Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vedatės vaikus į prekybos centrus?

Sveikos mamytes,paaukokit ir padekit pasveikti berniukui

www.labainoriu.lt/akcijos/miestas/0/vilnius/847/20120319-linukas
Atsakyti
vedames.. neissaugosi nuo visko... jei labai saugosi daugiau sirgs... smile.gif
Atsakyti
vedames ir nesirgom, kol nejom i darzeli, va ten tai ligu zidinys doh.gif
Atsakyti
vedames, ligu as ten maziausiai bijau. Tfu tfu, keli metai nepasigavo. Tik man labai truksta tos laisves ir ramybes, kai gali nueiti i savo megstamas parduotuves ir issirinkti ka nors normaliai...o ne lankstyti paskui vaika, arba raminti leliuka ax.gif
Atsakyti
ne,tik retu atveju- dazniausiai apsiperkame be vaiku,nemanau kad tinkama vieta vaikams ,ypac saltuoju metu laiku,kaip pilna virusu,su vaikais reikia pasivaikscioti gryname ore,bet ne prekybos centre
Atsakyti
sveikos, mamytes. ne nesivedu, kai vykstu apsipirkti namams, valgyti ar siaip kazko sau ir seimai. bet buna, kai visa seima vaziuojame papramogauti i prekybos centra-tada zinoma ir vaikus kartu vezames. kitu atveju, ne
Atsakyti
mes prekybos centru nuolatiniai lankytojai biggrin.gif
Ir visai nebijau as del ligu atai nuo ju neapsaugosi daugiau visko galima pasigauti lauke sedint grynam ore smeliadezeje ir zaidziant biggrin.gif o ka jau tada kalbet apie vaiku darzelius tada ten isvis jokiu budu negalima leisti vaiku tongue.gif
Na cia mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Žinoma, kad veduosi, tiksliau, vežuosi biggrin.gif Mažoji ramiai sau sėdi vežime, dairosi, mielai siekia prekių lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Eglita_L,2012 03 28, 16:30]
vedames ir nesirgom, kol nejom i darzeli, va ten tai ligu zidinys doh.gif
[/quote/

mes irgi vedames visur drinks_cheers.gif , o vat del darzelio neramu ir man kaip cia bus g.gif unsure.gif
Atsakyti
ax.gif Iki metų stengėmės kuo mažiau po tuos prekybos centrus makaluotis, į svečius su vaiku vaikščiot, ypač šaltuoju metų laiku - tikrai bet kokią bacilą gali pasigaut, jei savęs negaila, bent jau vaiko pagailėt reikėtų... Bet čia tik mano nuomonė...
Atsakyti
Vengti viešų vietų, kad ir tų pačių parduotuvių, iš baimės, kad vaikas ten ką nors "pasigaus", mano nuomone - visiška kvailystė. Jei vaikai augs steriliomis šiltnamio sąlygomis, tai iš kur atsiras imunitetas? Jie turi susidurti su virusais, kad organizmas išmoktų save apginti. Amerikiečiai atliko tyrimą ir rezultatas buvo, kad vaikai augantys didelėse šeimose, lankantys darželius ir t.t., tai yra nuolat esantys žmonių apsuptyje (o kur minios, ten ir ligos skraido) turėjo stipresnį imunitetą nei tie vaikai, kuriuos tėvai augino nuo visko uždarytus, dulkeles šluostinėjo visur aplink, kad tik neduok Die kas neatistiktų...
Atsakyti
Zinoma vedames. Juk ir namuose gali virusu visokiu prisigaudyti. Sveciai ju uznesa, kiti vaikai taip pat. Patys gryzdami namo irgi nepraeinat pro sterilizatoriu. 4u.gif
Atsakyti