Vasara einam drasiai, ir kavines aplankom, bet grize gerai nusiplaunam rankas. O rudeni , ziema kai siaucia gripai tai privengiam
kovo mėn. pirmą kart nusivedėm į ozą, restorane sėdėjo vaikiškoj kėdutėj ir... gavo roto virusą 
nuo šiol nešiojuosi dezinfekuojantį skystį ir viską prie ko liečiasi su juo nuvalau.
O savo kieme net nuo žemės kišasi viską į burnytę (kai matau, neleidžiu) ir nieko

nuo šiol nešiojuosi dezinfekuojantį skystį ir viską prie ko liečiasi su juo nuvalau.
O savo kieme net nuo žemės kišasi viską į burnytę (kai matau, neleidžiu) ir nieko

Nesivedžioju, bet ne dėl ligų 
Tiesiog man nepatogu su dukryte, pvz, į drabužių parduotuvę būtų eiti - kaip matuotis, kaip rinktis ir t.t.???
Į maisto parduotuvę, žinoma, kartais einam
Nesuvokiu, tiesą sakant, tų, kurios "tamposi" ypač mažo amžiaus vaikus po prekybcentrius
Uj, kaip nervina tie zyzimai, "ožiukai" ir t.t., ypač, kai mamos/tėčiai nekreipia į savo besiožiuojančius vaikus dėmesio
Pavyzdys. Prieš keletą dienų buvau drabužių parduotuvėje. Atėjo ten šeimyna su mažu berniuku, sėdinčiu prekių vežimėlyje. Rankose jis laikė žaislinę beždžionę, kuri garsiai ir įkyriai grojo "Makarena" - tą mes turėjome klausytis minimum pusę valandos, visi pirkėjai buvo susierzinę
Tėvas stovėjo šalia, mama rinkosi draužius... Tai ar ne geriau, jei tas tėtis su vaiku būtų sėdėjęs namie ir "neknisęs" kitiems pirkėjams smegenų su savo 'Makarenom"

Tiesiog man nepatogu su dukryte, pvz, į drabužių parduotuvę būtų eiti - kaip matuotis, kaip rinktis ir t.t.???

Nesuvokiu, tiesą sakant, tų, kurios "tamposi" ypač mažo amžiaus vaikus po prekybcentrius

Pavyzdys. Prieš keletą dienų buvau drabužių parduotuvėje. Atėjo ten šeimyna su mažu berniuku, sėdinčiu prekių vežimėlyje. Rankose jis laikė žaislinę beždžionę, kuri garsiai ir įkyriai grojo "Makarena" - tą mes turėjome klausytis minimum pusę valandos, visi pirkėjai buvo susierzinę

Aš visur tempiu su savim nuo mėnesio laiko, nevisada gi tėčiai būna šalia.
QUOTE(Jamaica 06 @ 2012 05 29, 13:39)
tiesiog graudu

QUOTE(~Beauty~ @ 2012 06 02, 22:54)
Uj, kaip nervina tie zyzimai, "ožiukai" ir t.t., ypač, kai mamos/tėčiai nekreipia į savo besiožiuojančius vaikus dėmesio

jeigu tėvams gerai, tai kodėl jie turėtų neiti? jeigu jums negerai, tai jūs ir neikit. ką, negalit namie internetu apsipirkti?
Mes visada ir visur einame kartu. Nuo ligu neapsaugosi, jei nesivesi i viesa vieta. Mano nuomone, imunine sistema stipreja, kai turi su kuo kovoti.
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 06 02, 23:54)
Nesivedžioju, bet ne dėl ligų 
Tėvas stovėjo šalia, mama rinkosi draužius... Tai ar ne geriau, jei tas tėtis su vaiku būtų sėdėjęs namie ir "neknisęs" kitiems pirkėjams smegenų su savo 'Makarenom"

Na cia musu visuomenes bruozas smerktio uz akiu

Soryy uz OFFTOPYC
Kalbant apie prekybos centrus ir dezinfekcija. Roto Virusu galima apsikresti ir savo namo laiptineje. Cia tik sutapimas. tada su dezinfekuojanciu skysciu reikia valytis visas duru rankenas, masinos rankenas, lifto mygtukus ir pan

mes prekinames ir atostogaujam su vaikais, nuo visu virusu neapsaugosi.
Labai retai. Nesikankiname patys ir vaiko neerziname. Nebent į žaidimų zoną, kur išties gali išsidūkti.
mes einam kartu su vaiku visur

Vajetau, mamos, ar isprotejot, dar to neteko girdeti... Zinoma, kad veduosi i prekybos centrus, vazinejam su autobusais, tramvajais, einame i zaidimu aiksteles, einam i ligonines lankyti seneliu... Juk vaikas turi gyventi normalu gyventi, juk visa gyvenima neissaugosi nuo visokiausiu ligu. BE TO, juk kuo anksciau vaikas prasirgs visokiom ligom, tuo atsparesnis bus veliau, igis imuniteta