QUOTE (delfinas @ 2004 05 28, 05:17) |
"Kazkoks merkuris" yra gyvsidabris esantis zuvyse del "protingos" zmonijos veiklos vandenynuose ![]() |
aha, tas pats. zodis buvo uzkrites

jo merkuris...o ne fosforas..ir man buvo uzkrite....
per zinias sake....

Itariu, kad nesciosioms sushi negalima del zalios zuvies
To merkurio kiek tera tame mazam gabaliuke...
Nesciosioms isvis nieko "zalio" negalima, net Tiramisu
Taure, zinau, megsti gamint
Maciau "baking needs" skyriuje Tiramisu paruostus miltelius. Ar bandei is ju kept?
Noreciau pabandyt, nes normalu Tiramisu pasidaryt reikia daug terliojimosi...

Taure, zinau, megsti gamint

QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 28, 06:10) |
Itariu, kad nesciosioms sushi negalima del zalios zuvies ![]() ![]() ![]() Taure, zinau, megsti gamint ![]() ![]() |
tikiuosi rikitikitaki neduos man i aki

o ka as, as tik su mesom visokiom moku terliotis

p.s nepyk rikitikitaki

QUOTE (baltic*girl @ 2004 05 28, 06:27) | ||
Rasyk, blogiausiu atveju liks dar viena akis ![]() ![]() |
geriau tegu ji pati paraso receptuka

Man irgi cia jokie tortai neiseina. Tai kepykloj perku
O tiramisu nesciom negalima, nes te zali kiausiniai ieina ir alkoholis ieina.

O tiramisu nesciom negalima, nes te zali kiausiniai ieina ir alkoholis ieina.
Gyvenu Japonijoj ir labai megstu sushi...
ir tikrai nemanau, kad gali kas nors pakenkti. ( juk valgydama sushi tuo paciu valgai "vasabi" ( toks zalias astrus, pan. kaip pas mus krienai) bei "ginger" ( odekolonu atsiduoda ) t.y. sie prieskoniai uzmusa visas bjaurybes.... )
Juk Japones besilaukianciosios mamos valgo ir sushi, ir sviezia zuvi, ir sveikus vaikucius pagimdo.

Juk Japones besilaukianciosios mamos valgo ir sushi, ir sviezia zuvi, ir sveikus vaikucius pagimdo.

viskas galima tom nesciom tik aisku viskas su saiku.....mano daktarelis man viska leisdavo.....net vyno taure pasmalizauti
o del sushi tai aisku jei kiekviena diena valgyti=umeme tai gal ir kenktu......bet kadangi sushi tik uzkankis.....kaip ir musu silke pvz.....
juk kiekviena diena jos nevalgome.....taip pat ir sushi.......
ai kiesti dalykai...pvz...sako nesciom negalima valgyti astraus maisto ir t.t......o juk meksikonai tik astriai ir tevalgo....savo ta "hot sauce"...ir dar ekstra prisideda...
ir ka vaikai sveiki kaip ridikai gimsta.....druckiai tokie

o del sushi tai aisku jei kiekviena diena valgyti=umeme tai gal ir kenktu......bet kadangi sushi tik uzkankis.....kaip ir musu silke pvz.....

ai kiesti dalykai...pvz...sako nesciom negalima valgyti astraus maisto ir t.t......o juk meksikonai tik astriai ir tevalgo....savo ta "hot sauce"...ir dar ekstra prisideda...

QUOTE (Schnecke @ 2004 05 28, 11:52) |
Man irgi cia jokie tortai neiseina. Tai kepykloj perku ![]() O tiramisu nesciom negalima, nes te zali kiausiniai ieina ir alkoholis ieina. |
riki recepte kiausiniu isvis nera

QUOTE (hidra @ 2004 05 28, 14:26) |
Juk Japones besilaukianciosios mamos valgo ir sushi, ir sviezia zuvi, ir sveikus vaikucius pagimdo. ![]() |
Tai japoniu genai kitokie. Kazkaip nemanau, kad jos lengvai suvirskintu musu valgoma maista