Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 34 palata

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 19:07)
Turiu kupona - va cia ir isleisiu ji siai knygai  4u.gif

Koki? Is kur? blink.gif Pegaso?
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 18:04)
Jei kazkas nori jos- tai prasom  4u.gif  perleidziu.

Tau būtų pimenybė, nes tu pirma jos norėjai mirksiukas.gif Jeigu tik tebenori.
O jei ne, tuomet parduosiu ją Fati.
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 16, 17:03)
Tikrai patarciau pirma paskaityti knyga,nes as turiu knyga ,,Kuzdesiu sala,, kuria gavau kai paziurejau kina,o dabar tikrai nebenoriu jos skaityti. doh.gif

Asmeniškai manęs 'neveikia' ar aš pirmiau perskaitau knygą, ar pažiūriu filmą. Kažkaip man labai pavyksta mintyse atsiriboti vienas nuo kito. Beja, 'Kuždesių sala' knyga daug geresnė nei filmas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 16, 18:07)
Koki? Is kur? blink.gif Pegaso?

NU baltu lanku - 5 lt. nuolaida, jei perki uz 30 lt. blush2.gif nieko gero, bet vis sis tas smile.gif O ta knyga man atrodo ir kainuoja 31 lt.

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 16, 18:10)
Tau būtų pimenybė, nes tu pirma jos norėjai mirksiukas.gif  Jeigu tik tebenori.
O jei ne, tuomet parduosiu ją Fati.

Ne ne, jau jus mane itikinot, kad Pamukas ne man schmoll.gif tiek to, nereikia man jos 4u.gif
Atsakyti
Jurkute su peruku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 16, 18:15)
Kokį darbą?  bigsmile.gif  Dėlioji knygas pagal ūgį?  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif butu geai jei tik tas thumbup.gif . Dirbas tiesiogiai susijes su knygomis.
Meskute5 as irgi lllllaaabai noriu tos knygos mirksiukas.gif Valgyk, melskis ir mylek. Jau po pirmo tirazo pakvipo, jog tai gera knyga, bet niekaip neprisiruosiau. Na dabar tai kibsiu book.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerinha @ 2010 10 16, 19:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif butu geai jei tik tas  thumbup.gif . Dirbas tiesiogiai susijes su knygomis.

Leidykloj dirbi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 16, 19:35)

Tikiuosi, kad tokios baisios klaidos su plaukai nepasidarė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 16, 19:37)
Tikiuosi, kad tokios baisios klaidos su plaukai nepasidarė biggrin.gif

Ir as. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerinha @ 2010 10 16, 18:35)
Meskute5 as irgi lllllaaabai noriu tos knygos  mirksiukas.gif  Valgyk, melskis ir mylek. Jau po pirmo tirazo pakvipo, jog tai gera knyga, bet niekaip neprisiruosiau. Na dabar tai kibsiu  book.gif

Man atrodo, kad dabar tai pati ieškomiausia knyga smile.gif Sprendžiu pagal SM knygų išparduotuvę.
Žinot, kad jau yra pasirodęs ir jos tęsinys? Bet kiek jį varčiau, kažkaip manęs nelabai tesudomino.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 16, 19:38)
Man atrodo, kad dabar tai pati ieškomiausia knyga smile.gif Sprendžiu pagal SM knygų išparduotuvę.
Žinot, kad jau yra pasirodęs ir jos tęsinys? Bet kiek jį varčiau, kažkaip manęs nelabai tesudomino.

Kokia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 16, 18:35)

As kai nedazlibinu - ziuriu is toli - galvojau Paulauskiene kazka pasidare veidui, kad taip gerai atrodo doh.gif
QUOTE(Nerinha @ 2010 10 16, 18:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif butu geai jei tik tas  thumbup.gif . Dirbas tiesiogiai susijes su knygomis.
Meskute5 as irgi lllllaaabai noriu tos knygos  mirksiukas.gif  Valgyk, melskis ir mylek. Jau po pirmo tirazo pakvipo, jog tai gera knyga, bet niekaip neprisiruosiau. Na dabar tai kibsiu  book.gif

Pirksiu 4u.gif
Atsakyti