einame visur

visur veduosi kartu, tik i sporto kluba vaikstau viena
manau, kad ligu pasigauti galima ne tik prekybos centruose

QUOTE(~Beauty~ @ 2012 06 02, 23:54)
Nesivedžioju, bet ne dėl ligų 
Tiesiog man nepatogu su dukryte, pvz, į drabužių parduotuvę būtų eiti - kaip matuotis, kaip rinktis ir t.t.???
Į maisto parduotuvę, žinoma, kartais einam
Nesuvokiu, tiesą sakant, tų, kurios "tamposi" ypač mažo amžiaus vaikus po prekybcentrius
Uj, kaip nervina tie zyzimai, "ožiukai" ir t.t., ypač, kai mamos/tėčiai nekreipia į savo besiožiuojančius vaikus dėmesio
Pavyzdys. Prieš keletą dienų buvau drabužių parduotuvėje. Atėjo ten šeimyna su mažu berniuku, sėdinčiu prekių vežimėlyje. Rankose jis laikė žaislinę beždžionę, kuri garsiai ir įkyriai grojo "Makarena" - tą mes turėjome klausytis minimum pusę valandos, visi pirkėjai buvo susierzinę
Tėvas stovėjo šalia, mama rinkosi draužius... Tai ar ne geriau, jei tas tėtis su vaiku būtų sėdėjęs namie ir "neknisęs" kitiems pirkėjams smegenų su savo 'Makarenom"

Tiesiog man nepatogu su dukryte, pvz, į drabužių parduotuvę būtų eiti - kaip matuotis, kaip rinktis ir t.t.???
Į maisto parduotuvę, žinoma, kartais einam

Nesuvokiu, tiesą sakant, tų, kurios "tamposi" ypač mažo amžiaus vaikus po prekybcentrius

Pavyzdys. Prieš keletą dienų buvau drabužių parduotuvėje. Atėjo ten šeimyna su mažu berniuku, sėdinčiu prekių vežimėlyje. Rankose jis laikė žaislinę beždžionę, kuri garsiai ir įkyriai grojo "Makarena" - tą mes turėjome klausytis minimum pusę valandos, visi pirkėjai buvo susierzinę

Bet ir jautrus tie zmones

O siaip tai prekybos centrai niekis palyginus su darzeliais, va darzeliuosiai tai kokiu tik ligu nera. Bet ir i darzelius reikia eit, nes kai prades sirgt tom ligom mokykloj, kur darzelyje neprasirges, tada sakes, mokslam kaput

As tai visur veduos vaikus i prekybos centrus ir kavynes ir t.t., neturiu kitos iseities.
visur su savimi, kadangi gyvenu su uosvene po vienu stogu-o santykiai nekokie
-niekada nepalieku-vaziuoju, kad ir miego metas, ar velesnis vakaras(esant reikalaui)...su pirmaja mazai vaziuodavoavom-tai rekdavo pastoviai, o su maziuke viskas kitaip-tik [aminek, kad vaziuojam DIDI, tai jau ir lekia raktu imti ir rengtis...
Pripratau visur tampytis, ir vaikas pasauli daugiau pazysta

Pripratau visur tampytis, ir vaikas pasauli daugiau pazysta

Veduosi, jei būtina. Bet labiau ne dėl ligų nenoriu vestis, o dėl to, kad sunkoka ir su vaiku, ir su prekėmis keliaut per parduotuvę.
Vaziuojam visa seima, tiesiog nenorim skirtis ir pasilikti kuris namuose.
Taip, ligu prisibijau, bet o ka daryti? Saltuoju laiku stengsimes kuo reciau tamyti visur vaika, bet gali uztekti ir to vienintelio karto...
Taip, ligu prisibijau, bet o ka daryti? Saltuoju laiku stengsimes kuo reciau tamyti visur vaika, bet gali uztekti ir to vienintelio karto...
veduosi visur, ir i parduotuves ir i kavines
kai paleido is gimdymo namu, jau antra diena vaziavom i prekybcentri
ir nieko

Visada į PC. einame kartu,nes be mamos nei per žingsnį nepasilieka
Maminukas