Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip "patikrinti" auklę?

Dziaugiuosi uz tave ir tavo vaikus thumbup.gif

Aciu uz palaikyma biggrin.gif
Atsakyti
Aist,tu taip nepergyvenk.Juk zinai ka gali prisigalvoti tokio amziaus vaikai.Mes savo aukle jau beveik pusantru metu turime.O pas mus buvo visko.Ir asaru,kad nenori aukles.Kai paklausi kodel,musa. sad.gif Na as kazkodel savo vaiku nepatikejau.Nes man pasirode kita problema.Tiesiog as jai viska leisdavau,o auklei tai buvo nepriimtina.Na ji bande ir vis bando biggrin.gif ivesti siokia tokia dienotvarke.Bet maniske sunkiai pasiduoda,todel ir savaip protestuoja.Nenori i lauka,tai aukle nei graziuoju,nei juolabiau piktuoju jos neprikalbina.Na ozka su savu charakteriu auginam. rolleyes.gif Is pradziu ji mane nervavo,kad reguliuoja,man aiskina kaip turiu daryti,kaip vaika aukleti.Na ji virs 60.Tai savaime suprantama,kad i mus kaip i vaikus ziuri ir vis pamokyti nori.Rudeni galvojau,kad isproto issikraustysiu,reikia auklei ateiti,vaikas bliauna.Aisku tol kol as iseinu.Pastoviu uz duru,tai mergina labai greitai nusiramina.O kai vakare griztu tai nei zymes,kad verkusi.Linksma,issidukusi,auklei tiesiogine prasme ant kupros joja.O sia savaite auklytes neturim,truputi atostogu isleidom. sad.gif Tai vaikas vos ne kas valanda,kada aukle gris,ar rytoj ateis,as jos pasiilgau.Tai ir nesuprasi tu vaiku,kas ju mazose galvelese dedasi.Sekti nebanem,turbut ir nebeseksim.Esu patenkinta ka turiu.
Atsakyti
QUOTE (Dovis @ 2004 03 02, 22:33)
Aist,tu taip nepergyvenk.Juk zinai ka gali prisigalvoti tokio amziaus vaikai.Mes savo aukle jau beveik pusantru metu turime.O pas mus buvo visko.Ir asaru,kad nenori aukles.Kai paklausi kodel,musa. sad.gif

Aha,siaip jau sutinku su tavim,bet,kai savas lepuniukas pasiskundzia,kad kazkas ji musa,sirdis suvirpa.Argi ne?Nors dabar nurimau,bet manau,kad geriau pasekti,nei paskui save kaltinti,kad vaikui kompleksu aukle ivare.
Vakar ziuriu,iseinant auklei,abu atbego atsisveikinant jos pabuciuoti(net pati aukle nustebo). rolleyes.gif
Ir siaip,atrodo,jie sutaria,bet,manau,jei vel kils kokiu itarimu-vel paklausysiu,ka jie vieni veikia.Gal kiek ir paranojiskai skamba g.gif
Atsakyti
Mamos rūpestis vaiko psichiniu ir fiziniu saugumu nėra paranoja - tik rūpinimasis jo ateitimi. Labai pritariu Aist mintims.
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 02 24, 10:28)
Ir kaip sekesi palikti pacia pirmaja diena su aukle?

na jau pora savaiteliu maniskis su aukle, bet... ryt jungiu diktofona... sukele ji man biski siokiu tokiu itarimu-jei jie nepasitvirtins, bus saunu ir galesiu save vadint paranoike... to visgi ir tikiuosi unsure.gif
Atsakyti
tai va, ijungem mes kamera ir pafilmavom ka veikia musu aukle su musu maziuku... ir ka gi galiu pasakyti - veliau prisesiu viska aprasyti ir aukle irasyti i juodaji aukliu sarasa... mad.gif

galiu patarti tik viena - mamos, nepatingekite pasekti savo aukliu, nes rekomendacijos ir geros iswados - dar ne viskas...
Atsakyti
Aferiste, nagi kas atsitiko? O iki tol kol kilo itarimu, kaip vaikas elgdavosi kai pabudavo su aukle?
Atsakyti
As jauciu,kad sita temele pasiskaitau kaip koki siaubaka.Is kur tokie zmones atsiranda ir tersia gera normaliu aukliu varda??? mad.gif frusty.gif
Atsakyti
QUOTE (Aferiste @ 2004 03 11, 13:40)
tai va, ijungem mes kamera ir pafilmavom ka veikia musu aukle su musu maziuku... ir ka gi galiu pasakyti - veliau prisesiu viska aprasyti ir aukle irasyti i juodaji aukliu sarasa... mad.gif

Įdomu, labai įdomu ką pamatėte filmuotoje medžiagoje unsure.gif
Būtinai parašyk apie auklę, bus visiems naudinga žinoti jos vardą ir pavardę blink.gif
Atsakyti
Aferiste,ka pamatet? blink.gif blink.gif sad.gif
Atsakyti
Nu tikra Aferiste esi biggrin.gif . Davai rasyk, ka pamatet, o tai visos nekantraujam cool.gif
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 03 11, 23:39)
Nu tikra Aferiste esi biggrin.gif . Davai rasyk, ka pamatet, o tai visos nekantraujam cool.gif

Man irgi idomu... thumbup.gif unsure.gif
Atsakyti