Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE (delfinas @ 2004 05 28, 05:17)
"Kazkoks merkuris" yra gyvsidabris esantis zuvyse del "protingos" zmonijos veiklos vandenynuose sad.gif.

aha, tas pats. zodis buvo uzkrites laugh.gif nenorejau rasyti paaiskinima "tas kur temrometre" blush-anim-cl.gif
Atsakyti
jo merkuris...o ne fosforas..ir man buvo uzkrite.... doh.gif per zinias sake....
Atsakyti
Itariu, kad nesciosioms sushi negalima del zalios zuvies g.gif To merkurio kiek tera tame mazam gabaliuke... rolleyes.gif Nesciosioms isvis nieko "zalio" negalima, net Tiramisu sad.gif

Taure, zinau, megsti gamint smile.gif Maciau "baking needs" skyriuje Tiramisu paruostus miltelius. Ar bandei is ju kept? g.gif Noreciau pabandyt, nes normalu Tiramisu pasidaryt reikia daug terliojimosi...
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 28, 06:10)
Itariu, kad nesciosioms sushi negalima del zalios zuvies g.gif To merkurio kiek tera tame mazam gabaliuke... rolleyes.gif Nesciosioms isvis nieko "zalio" negalima, net Tiramisu sad.gif

Taure, zinau, megsti gamint smile.gif Maciau "baking needs" skyriuje Tiramisu paruostus miltelius. Ar bandei is ju kept? g.gif Noreciau pabandyt, nes normalu Tiramisu pasidaryt reikia daug terliojimosi...

tikiuosi rikitikitaki neduos man i aki doh.gif zodziu isduosiu, kad ji zino super skanu tiramisu receptuka. labai lengva ir greitai pagaminti tongue.gif dabar kai prisimenu jo skoni baigiu apsiseileti laugh.gif
o ka as, as tik su mesom visokiom moku terliotis blush-anim-cl.gif o pyragu virtuoze yra rikitikitaki thumbup.gif
p.s nepyk rikitikitaki wub.gif
Atsakyti
As tiek tortu Lietuvoj kepdavau, o cia niekas neiseina pagal tuos pacius receptus sad.gif Ar as orkaites temperaturos nemoku pritaikyti, nezinau sad.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 05 28, 06:17)

tikiuosi rikitikitaki neduos man i aki doh.gif

Rasyk, blogiausiu atveju liks dar viena akis laugh.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 28, 06:27)
QUOTE (TauRe @ 2004 05 28, 06:17)

tikiuosi rikitikitaki neduos man i aki  doh.gif

Rasyk, blogiausiu atveju liks dar viena akis laugh.gif blush-anim-cl.gif

geriau tegu ji pati paraso receptuka blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Man irgi cia jokie tortai neiseina. Tai kepykloj perku smile.gif
O tiramisu nesciom negalima, nes te zali kiausiniai ieina ir alkoholis ieina.
Atsakyti
Gyvenu Japonijoj ir labai megstu sushi... g.gif ir tikrai nemanau, kad gali kas nors pakenkti. ( juk valgydama sushi tuo paciu valgai "vasabi" ( toks zalias astrus, pan. kaip pas mus krienai) bei "ginger" ( odekolonu atsiduoda ) t.y. sie prieskoniai uzmusa visas bjaurybes.... ) gun_bandana.gif
Juk Japones besilaukianciosios mamos valgo ir sushi, ir sviezia zuvi, ir sveikus vaikucius pagimdo. 2.gif
Atsakyti
viskas galima tom nesciom tik aisku viskas su saiku.....mano daktarelis man viska leisdavo.....net vyno taure pasmalizauti rolleyes.gif

o del sushi tai aisku jei kiekviena diena valgyti=umeme tai gal ir kenktu......bet kadangi sushi tik uzkankis.....kaip ir musu silke pvz..... smile.gif juk kiekviena diena jos nevalgome.....taip pat ir sushi.......

ai kiesti dalykai...pvz...sako nesciom negalima valgyti astraus maisto ir t.t......o juk meksikonai tik astriai ir tevalgo....savo ta "hot sauce"...ir dar ekstra prisideda... biggrin.gif ir ka vaikai sveiki kaip ridikai gimsta.....druckiai tokie laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Schnecke @ 2004 05 28, 11:52)
Man irgi cia jokie tortai neiseina. Tai kepykloj perku smile.gif
O tiramisu nesciom negalima, nes te zali kiausiniai ieina ir alkoholis ieina.

riki recepte kiausiniu isvis nera rolleyes.gif ir alkocholis nebutinas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (hidra @ 2004 05 28, 14:26)
Juk Japones besilaukianciosios mamos valgo ir sushi, ir sviezia zuvi, ir sveikus vaikucius pagimdo. 2.gif

Tai japoniu genai kitokie. Kazkaip nemanau, kad jos lengvai suvirskintu musu valgoma maista g.gif Pvz., gal zinot, kodel kinieciai negali pakelti alkoholio? Visa tai todel, kad Kinijoje simtmecius vandenyje esancias bakterijas panaikindavo verdant. Todel kinai zinomi savo arbatomis. O Vidurzemio juros gyventojai tas bakterijas uzmusinedavo raugdami alkoholi. Todel jie ikisiol gali kasdien gerti vyna, ir tai jiems nekenkia. Yra daug tyrimu apie tai wink.gif Musu genai prisitaiko prie simtmecius gyvavusiu tradiciju.
Atsakyti