Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip "patikrinti" auklę?

aferiste , manau, prisifilmavo .... aukle pastebejusi kameras ir diktofonus parode tikraji savo veida ir....... blink.gif blink.gif blink.gif ph34r.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Nu bet suintrigavo ir neparaso,turbut aukle "aukleja" mad.gif
Atsakyti
Galiu tik pasakyti, kad Aferiste "ant karsto" buvau sutikus chate. Tai jos aukles fokusai "nunesa" visus iki siol cia aprasytus. Bet tegul Aferiste pati papasakoja. Man labai idomu, kaip tai auklei buvo "sumoketa" uz "darba"... mad.gif
Atsakyti
Aferiste, laaaabai laukiam tavo pasakojimo....
Atsakyti
Mano patirtis su auklem irgi klaiki blink.gif blink.gif blink.gif tai vat mazajai net bijau pradet ieskot aukles... sad.gif
Savo pirmagimi sunu palikau pas aukle 1.4m ir isejau i darba. Aukle buvo jauna, bet tikrai sauni. Dabojo 9men, po to susirado darba ir man teko ieskotis kitos. Va tada ir prasidejo. Pasiule bendradarbe savo mama- galvoju kad ir pas ja i namus vesiu, bet vis zinomas zmogus...Baigesi tuo, kad po keliu dienu nuejus pasiimt vaiko radau ja ikalusia. Kita ryta apie tai jai pasakiau- tai prisieke kad taip daugiau nebus, o jau ta pacia diena paskambinus per pietus- supratau kad jai nelengva liezuvi apversti... ohmy.gif Islekiau is darbo, nuveziau vaika pas sese, o ji dar poto aiskino visiems kokia as bjauri, kas cia tokio kad taure vyno isgere ir t.t.
Vel pasitaike aukle pas kuria reikejo vest i namus, mat ji dar anuka savo ziurejo, o man reikejo greit ir dabar , tai taip isejo kad irgi pagal gan neblogas rekomendacijas nuvezdiau savo vaikeli pas ja...Pora men buvo viskas gerai, rodos, isskyrus tai kad vaika ziauriai murzina namo vezdavausi, bet pateisndavau tuo, kad vasara, daug laksto lauke, daznai ji tiesiai is kiemo ir pasiimdavau. Na tarkim buvo neblogai, kol neatsitiko laaabai blogai... blink.gif blink.gif Paskambina man viena diena 11val ryte ir sako : Zinokit Arnas reanimacijoj... blink.gif angry: mad.gif Net nepamenu kaip as paskambinau vyrui, kaip puse kelio jo belaukdama pescia lekiau nuo darbo link ligonines... blink.gif Tai va- mano angelelis su tos aukles "prieziura" prisigere "ACE" baliklio... mad.gif O pikciausia va kas- vaikas dar dar tik 2m, tai gal galvojo jog jis man nesugebes to papasakoti... Ji neskambino man, issikviete savo dukra ir abi butare, kad reikia skambint greitajai.Plove vaikui skrandi ir be manes(o tai tokia bjauri procedura mazam vaikui) nes jos tikejosi kad isplaus skranduka ir jas namo paleis, jos man nieko baisaus nepasakos ir viskas taip tyliai praeis...Nu siaubas kazkoks... blink.gif Otas vaizadas ka as pamaciau nulekus i renimacija blink.gif Vaikas be jegu guli po laseline.Visas issekes net verkti jegu neturi...
Tai vyko pries 8m .Buvau jauna, viska jai taip ir atleidau, pasigailejau jos... Dabar turbut taip menkai nesureaguociau... mad.gif mad.gif
Buna mano vaikeliui kazkokie keisti pilvo skausmai kairem sone. Tyrem visur kur tik imanoma- nieko neranda. Sako galu gale- nerviskai. Okas cia zino- gal cia tu bajeriu pasekmes... unsure.gif
Atsakyti
Kazkoks siaubas blink.gif As ta boba turbut nudeciau mad.gif
Atsakyti
ramaska uzuojauta mad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 03 11, 23:39)
Nu tikra Aferiste esi biggrin.gif . Davai rasyk, ka pamatet, o tai visos nekantraujam cool.gif

nu tikrai Aferiste is dizdiosios raides, suintrigavo tik ir nieko nepasakoja... wink.gif nu sakyk gi greiciau kas nutiko ir kas ji tokia, o dar kas ja nusamdys mad.gif mad.gif

Atsakyti
taip norisi apie aukle parasyti juodajam aukliu sarase, ale pamirsau aukles pavarde ir niekur nerandu, tai jauciu savo "ispudzius" einu rasyt, o pavarde irasysiu radusi ... wink.gif skaitykit temoje "Juodasis aukliu sarasas"
Atsakyti
Nu va, baigesi ir mano mažylei katino dienos ir nuo pirmadienio jau bus su aukle.
Ir kaip mamai paranojikei man dabar iškilo auklės patikrinimo klausimas. Namuose tai nieko baisaus, nes aš dirbsiu namie, tik užsidarius kambary. Tai vis tiek galėsiu situaciją kontroliuoti.
Bet kaip patikrinti auklę lauke unsure.gif ? O pas mus auklė ir bus tik pusę dienos, ir beveik visą tą laiką lauke... Blogiausia, kad kambarių langai visai į kitą pusę nuo žaidimų ir pasivaikščiojimo vietų g.gif .
Atsakyti
Labas mamytes rolleyes.gif galiu pasigirti, kad aukle, kuria mes issirinko yra auksine. Tikra ta zodzio prasme. Ka man jausti, kai gryzti is darbo, o vaikas nuo aukles ranku pas mane neina, jai ten geraiu thumbup.gif O jei rimtai, tai labai bijojau palikti, bet keleta kartu gryzau neperspejus, tai radau jas ramiai bezaidziancias, visada paskambina atraporuoja, ka vaikas valge, kiek kartui ant puodo sedejo ir panasiai. Kai Miglute uzmiega aukle man namus sutvarko, nors niekas jos to nepraso, kiekvienam maitinimui sviezia maisteli rusia, kosytes verda, trintas srriubytes daro. Bewje pora kartu sirgo maziuke, tai ji budavo su serganciu vaiku, savaitgaliais skambindavo, teiraudavosi kaip jos "angeliukas" jauciasi. Syki sirgom visa seima, ji buvo su vaiku, o mes su vyru kitam kambary su 40 gulejom, tai girdejom kaip jai daineles dainuodavo ir pan. Ka gi galiu pasigirti aukles nuopelnais: maziuke jau sedi ant puoduko (nezinau ar ilgam, bet...) beje visada rezultatyviai, vaiksto, "skaito" knygutes, padeda mamytei ismesti siuksles (kokia siukslyte i siuksliu kibira nunesa ir ismeta), soka. Tikrai po darbu nebeliak laiko vaiko visokiu gudrybiu mokinti, o ji uzsiima. Labiausiai buvau pribloksta, kai ziema, kai vaiko i lauka nevesdavo kol mazyle miegojo, nuvale visus mano geliu lapus nuo dulkiu. O geliu daug turim nemazai blink.gif
Vienu zodziu esu labai patenkinta ir ramiai iseinu i darba, vaikas pamojuoja rankute o gryzusi randu ja krykstaujancia ir laiminga wub.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi, kad tau pasiseke clap.gif Zinoma kad pasitaiko ir geru aukliu, juk nevisi zmones yra piktos pabaisos is pasaku.Sekmes jums...
Atsakyti