Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 34 palata

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 18:47)
bet kitos neturi kuponu.. perka pilna kaina, ir ka gali nuleist tai turbut 5 lt uz nauja knyga..
Ji kainuoja 19,87 lt. leidykloj, su neregistruotu siuntimu- 22 lt.

Ingėnai, jei tu norėsi kad Meskute5 nupirktų tau 'Pameistrį', tai tau siuntimas nekainuotų, paimčiau. Tiesa, tas galioja visoms vilnietėms. Juk aš dukart per savaitę būnu Kaune, galima būtų susitarti. Jei žinočiau, kad nusigauti iki tos leidyklos pardės pati nupirkčiau
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 20:41)
jei kazkas norit Chirurgo ar Pameistrio - nupirksiu leidykloj smile.gif issiusiu- man nesunku  4u.gif  tik primenu. Jei kaina tinka - prasom. Nemanau, kad pigiau kas pasiulys smile.gif

Jei jau važiuosi, tai aš norėčiau "Pameistrio", "Mergaitės" ir "Dingusiųjų" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 16, 19:55)
Ingėnai, jei tu norėsi kad Meskute5 nupirktų tau 'Pameistrį', tai tau siuntimas nekainuotų, paimčiau. Tiesa, tas galioja visoms vilnietėms. Juk aš dukart per savaitę būnu Kaune, galima būtų susitarti. Jei žinočiau, kad nusigauti iki tos leidyklos pardės pati nupirkčiau

Būtų labai puiku, jei tau nebūtų apsunkinimas blush2.gif
Atsakyti
OK, kai vaziuosiu vienu kartu visom viska nupirksiu smile.gif surasykit man prasau i AZ, kas ko norit ir pirmadieni vaziuosiu pro sali - paimsiu smile.gif o paskui Fati paduosiu kazkaip gal tiesiai, gal per Amber. Sugalvossim. As prie Megos gyvenu- gal pro sali vaziuoji is VLN ar i..
Ir man knyga paskolintum tuo paciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 16 spalio 2010 - 20:01
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 16, 18:57)
Būtų labai puiku, jei tau nebūtų apsunkinimas blush2.gif

manęs neapsunkins, jei tik Meškute5 bus labai gera ir maloni ir paaiškins man kaip nuo Molo nusigauti iki ten, tikrai nupirkčiau ko reikia, o po to pinigėlius man grąžintum per susitikimą
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 16, 20:03)
manęs neapsunkins, jei tik Meškute5 bus labai gera ir maloni ir paaiškins man kaip nuo Molo nusigauti iki ten, tikrai nupirkčiau ko reikia, o po to pinigėlius man grąžintum per susitikimą

Tai, žodžiu, aš parašiau Meskutei į AŽ, kad noriu "Pameistrio". O kuri nupirktumėt, man jau nesvarbu blush2.gif Svarbu, kad į Vilnių atgabentum , jei yra tokia galimybė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 16, 20:03)

As galiu nupirkti, nes nuo MOLO jopsikmat kaip toli.. ir labai klampu. Nebent viena karta kartu nuvaziuotume ir parodyciau smile.gif o sakau, jei pro Mega vaziuoji- tai as salia gyvenu. Leidykla yra prie technikumo Taikos ir savanoriu sankrizoj, tokiose mazose gatvelese ir kiemuose.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 19:06)
As galiu nupirkti, nes nuo MOLO jopsikmat kaip toli.. ir labai klampu. Nebent viena karta kartu nuvaziuotume ir parodyciau smile.gif o sakau, jei pro Mega vaziuoji- tai as salia gyvenu. Leidykla yra prie technikumo Taikos ir savanoriu sankrizoj, tokiose mazose gatvelese ir kiemuose.

aš važiuoju traukiniu, o mokausi netoli Molo. Tai nežinau galim ir šį penktadieni susitarti kažkaip susitikti. Ar kartu nuvažiuoti ar kaip. aš mokausi netoli molo.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 16, 20:19)
aš važiuoju traukiniu, o mokausi netoli Molo. Tai nežinau galim ir šį penktadieni susitarti kažkaip susitikti. Ar kartu nuvažiuoti ar kaip. aš mokausi netoli molo.

Nu susitarsim pries tai. Tau sunku be masinos isvis ten rasti butu, ten gatveles gatveles ir kiemai. Labai nedekingoj vietoj ta leidykla.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 19:06)

nerasiu, teks tau pirkti biggrin.gif tai nežinau gal mes penktadieni su amber kur prie megos atvažiuosim tai galėsim apsikeisti.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 16, 20:21)
nerasiu, teks tau pirkti biggrin.gif tai nežinau gal mes penktadieni su amber kur prie megos atvažiuosim tai galėsim apsikeisti.

Tai ir as galiu atvaziuoti kur jum patogu. Galit jus prie Megos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 19:22)
Tai ir as galiu atvaziuoti kur jum patogu. Galit jus prie Megos  4u.gif

oki dar susitarsim iki penktadienio yra laiko smile.gif
Atsakyti