Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

nu nepatikesit mergaites.......valgiau kraujini vedara....argentinieciu restoranelyje..... blink.gif nezinojau kad ir jei tai valgo.......bet skanu buvo.... thumbup.gif
Papildyta @ [mergetime]1091080531[/mergetime]
taure kaip tavo pica.......?
Atsakyti
As uzturejau problema su JAV pienu. Man darosi nuo jo bloga.. Kazkas man aiskina, kad pieno produktai zhenschinom pod tridcat" neberekomneduojami. mad.gif susinervavau, ne stokios problemos LT niekad neturejau. Dabar issiaiskinau kad JAV kitaip apdirba piena, kazkaip skatindami laktoze, ko LT piene nerasta. blink.gif Tai dabar ieskojau pieno be laktozes, o jis toooox brangus ir neskanus, palyginti su LT pienu.
Varskes normalios mano kaime NERASTA. Visi valgo grudeta. Kai paklausiau mano grocery store pardaveju ar jie turi "internacionalini maisto kampeli" , tai jie man atssake, taip taip, indiska. Tada as akis isverciau ir isbliovau ar as panasi i inde... dry.gif dry.gif mad.gif mad.gif blink.gif
Zodziu, tex man sitame kaime sudziuti
Atsakyti
QUOTE (dainele @ 2004 07 29, 17:54)
As uzturejau problema su JAV pienu. Man darosi nuo jo bloga.. Kazkas man aiskina, kad pieno produktai zhenschinom pod tridcat" neberekomneduojami. mad.gif susinervavau, ne stokios problemos LT niekad neturejau. Dabar issiaiskinau kad JAV kitaip apdirba piena, kazkaip skatindami laktoze, ko LT piene nerasta. blink.gif Tai dabar ieskojau pieno be laktozes, o jis toooox brangus ir neskanus, palyginti su LT pienu.
Varskes normalios mano kaime NERASTA. Visi valgo grudeta. Kai paklausiau mano grocery store pardaveju ar jie turi "internacionalini maisto kampeli" , tai jie man atssake, taip taip, indiska. Tada as akis isverciau ir isbliovau ar as panasi i inde... dry.gif dry.gif mad.gif mad.gif blink.gif

pas mus yra paprastos varskes paprastame supermarkete rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Isabelle @ 2004 07 29, 08:55)
nu nepatikesit mergaites.......valgiau kraujini vedara....argentinieciu restoranelyje..... blink.gif nezinojau kad ir jei tai valgo.......bet skanu buvo.... thumbup.gif
Papildyta @ [mergetime]1091080531[[b]*Zora rgetime] [/b]
taure kaip tavo pica.......?

O kur tas argentinieciu restoranas mazdaug yra?..labai jau sudominai rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE (dainele @ 2004 07 29, 17:54)

Tu pabandyk paragauti ozkos pieno. As siaip esu Kanadoj, bet gal sakau tam paciam kontinente tie dalykai panasus.
Kas del varskes, tai as radau sprendima. Valgau ta pacia grudeta varske, bet sausa. Ji pas mus vadiasi dry curd cottage cheese, Lucerne firmos, berods. As sumalu ja, kad butu ne grudais, i normalia mase ir viskas thumbup.gif Na gal rugsteles siek tiek truksta.
Atsakyti
Normali varske pas juos gali buti vadinama "Farmers Cheese" arba "Pressed Cottage Cheese" . Kazkur cia diskusijos pradzioj buvau davus nuoroda i vienos JAV kompanijos saita, kad butu galima apziuret kaip ipakavimas atrodo - tada lengviau atrasti. JAV pusej tiek OH, tiek NY mum nebuvo problemu rasti ju produktu. Clevelande pirkdavom "Finast" ir "Tops" parduotuvese, Buffale "Wegmans". Taip sakant - belskis ir bus atidaryta, iskok ir rasi... Sekmes.

