QUOTE(BevardeX @ 2010 11 16, 14:50)
O receptą atspėt turėtume?
ale visai išsiblaškius aš
Reikės: 1stiklinės pieno
1 skardinės kondensuoto pieno
250g margarino
žiubselį druskos
miltų tiek, kad tešla būtų labai kieta.
Eiga: Iš pradžių 1.5val virkite kondensuotą pieną ir padėkit atvėsti. Ištirpinkite margariną, sumaišykite su pienu. tada berkite miltus ir maišykite tol kol tešla bus labai kieta. tešlą susmulkinti ir įdėti į šaldomąją. kai tešla sustingsta, sutarkuoti burokine tarka. įdėti į orkaitę ir kai pakepa ~15min nuolat maišyti trupinius, kad nesuliptų. gražia rusva spalva iškepusius trupinius sumaišyti rankomis su kondensuotu pienu, sudėti į norimą formą, įdėti į šaldytuvą kol sustings ir tada skanauti su arbatėle