Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 34 palata

QUOTE(adžani @ 2010 10 16, 19:37)
Leidykloj dirbi? blush2.gif

Ai nesukim galvos del darbo, dabar mano rupestelis mazoji princesyte soske.gif : pienas-pamperiai ir miegelis lotuliukas.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 16, 19:38)
Man atrodo, kad dabar tai pati ieškomiausia knyga smile.gif Sprendžiu pagal SM knygų išparduotuvę.
Žinot, kad jau yra pasirodęs ir jos tęsinys? Bet kiek jį varčiau, kažkaip manęs nelabai tesudomino.

Tai idomu mirksiukas.gif .Gal zinai kaip vadinasi blush2.gif
Atsakyti
Bet pastebėjau ir pameistrio pradėjot ieškot knygės ... biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 19:55)
Tai bet cia skirtingos knygos - pirmoji apie keliones daugiau  wub.gif  o antroji apie meile- man tos meiles tai pacios zinot.. jau tris metus is tos meiles issiputus vaikstau  lotuliukas.gif

Jau tu kaip pasakysi- tai nei pridėsi, nei atimsi. lotuliukas.gif

O aš visai pamiršau, kad dar vieną knygą perskaičiau, nes visos mintys liko "Alchemijoj". Ira Levin "Stepfordo moterys". Nors filmas man nelabai patiko, bet knygą labai norėjau perskaityti. Ir beveik nežinau, ką pasakyti. Filmas nuo knygos gana smarkiai skiriasi, labiau suholivudintas, bet ir knyga didelio įspūdžio nepaliko. Greičiausiai visos žinot apie ką: Džoana su vyru ir dviem vaikais atsikrausto į Stepfordą, kurio visos moterys- tiesiog didžiausia vyrų svajonė, visos gražios, paslaugios, joms niekas daugiau, išskyrus šokinėjimą aplink vyrus ir vaikus bei begalinį rūpinimąsi namais nerūpi. Po kurio laiko ją apima įtarimas, kad tos moterys tokios pasidarė ne be vyrų priverstinės pagalbos. Ir tuo pačiu apima baimė, kad ir jai atsitiks tas pats.

Visų pirma, man labai kliuvo rašymo stilius. Nežinau, ar čia prastai versta, bet sakiniai vietom tokie, na nežinau, mokyklinio rašinėlio lygio. Antra, anotacija skelbia apie knygos įtampą ir aštrumą, ko aš visai nepajutau. Man ji tokia drungna pasirodė. Ir labai daug neaiškumų liko. Filme, pvz., pagrindinė herojė nebuvo labai simpatiška, tai aš supratau jos vyro norą turėti kitokią žmoną. Bet knygoj jie visai gražiai gyveno, puikiai sutarė, tai neaišku, dėl ko vyras panoro žmoną pakeisti (per visą knygą jis išsakė tik vieną norą- kad ji dažniau pasidažytų smile.gif ).

Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 16, 20:29)
Bet pastebėjau ir pameistrio pradėjot ieškot knygės ... biggrin.gif  g.gif

Nuo Ingeno nubezdzioniavau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerinha @ 2010 10 16, 19:18)
Tai idomu  mirksiukas.gif .Gal zinai kaip vadinasi  blush2.gif

Tai juk jau įdėjau nuorodą mirksiukas.gif
"Pasižadėję"
Atsakyti
jei kazkas norit Chirurgo ar Pameistrio - nupirksiu leidykloj smile.gif issiusiu- man nesunku 4u.gif tik primenu. Jei kaina tinka - prasom. Nemanau, kad pigiau kas pasiulys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 16, 19:40)
Nuo Ingeno nubezdzioniavau. blush2.gif

Kadangi man "Chirurgas" labai patiko, o kaip Meskute 5 rašė, "Pameistrys" dar įdomesnė rolleyes.gif , tai negaliu jos neskaityti tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 19:41)
jei kazkas norit Chirurgo ar Pameistrio - nupirksiu leidykloj smile.gif issiusiu- man nesunku  4u.gif  tik primenu. Jei kaina tinka - prasom. Nemanau, kad pigiau kas pasiulys smile.gif

O aš tikiuosi, gal visgi kas pasiūlys pigiau blush2.gif
Knygyne kainuoja 27 Lt, jei su Pegaso nuolaidų kuponu išeitų 22 Lt.
Bet čia už naują knygą. Jei kas perskaitęs parduoda, manau, kad galėtų parduoti šiek tiek pigiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 20:41)
jei kazkas norit Chirurgo ar Pameistrio - nupirksiu leidykloj smile.gif issiusiu- man nesunku  4u.gif  tik primenu. Jei kaina tinka - prasom. Nemanau, kad pigiau kas pasiulys smile.gif

Kokia kaina leidykloj? g.gif Vagoj 25lt maciau kainavo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 16, 19:44)
Kadangi man "Chirurgas" labai patiko, o kaip Meskute 5 rašė, "Pameistrys" dar įdomesnė rolleyes.gif , tai negaliu jos neskaityti tongue.gif
Papildyta:
O aš tikiuosi, gal visgi kas pasiūlys pigiau blush2.gif
Knygyne kainuoja 27 Lt, jei su Pegaso nuolaidų kuponu išeitų 22 Lt.
Bet čia už naują knygą. Jei kas perskaitęs parduoda, manau, kad galėtų parduoti šiek tiek pigiau blush2.gif

bet kitos neturi kuponu.. perka pilna kaina, ir ka gali nuleist tai turbut 5 lt uz nauja knyga..
QUOTE(adžani @ 2010 10 16, 19:44)
Kokia kaina leidykloj? g.gif Vagoj 25lt maciau kainavo. smile.gif

Ji kainuoja 19,87 lt. leidykloj, su neregistruotu siuntimu- 22 lt.
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 20:47)
bet kitos neturi kuponu.. perka pilna kaina, ir ka gali nuleist tai turbut 5 lt uz nauja knyga..
Ji kainuoja 19,87 lt. leidykloj, su neregistruotu siuntimu- 22 lt.

Tai visai nebrangiai,jei kas turesiu omeny,nes dabar laisvu pinigu neturiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 16, 19:49)
Tai visai nebrangiai,jei kas turesiu omeny,nes dabar laisvu pinigu neturiu. doh.gif

Tai ok, jei ka - sakyk smile.gif
Tiesa, Ingenai, jei tau siusiu Trapuma, tai i ta pati svori galiu ir Pameistri idet. Tai kainuos 20 lt tau jis tada 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 16 spalio 2010 - 19:52
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 16, 19:51)
Tai ok, jei ka - sakyk smile.gif
Tiesa, Ingenai, jei tau siusiu Trapuma, tai i ta pati svori galiu ir Pameistri idet. Tai kainuos 20 lt tau jis tada  4u.gif

Tai va aš turėjau tokią mintį.
Tik nežinau, ar verta čia dėl dviejų lt tau galvą sukti blush2.gif
Atsakyti