Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

maniskis dar negrizo... per toli nusiunciau g.gif

grizo su dviem dezem blink.gif vienoj buvo tortas, o kitoj - irankiai huh.gif kadangi uzsuko i irankiu show, tai 'nusikaltes' laugh.gif ateikit i svecius rolleyes.gif essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 28 gegužės 2004 - 23:56
QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 28, 23:45)
maniskis dar negrizo... per toli nusiunciau g.gif

grizo su dviem dezem blink.gif vienoj buvo tortas, o kitoj - irankiai huh.gif kadangi uzsuko i irankiu show, tai 'nusikaltes' laugh.gif ateikit i svecius rolleyes.gif essen.gif

ten kokie specialus irankiai tiramisu valgymui ? unsure.gif
Atsakyti
oi, ne, ne doh.gif ten visokie vyriski, namams smile.gif reples ir pan. tai kadangi jautesi "kaltas" taip save palepines, palepino ir mano pilva essen.gif
Atsakyti
KUR TAS MUSU RECEPTUKAS g.gif essen.gif

tiesa, mamos, apsiziurejau, kad maziukai surio tortukai pakeliuose (buna prie suriu laugh.gif ) labai jau primena musu surelius thumbup.gif gal net "pagerinti" - buna su tikrom braskem ir riesutais, karamele... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 19 birželio 2004 - 08:27
niu geras....cia apie mano tiramisu puse amerikes diskutuoja blink.gif doh.gif clap_1.gif clap_1.gifg.gif g.gif biggrin.gif Tik dabar atradau rolleyes.gif Taure skambino -sake, bet as nelabai ir patikejau unsure.gif O ir laiko nelabai turejau visur paskaitinet, apie rasymus ir uzmirsau.... wink.gif nusipirksiu as to surio, kad zinociau ,kaip vadinas tiksliai...ir jei taure neparasys, tai pazadu as parasyt artimiausiom dienom....kantrybes, mamkos biggrin.gif butumet arciau - pakviesciau....pridaryciau to tiramisu, kad atsivalgytumet, bet dabar easat per toli-teks pacioms gamintis tongue.gif
p.s. Taure, tas tiramisu nera toks ypatingas, tu gal isalkus tik buvai.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE (rikitikitaki @ 2004 06 19, 15:19)
niu geras....cia apie mano tiramisu puse amerikes diskutuoja blink.gif doh.gif clap_1.gif clap_1.gifg.gif g.gif biggrin.gif Tik dabar atradau rolleyes.gif Taure skambino -sake, bet as nelabai ir patikejau unsure.gif O ir laiko nelabai turejau visur paskaitinet, apie rasymus ir uzmirsau.... wink.gif nusipirksiu as to surio, kad zinociau ,kaip vadinas tiksliai...ir jei taure neparasys, tai pazadu as parasyt artimiausiom dienom....kantrybes, mamkos biggrin.gif butumet arciau - pakviesciau....pridaryciau to tiramisu, kad atsivalgytumet, bet dabar easat per toli-teks pacioms gamintis tongue.gif
p.s. Taure, tas tiramisu nera toks ypatingas, tu gal isalkus tik buvai.... cool.gif

nesikuklink ir rasyk greiciau recepta laugh.gif
Atsakyti
Mes cia ir susimusti spejome laugh.gif Na va, Taure jau isgelbeta smile.gif Dabar pulsim Rikitikitaki, jei ka... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (rikitikitaki @ 2004 06 19, 09:19)

kazkas sveciu prashosi thumbup.gif kokios ten pas jus avianlinijos populiariausios g.gif mamkos, uzsisakykit bilietus - tiramisu puota nusimato thumbup.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

p.s. laukiam receptuko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 06 21, 04:11)
QUOTE (rikitikitaki @ 2004 06 19, 09:19)
niu geras....cia apie mano tiramisu puse amerikes diskutuoja blink.gif  doh.gif  clap_1.gif  clap_1.gifg.gif  g.gif  biggrin.gif Tik dabar atradau rolleyes.gif Taure skambino -sake, bet as nelabai ir patikejau unsure.gif O ir laiko nelabai turejau visur paskaitinet, apie rasymus ir uzmirsau.... wink.gif nusipirksiu as to surio, kad zinociau ,kaip vadinas tiksliai...ir jei taure neparasys, tai pazadu as parasyt artimiausiom dienom....kantrybes, mamkos biggrin.gif butumet arciau - pakviesciau....pridaryciau to tiramisu, kad atsivalgytumet, bet dabar easat per toli-teks pacioms gamintis tongue.gif

kazkas sveciu prashosi thumbup.gif kokios ten pas jus avianlinijos populiariausios g.gif mamkos, uzsisakykit bilietus - tiramisu puota nusimato thumbup.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

p.s. laukiam receptuko rolleyes.gif

north west laugh.gif www.nwa.com
Atsakyti
kaip jums indu maistas......man asmeniskai vien nuo kvapo bloga pasidaro......kazkokius smirdancius prieskonius jie naudoja....anksciau gyvenau name kur dag indusu gyveno.....tai net mano butas buvo prasmirdes......nekalbu apie laiptine ir net kiema.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Isabelle @ 2004 07 04, 22:29)
kaip jums indu maistas......

Indu virtuve viena mano megstamiausiu. Dar labai megstu vietnamieciu.
Atsakyti
QUOTE (Isabelle @ 2004 07 05, 07:29)
kaip jums indu maistas......man asmeniskai vien nuo kvapo bloga pasidaro......kazkokius smirdancius prieskonius jie naudoja....anksciau gyvenau name kur dag indusu gyveno.....tai net mano butas buvo prasmirdes......nekalbu apie laiptine ir net kiema.... biggrin.gif

nagaliu as jo valgyti.....mano vyro sesers kavalierius indas, tai jo seima kviete musu seima vakarienes, tai kad as ten ka valgyciau.....tiek prieskoniu visokiu blink.gif kad neimanoma o jau namuose kvapelis huh.gif huh.gif huh.gif ...nea as nemegstu.... bet cia skonio reikalas wink.gif
Atsakyti