Na, aš irgi negaliu įsivaizduoti kaip galima neplauti rankų iš kažkur parėjus..ne tik visi šeimoje plaunam, bet ir persirengiam, kad su drabužiais iš lauko negulinėt pvz. ant lovos, kurioj po to miegosim. Ne dėl taupumo, o būtent švaros. Ir kasdien visi maudomės, nevaikštom tais pačiais rūbais kelias dienas iš eilės, apatiniai-kojinės kasdien keičiami ir švarūs.
Apie WC ir maisto gamybą net nekalbu, būtų gražiausia dar ir čia higienos nesilaikyt.
Aš tvarkingoj šeimoj pati augau, kur kūno švara ir higienos įgūdžiai buvo privalomi nuo kūdikystės, tai ir patys taip vaikus auklėjam.
Tikiuosi negąsdins mano vaikai aplinkinių prakaito kvapu, sulipusiais plaukais, panešiotom kelias dienas kojinėm ir rudu dryžiu triusikuose
Man didžiausiu nevalyvumu atrodo higienos nepaisymas...
Jetus, jei vyras parėjęs lyg niekur nieko lapnotų po kambarius, neplovęs rankų, kojų, nepersirengęs pultų prie stalo, tai jaučiu greit skyrybom pakviptų. Man nemalonu nė apkabint būtų

Ir to nė prašyt, nė "mokint" nereikėjo, turbūt radau vieną iš tvarkingų vyrų

Jis manęs jaučiu irgi nesuprastų, jei parėjus lyg niekur nieko sukčiaus buityje ar vakare sliuogčiau į lovą be maudynių, o ryte tą patį liemenuką segčiausi
Na nežinau ką pasakyt, nesergam nuo švaros irgi