Mano patirtis su auklem irgi klaiki

tai vat mazajai net bijau pradet ieskot aukles...
Savo pirmagimi sunu palikau pas aukle 1.4m ir isejau i darba. Aukle buvo jauna, bet tikrai sauni. Dabojo 9men, po to susirado darba ir man teko ieskotis kitos. Va tada ir prasidejo. Pasiule bendradarbe savo mama- galvoju kad ir pas ja i namus vesiu, bet vis zinomas zmogus...Baigesi tuo, kad po keliu dienu nuejus pasiimt vaiko radau ja ikalusia. Kita ryta apie tai jai pasakiau- tai prisieke kad taip daugiau nebus, o jau ta pacia diena paskambinus per pietus- supratau kad jai nelengva liezuvi apversti...

Islekiau is darbo, nuveziau vaika pas sese, o ji dar poto aiskino visiems kokia as bjauri, kas cia tokio kad taure vyno isgere ir t.t.
Vel pasitaike aukle pas kuria reikejo vest i namus, mat ji dar anuka savo ziurejo, o man reikejo greit ir dabar , tai taip isejo kad irgi pagal gan neblogas rekomendacijas nuvezdiau savo vaikeli pas ja...Pora men buvo viskas gerai, rodos, isskyrus tai kad vaika ziauriai murzina namo vezdavausi, bet pateisndavau tuo, kad vasara, daug laksto lauke, daznai ji tiesiai is kiemo ir pasiimdavau. Na tarkim buvo neblogai, kol neatsitiko laaabai blogai...

Paskambina man viena diena 11val ryte ir sako : Zinokit Arnas reanimacijoj...

angry:

Net nepamenu kaip as paskambinau vyrui, kaip puse kelio jo belaukdama pescia lekiau nuo darbo link ligonines...

Tai va- mano angelelis su tos aukles "prieziura" prisigere "ACE" baliklio...

O pikciausia va kas- vaikas dar dar tik 2m, tai gal galvojo jog jis man nesugebes to papasakoti... Ji neskambino man, issikviete savo dukra ir abi butare, kad reikia skambint greitajai.Plove vaikui skrandi ir be manes(o tai tokia bjauri procedura mazam vaikui) nes jos tikejosi kad isplaus skranduka ir jas namo paleis, jos man nieko baisaus nepasakos ir viskas taip tyliai praeis...Nu siaubas kazkoks...

Otas vaizadas ka as pamaciau nulekus i renimacija

Vaikas be jegu guli po laseline.Visas issekes net verkti jegu neturi...
Tai vyko pries 8m .Buvau jauna, viska jai taip ir atleidau, pasigailejau jos... Dabar turbut taip menkai nesureaguociau...
Buna mano vaikeliui kazkokie keisti pilvo skausmai kairem sone. Tyrem visur kur tik imanoma- nieko neranda. Sako galu gale- nerviskai. Okas cia zino- gal cia tu bajeriu pasekmes...
viens ramaška....

....du ramaška...

....trys ramaška.....