Del pieno - nezinau, bandyk pirkti is organic food parduotuviu. Jis gal truputi brangesnis uz paprasta, bet tikrai ne tiek brangus kaip pienas be laktozes.
Atsakyti
QUOTE (Isabelle @ 2004 07 29, 07:55)
nu nepatikesit mergaites.......valgiau kraujini vedara....

brr... fear.gif
Atsakyti
Mamytes, aciu uz patarimus. As jau is praetu postu pasiskaiciau, kokios varskes ieskoti. susirasaiu ant popieriuko ir nuejaui parda iskoti tu varskiu. Ir ka??? nieko nerasta.
As gal pamirsau jums prideti, kad as gyvenu tikram kaime, kur tokio didelio produktu pasirinkimo nerasta, o iki artimaiusia didmiescio (ten irgi kaimes, ne didmiestis sad.gif ) 2val kelio. Taigi, ten nuvaziuoju tik karta i savaite arba reciau. Bet ten tokios pacios pardos tik didesnes ir nelabai isisvaizduoju k ad ka gero rasiu. bet tex bandyti ateinanti savaitgali. tiesa, ten yra rusu parduotuve, bet man ta ju parduodama varske paisgerejimo nekelia... unsure.gif
Atsakyti
zora.....downtown'e.....ant fullerton ir southport gatviu......tikslaus adreso nezinau.....pasivadina TANGO SUR.......mes ten visus balius keliame...nes ten galima atsinesti savo gerimus.....o mesos skonis neapsakytas....
Atsakyti
Panashus ir mano ishgyvenimai, kaip kai kuriu... Atvazhiavom i JAV, kazhkur tuo metu ir pastojau, tad beveik ish karto organizmas pradejo reaguoti i maista, nors gyvenime niekam ishranki nebuvau buvusi, viska mielai ragaudavau, kur tik ishvazhiuodavau. Pirma menesi dar nieko, bet nauji dalykai, kuriuos ta menesi ragavau ir labai patiko, po to vien mintis apie juos pykindavo. Labiausiai tai kinietishkas, indishkas, meksikietishkas ir pan. virtuves. Tachiau, pvz., shviezhiu austriu labai noredavau wink.gif
Net geda budavo restorane - uzhsisakau salotu, o jas padaro taip amerikonishkai: darzhoviu salotos su tarkuotu suriu, spirgiukais, dzhiuveseliais. Viska nukrapshtydavau ir tik darzhoves suvalgydavau - tiesiog neiprasta! Veliau pradejau prashyt, kad nieko, apart darzhoviu nedetu wink.gif
Galiausiai, atejo Kuchios. Pridariau lietuvishku - baltu, raudonu - mishrainiu, silkuchiu ir suvokiau, kad va ka, pasirodo, galiu valgyt! smile.gif
Labai pasiilgus buvau normalios sudytos silkes, balto surio - niekur neradom, kol po pusantru metu nesutikom lietuvaites, kuri mums pasake apie rusu parduotuves. Kai pirma karta nuvazhiavom, akys ant kaktos ishprogo ir seiles tyso ishvydus gerai pazhistamus produktus. Idomiausia, kad parduotuvyte labai primena sovietmechio parduotuves - kvapas, aplinka, kainos ranka rusishku shriftu uzhrashytos... Bet dabar tai nesvarbu! Klausiu: sudytos silkes bachkoj turit? Sako: zhinoma. Sakau: duokit kokias keturias, o gal daugiau? Pardaveja zhiuri i mane ir klausia: toli gyvenat? Na, 10 min. mashina. Taigi, sako, atvazhiuosit kita diena shviezhios. Kai pasakem, kad pusantru metu nezhinojom apie tokias parduotuves, tai ji mum: bedninkyje vy, normalnoj pyshchi neeli... wink.gif
Atsakyti
Oi, mergos neistversiu nepasigyrusi. Siandien prie mano namu (kokios 2 min. peskute) atsidare didziulis rusu maisto supermarketas. Tai, nuejusi, kad prisipirkau visko. essen.gif essen.gif Bus siandien apsivalgmas, oi jauciu neiseis jis man i gera, neiseis .....(lips tie visi sureliai prie kuno....)
Atsakyti
O as vakar nuejusi i rusu magazina prisipirkau Latvisku sokoladiniu sureliu. Ot tai kirtom, net ausys linksejo. Tik kad rupuziokai brangoki, vienas surelis beveik doleris. Bet karts nuo karto gerai palepinti save.
Atsakyti