo tik supakuotos. Bet jau praplėšiau pakuotę, pavarčiau. Tikrai nesigailiu. Liuks pirkinys thumbup.gif O kaip dovanai, tai iš viso būtų super thumbup.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 16, 13:37)
Žinok, jei pardavinėsi Pamuką, parašyk  būsiu norinti:mirksiukas:

Manau, kad tikrai ją pardavinėsiu, tai tave turėsiu omeny mirksiukas.gif
Meskute5, buvau pasižymėjusi, kad tu jos nori, bet, kiek supratau, gal jau nebenori? Įtariu, kad tikrai ne tavo skonio knyga. Ne tik dėl to, kad Pamukas, bet, kiek supratau, tu tokių be veiksmo nemėgsti?
Gal kartais jau iki myto įveikčiau.

Dorifore, suuuper lentynos bigsmile.gif thumbup.gif
Aš balsuoju irgi tik už pirmą variantą. Antrasis, pagal spalvas, man nenatūraliai, dirbtinai atrodo. Pirma mintis į tokią išdėstymą žiūrint kyla, kad knygos labiau kaip dekoracija, o ne skaitymui blush2.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 14:03)
Pagal ugi negaliu sudeti, man negrazu.. dedu pagal tematika mazdaug..  4u.gif

Pas mane irgi pagal tematiką. Bet pas mane yra nemažai ir seno leidimo knygų. Taip taip gražiai lentynėlė vistiek neatrodys.

QUOTE(katilina @ 2010 10 16, 14:58)
Man ji irgi labai įdomi asmenybė pasirodė, nors tik vieną knygą ir perskaičiau. Su kuo esu apie ją kalbėjusi, vis bandydavo mane įtikinti, kad ji visai paplaukusi, nenormali kažkokia, o toj knygos ji tokia, kaip čia pasakius, žemiškesnė.

Mane kaip asmenybė Ivanauskaitė irgi labai žavi drinks_cheers.gif Ir kuo daugiau apie ją skaičiau (pvz. jos interviu), tuo labiau žavėjausi. Nepaprastai talentingas, kūrybingas, nestandartinio mąstymo, drąsus ir dvasingas žmogus.

Atsakyti
Labas dienas 4u.gif
Registruojuos vis dar su "Lizdų ardytojas" bei vakarais po skyrių skaitoma "Ką turi žinoti kiekvienas išsilavinęs žmogus" - daugiau jos neminėsiu , nes taip po biški dėl bendro išsilavinimo glaiu ir metus skaityti lotuliukas.gif

Ačiū už temą. Bandysiu ir aš prie progos gal rytoj savo lentyną ikelt 4u.gif

QUOTE(Biancca @ 2010 10 16, 16:19)
Dorifore, tema labai graži. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Registruojuosi joje su Yasunari Kawabata "Sniegynų šalimi".

Man labai nepatiko schmoll.gif Nesupratau, neįsijaučiau , na nežianu g.gif unsure.gif

Ok, gero vakaro, gerų šokių, varau i balių cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 16, 15:31)
Aš registruojuosi su Marquez "Šimtas metų vienatvės" ir J. Fowles "Juodmedžio bokštas"  ax.gif

Taigi sakei, kad nepradėsi jokios kitos knygos, kol nepabaigsi 'šimtas metų vienatvės' biggrin.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 10 16, 15:37)
O ta "Sniegynu salis" ar nebuvo ir seniau leista? Man rodo as maciau kazkur pirkti kitokiu, ne tokiu graziu virseliu g.gif

buvo buvo, aš pati skaičiau senąjį leidimą, tokį sidabriniais viršeliais.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif . Tempas pas jus nemazas ax.gif , jau reikejo paieskoti kur pradingote lotuliukas.gif . As jungiuosi su ta pacia Pamuko knyga "Nekaltybes muziejus" ir aciu uz naujus ir grazius namucius thumbup.gif . Daug diskutavote apie knygu deliojima, nors mano pacios knygos sudetos kaip kareiviai, o vaiku tiesiog kaip telpa, bet su paderinimais. Pritariu pirmajam variantui Derifores knygu isdeliojimui, nes man kazkaip iprasta matyti surykiuotas knygas, o jei gilintis i tam tikrus standartus - tai knygos turi buti isdeliotos nuo didziausios iki maziausios is kaires i desine blush2.gif . Tikiuosi nesupyksite uz toki izulu issiverzima su nuomone, bet dirbu toki darba ir kasdien tai darau (dariau) blush2.gif , del to ir pastebejau sia diskusija.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 14:49)
user posted image - Cia ant virsaus Dorifore stovi isdidziai, knygas saugoja biggrin.gif

Meškute, nori pasakyti, kad čia paprasta dėžė iš maximos? g.gif bet tai tu ją nudažei ar kaip ? g.gif

QUOTE(miaubraske @ 2010 10 16, 18:07)
bei vakarais po skyrių skaitoma "Ką turi žinoti kiekvienas išsilavinęs žmogus" - daugiau jos neminėsiu , nes taip po biški dėl bendro išsilavinimo glaiu ir metus skaityti  lotuliukas.gif

Aš irgi šiandien skaitinėjau šią knygą biggrin.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 16, 18:08)
Taigi sakei, kad nepradėsi jokios kitos knygos, kol nepabaigsi 'šimtas metų vienatvės' biggrin.gif

Ai, klausyk tu manęs biggrin.gif Čia per Papūgėle viskas, užsikalbėjom apie pastelinę kolekciją ir užsimaniau doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Nerinha @ 2010 10 16, 18:09)
Tikiuosi nesupyksite uz toki izulu issiverzima su nuomone, bet dirbu toki darba ir kasdien tai darau  (dariau) blush2.gif , del to ir pastebejau sia diskusija.

Kokį darbą? bigsmile.gif Dėlioji knygas pagal ūgį? bigsmile.gif
Atsakyti
Aaaaa, kaip čia jūs taip prikalbėjot doh.gif gėda, turėjau juk aš temą kurti doh.gif
ačiū, Dorifore, kad pavadavai, aš tik namo parsiradau blush2.gif
--------------------
Kaip priklauso, registras su Murakamio "Prisukamo paukščio kronikomis" ir Suada "Sudeginta gyva".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 spalio 2010 - 17:18
QUOTE(AisteZ @ 2010 10 16, 17:37)
Regstras su Viena pries sielu medziotojus 4u.gif

ir kaip? g.gif man labai nepatiko schmoll.gif
registruojuos su ta pačia Užsimerk, atsimerk ax.gif nėra laiko cry.gif
Atsakyti