Papildyta @ [mergetime]1091080531[/mergetime]
taure kaip tavo pica.......?
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo)| QUOTE (dainele @ 2004 07 29, 17:54) |
| As uzturejau problema su JAV pienu. Man darosi nuo jo bloga.. Kazkas man aiskina, kad pieno produktai zhenschinom pod tridcat" neberekomneduojami. Varskes normalios mano kaime NERASTA. Visi valgo grudeta. Kai paklausiau mano grocery store pardaveju ar jie turi "internacionalini maisto kampeli" , tai jie man atssake, taip taip, indiska. Tada as akis isverciau ir isbliovau ar as panasi i inde... Zodziu, tex man sitame kaime sudziuti |
| QUOTE (Isabelle @ 2004 07 29, 08:55) |
| nu nepatikesit mergaites.......valgiau kraujini vedara....argentinieciu restoranelyje..... Papildyta @ [mergetime]1091080531[[b]*Zora rgetime] [/b] taure kaip tavo pica.......? |
| QUOTE (dainele @ 2004 07 29, 17:54) |
| As uzturejau problema su JAV pienu. Man darosi nuo jo bloga.. Kazkas man aiskina, kad pieno produktai zhenschinom pod tridcat" neberekomneduojami. Varskes normalios mano kaime NERASTA. Visi valgo grudeta. Kai paklausiau mano grocery store pardaveju ar jie turi "internacionalini maisto kampeli" , tai jie man atssake, taip taip, indiska. Tada as akis isverciau ir isbliovau ar as panasi i inde... Zodziu, tex man sitame kaime sudziuti |
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo)
taisyklių reikalavimų!