grizo su dviem dezem
| QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 28, 23:45) |
| maniskis dar negrizo... per toli nusiunciau grizo su dviem dezem |
ten kokie specialus irankiai tiramisu valgymui ?
niu geras....cia apie mano tiramisu puse amerikes diskutuoja

Tik dabar atradau
Taure skambino -sake, bet as nelabai ir patikejau
O ir laiko nelabai turejau visur paskaitinet, apie rasymus ir uzmirsau....
nusipirksiu as to surio, kad zinociau ,kaip vadinas tiksliai...ir jei taure neparasys, tai pazadu as parasyt artimiausiom dienom....kantrybes, mamkos
butumet arciau - pakviesciau....pridaryciau to tiramisu, kad atsivalgytumet, bet dabar easat per toli-teks pacioms gamintis
p.s. Taure, tas tiramisu nera toks ypatingas, tu gal isalkus tik buvai....
p.s. Taure, tas tiramisu nera toks ypatingas, tu gal isalkus tik buvai....
| QUOTE (rikitikitaki @ 2004 06 19, 15:19) |
| niu geras....cia apie mano tiramisu puse amerikes diskutuoja p.s. Taure, tas tiramisu nera toks ypatingas, tu gal isalkus tik buvai.... |
nesikuklink ir rasyk greiciau recepta
| QUOTE (rikitikitaki @ 2004 06 19, 09:19) |
| niu geras....cia apie mano tiramisu puse amerikes diskutuoja p.s. Taure, tas tiramisu nera toks ypatingas, tu gal isalkus tik buvai.... |
kazkas sveciu prashosi
p.s. laukiam receptuko
| QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 06 21, 04:11) | ||
kazkas sveciu prashosi p.s. laukiam receptuko |
north west
kaip jums indu maistas......man asmeniskai vien nuo kvapo bloga pasidaro......kazkokius smirdancius prieskonius jie naudoja....anksciau gyvenau name kur dag indusu gyveno.....tai net mano butas buvo prasmirdes......nekalbu apie laiptine ir net kiema....
| QUOTE (Isabelle @ 2004 07 04, 22:29) |
| kaip jums indu maistas...... |
Indu virtuve viena mano megstamiausiu. Dar labai megstu vietnamieciu.
| QUOTE (Isabelle @ 2004 07 05, 07:29) |
| kaip jums indu maistas......man asmeniskai vien nuo kvapo bloga pasidaro......kazkokius smirdancius prieskonius jie naudoja....anksciau gyvenau name kur dag indusu gyveno.....tai net mano butas buvo prasmirdes......nekalbu apie laiptine ir net kiema.... |
nagaliu as jo valgyti.....mano vyro sesers kavalierius indas, tai jo seima kviete musu seima vakarienes, tai kad as ten ka valgyciau.....tiek prieskoniu visokiu