QUOTE (Ramune @ 2004 03 22, 16:33) |
Labas mamytes ![]() ![]() ![]() Vienu zodziu esu labai patenkinta ir ramiai iseinu i darba, vaikas pamojuoja rankute o gryzusi randu ja krykstaujancia ir laiminga ![]() |
Ramune, jei nepaslaptis, kiek moki savo puikiai auklei?
vakar ijungiau TV LTV kanala, rode laida "Ieskau darbo" ir tema buvo Aukle - galvos skausmas ar issigelbejimas? (kazkas tokio)
. kalbejo apie aukles is agenturu, apie ju tikrinima. tik gala spejau paziuret. Tai jei domina ketvirtadieni laida kartos, galit paziuret.

Nu vooo, padaviau skelbima kad ieskau aukles
O,ta moteriske, kur priimineja skelbimus va ka man pasake: pries pora men jie ieskojo aukles ir dave skelbima, tai paskambino 60 zmoniu
Viespatie, tu mano... kaip rinktis is toookio kiekio- nu neisivaizduoju, ka su kiekviena i pokalbi leistis
taigi as dar metus tos aukles ieskosiu. Skelbimas iseis treciadieni- nu padek man Dievuli ir suteik kantrybes...

QUOTE (RAMAŠKA @ 2004 03 26, 16:54) |
Nu vooo, padaviau skelbima kad ieskau aukles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sekmes tau. buk kantri,atidi ir klausyk sirdies...
QUOTE (RAMAŠKA @ 2004 03 26, 16:54) |
Nu vooo, padaviau skelbima kad ieskau aukles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mes irgi davem skelbima ir priedo dar patys ieskojom per skelbimus

gal ir tau taip pasiseks.....

o aš su savo mama susitariau kai bus paliekami vaikaisu aukle, pirmom dienom ir dar kartais aš ijungiu skipe su mikrafpnu o mama viska pas save namie girdi.
jau išbandėm garsas gerai traukia.
Kadangi mes gyvenam vieno kambario bute, tai tuom atžvilgiu nėr problemu.
žiurėsim ar pasiteisins. kai monitorius išjunktas net nesimato kad Skipis veikia, nors man taip atrodo kad jin ir ijungus nesupras jog ja per mikrafona klausosi.
jau išbandėm garsas gerai traukia.
Kadangi mes gyvenam vieno kambario bute, tai tuom atžvilgiu nėr problemu.
žiurėsim ar pasiteisins. kai monitorius išjunktas net nesimato kad Skipis veikia, nors man taip atrodo kad jin ir ijungus nesupras jog ja per mikrafona klausosi.

QUOTE(SuperDuper @ 2006 03 12, 21:59)
Dar galiu suprasti, kai maksimoj darbuotojas atrezia pirkejui, kad jis cia ir taip per mazai uzdirba, kad butu mandagus,

Nu o as ir tokiu bajeriu nesuprantu - nes pirkejas niekuo detas, kad pardavejui mazai moka jo darbdavys

O as noriu paklausti, ar kas nors meginot irasineti garsa namuose su skaitmeniniu recorderiu - man svarbiausia zinoti, ar nesigirdi kad irasinejama ir ar gerai isiraso, jei butas didesnis, pvz. triju kambariu is tolimiausio kambario ar girdisi?.
TIKRINTI ir tik tikrinti ..
prisimenu kaip mane manoji tikrino
is pradzxiu tai vienos nepalikdavo, mergaitei tuo metu 5 m buvo, berniukui 3 m. bet tas tai kaip velniukas buvo, o dar be to nieko nesuprasdavau ka jis rekdavo (cia pas anglus) tai pirmas dienas vienos nepaliko, o po to turbut po savaites pirma karta man teko "garbe" juos maudyti
abu susodino i vonia, nes taip buvo prate, bet po to as atpratinau, nes atskirai man lengviu budavo
na ir ta vakara paliko viena mane seimininke, sako, einu pasivaikscioti. na ir nieko, viskas praejo normaliai, padainavom vonioj, pazaidem, as net nebepoamenu nei ka as snekejau nei ka jie..! ji man tik pacioj pabaigoj pasake, kad mane 2 kartus aptikrino,ir suprato, kad pirmas ispudis neapgavo, ir buvau verta pasitikejimo.. sako, sugryzau is lauko, ir koridoriuj pasiklausiau, ar nezviegia vaikai..! nes is tiesu, vaikinukas tai sunkaus charakterio buvo..
sako, o girdziu, kaip jus zaidziat vonioj, ir dar is pasake kad mane myli
ka po to kartodavo, tai melisa (mano seimininke) sako, taip sirdi suspaude, ir geda, kad nepasitikejau!! o mane pamalonino.. kad pasitikejo
o antra karta tai tikrino irgi kazkaip panasiai, isvaziavo, bet po to paliko masina ir vel sugryzo, bet ta karta siaip jau as maciau pro langa akies krasteliu kad ji pareina, bet mes puzle deliojom visi taip kad po to neliko abejoniu.. ir per visus metus nebuvo atvejo, kad palikciau vaikus vienus ar ka nors darysciau kas man nepriklauso! nezinau koks turi buti zmogus, kad elgtis kaip nors atzagariai su vaikuciais ar ju nepriziureti ar pan! nezinau ka padaryciau tokiai auklei jei pamatyciau, kad su mano vaikais taip elgiamasi..
beje, tai kokia ta istorija su kamera? idomu..

beje, tai kokia ta istorija su kamera? idomu..

QUOTE(mamulia @ 2004 01 19, 16:37)
deja,tikrinimus daryti mane priverte labai karti patirtis. Skambinant namo girdedavau tyla,jokiu vaiko verksmu,graziai maloniai aukle pasakodavo,kad viskas puiku. Kol...viena diena gryzau anksciau. Neplanuotai. Ir ka pamaciau? Aukle su mano chalatu ka tik po vonios,mano skalbyklej skalbiasi jos skalbiniai,virtuvej pietauja visa jos seima-is mano produktu. O vaikas mano kitam kambary vezime sedi. Vos nenualpau. Liepiau staigiai visiems nesdintis. nelinkiu niekam tokios patirties ir geriau jau ivairiais budais tikrinti,taip kad nepastebetu,o jei bus protinga supras mamytes jausmus,jei ne-tegul sau eina. Juk vaikas musu didziausias turtas,tad bet kam palikti butu per didele rizika.
PS kai isejo,pasigedau ir daugiau daiktu...
PS kai isejo,pasigedau ir daugiau daiktu...

kad tokiu situaciju isvengti, pritariu - pateisinami "slapti" tikrinimo metodai...