Iki nepradejo lankyti darzelio, bijodavau ir retai lankydavausi su vaiku aprduotuvej, bet po darzelio ligu igijau imuniteta baimei. nors jei koks nors vaikas netoli musu negraziai sukosti , vistiek neramu sirdelej pasidaro
bet manau sita mamu liga isaugama

QUOTE(linluka @ 2010 10 17, 18:30)
Sveikos mamytės
Buvau labai kategoriškai nusiteikus prieš tėvus, kurie vedasi savo mažiukus į prekybcentrius. Dabar maniškei mergytei beveik metukai, retkarčiais vis dėlto tenka pabūti ir tuose prekybos centruose.... Turiu pridurti, kad esu iš tų panikuojančių mamų, nuolat nerimaujančių dėl savo vaikų. Kad ir šiandien - vyras labai norėjo nusivesti mažiukei vaikų kambarį Akropoly parodyt, o aš "spardžiausi", bet visgi nuėjom. Mažoji buvo be galo laiminga, jai labai patiko... O aš tik girdėjau kosinčius aplink... Žinau, kad tai perdėta reakcija. Gal atsiras mamyčių, kurios pasakys, kad vedasi vaikus visur - ir nieko, sveiki 

na as is savo puses pasakysiu, kad man sita tema net juokingai nuskambejo, cia zinoma neizeidziant jusu, nes as iki siol net nebuvau susimascius, kad kazkur vaiko nesivesti, kaip i prekybos centra ar pan...abu mano vaikai eina visur ir viskas puiku.
Nėjome į parduotuvę kol buvo visai maža, iki kokių 3 mėn. Ir ligi šiol stengiamės nevesti žiemą, kai daug virusų aplinkui
QUOTE(Hedra:) @ 2013 05 31, 15:31)
na as is savo puses pasakysiu, kad man sita tema net juokingai nuskambejo, cia zinoma neizeidziant jusu, nes as iki siol net nebuvau susimascius, kad kazkur vaiko nesivesti, kaip i prekybos centra ar pan...abu mano vaikai eina visur ir viskas puiku.

Su abiem ejau ir eisiu visur su maziuke nuo 3menesiu visur nes neturiu kam palikti vyras visa diena dirba ir salia nera ne vieno zmogaus kuriam buciau galejusi palikti maziuke,o kai reik maisto pienuko mazei ir kitu daiktu tai nelauksi 8 vakaro kol vyras gris ir vaziuosi viska pirktis.

Tai man normalus dalykas

Po visokius akropolius niekada nevedžioju, nebent ten į kokią kavinę retkarčiais užsukam visi.
O šiaip į parduotuvę irgi stengiuos nevedžioti, ypač nuo rudens iki pavasario. Nebent neišvengiama.
Papildyta:
Su abiem ejau ir eisiu visur su maziuke nuo 3menesiu visur nes neturiu kam palikti vyras visa diena dirba ir salia nera ne vieno zmogaus kuriam buciau galejusi palikti maziuke,o kai reik maisto pienuko mazei ir kitu daiktu tai nelauksi 8 vakaro kol vyras gris ir vaziuosi viska pirktis.
Tai man normalus dalykas
Čia gal turėjo omeny dėl virusų ir ligų pasigavimo.
O šiaip į parduotuvę irgi stengiuos nevedžioti, ypač nuo rudens iki pavasario. Nebent neišvengiama.
Papildyta:
QUOTE(Doliux @ 2013 10 19, 14:11)

Tai man normalus dalykas

QUOTE(__snowflake @ 2013 10 19, 15:49)
Po visokius akropolius niekada nevedžioju, nebent ten į kokią kavinę retkarčiais užsukam visi.
Papildyta:
Papildyta:
Bet jai ir virusu tu paciu mes patys teveliai galim parnesti ne tik is parduotuviu bet ir is darbelio,o jei yra vyresnis brolis ar sese tai pat gali parnesti is mokyklos manau reikia vaikucio imuniteta stiprinti jei jis greit virusiuka pasigauna

Aš už tai, kad vaiką kitais būdais supažinti su aplinka ir grūdinti, o ne po prekybcentrius vedžioti. Tėvai ar vyresni vaikai grįžę plauna rankas grįžę namo pas mus. O iš darželio parėjus ir nosytę su druskingu vandeniu.
Aišku, kad gali būti visaip, aišku, kad vaiko neapsaugosi 100 proc. Bet tampyti lūto už ūsų nereikia. Jūs paklauskite nors vieno mediko, ką jie mano apie vaikų lankymąsi tokiose vietose
O galiausiai tai manau, kad nuo tėvų požiūrio priklauso, bus vaikas vedamas ar ne-man pačiai nepatinka tokios vietos, galvą ima skaudėti, tai ir vaikai mano ten nesilanko dažniau nei norėčiau. Močiutė kartas nuo karto vyresnėlę nusiveda.
Aišku, kad gali būti visaip, aišku, kad vaiko neapsaugosi 100 proc. Bet tampyti lūto už ūsų nereikia. Jūs paklauskite nors vieno mediko, ką jie mano apie vaikų lankymąsi tokiose vietose

O galiausiai tai manau, kad nuo tėvų požiūrio priklauso, bus vaikas vedamas ar ne-man pačiai nepatinka tokios vietos, galvą ima skaudėti, tai ir vaikai mano ten nesilanko dažniau nei norėčiau. Močiutė kartas nuo karto vyresnėlę nusiveda.

QUOTE(__snowflake @ 2013 10 20, 08:52)
Aš už tai, kad vaiką kitais būdais supažinti su aplinka ir grūdinti, o ne po prekybcentrius vedžioti. Tėvai ar vyresni vaikai grįžę plauna rankas grįžę namo pas mus. O iš darželio parėjus ir nosytę su druskingu vandeniu.

QUOTE(__snowflake @ 2013 10 20, 05:52)
Jūs paklauskite nors vieno mediko, ką jie mano apie vaikų lankymąsi tokiose vietose
Jūs paklauskite nors vieno mediko, ką jie mano apie vaikų lankymąsi tokiose vietose

Mano vyras gydytojas, ir jis yra uztikrintas, kad toks vaiku saugojimas ir perdeta higiena daugiau kenkia, negu padeda. Nereikia perlenkti lazdos- naujagimi kasdien tampytis po prekybos centrus, na bet karta i savaite metu vaika bijot nusivesti

Niekur neminėjau perdėtos higienos. Žinau, kad tai tikrai nėra gerai. O jūsų vyras pediatras? Nes kaip sykis kitų sričių gydytojams gali atrodyti kitaip. Vis tik vaikai nuo suaugusių skiriasi kaip diena nuo nakties, visai kita specifika.
Pirmą kartą vaikiuką į Akropolį išvedėme 1 mėn laiko, ir jokių problemų nebuvo.
Ir dabar visada jį vedamės kartu, nes kadangi palikti neturime niekam
Ir dabar visada jį vedamės kartu, nes kadangi palikti neturime niekam