Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vedatės vaikus į prekybos centrus?

QUOTE(maziulele @ 2013 10 22, 09:36)
Pirmą kartą vaikiuką į Akropolį išvedėme 1 mėn laiko, ir jokių problemų nebuvo.

Ir dabar visada jį vedamės kartu, nes kadangi palikti neturime niekam

jei nėra kur palikti ir REIKIA parduoptuvę, tai ne tas pats, kaip kad mamos daro-išeina į akropolį kaip į šventę-nurengia ten vaikus ir vaikšto kaip po parką. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2013 10 22, 11:11)
Niekur neminėjau perdėtos higienos. Žinau, kad tai tikrai nėra gerai. O jūsų vyras pediatras? Nes kaip sykis kitų sričių gydytojams gali atrodyti kitaip. Vis tik vaikai nuo suaugusių skiriasi kaip diena nuo nakties, visai kita specifika.

mano nuomone,tikrai jusu perdetas poziuris!!! verysad.gif
Atsakyti
Faktas, kad galvojančių kaip jūs yra dauguma verysad.gif Antraip nestatytų niekas naujų akropolių ir maximos nenukreiptų savo rinkodaros į vaikus.
Atsakyti
Stengdavausi nesivesti.
Atsakyti
Kai gripų ir visokių menigokokų sezonas, stengiuosi nesivesti. O šiaip problemų nematau tik, aišku, neinam ten kaip į parką pasivaikščioti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2013 10 24, 13:53)
Kai gripų ir visokių menigokokų sezonas, stengiuosi nesivesti. O šiaip problemų nematau tik, aišku, neinam ten kaip į parką pasivaikščioti.

drinks_cheers.gif man tai nėra pramoga su vaiku apsipirkinėt smile.gif geriau aišku be jo,išvis - geriausia vienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2013 10 24, 15:46)
drinks_cheers.gif man tai nėra pramoga su vaiku apsipirkinėt smile.gif geriau aišku be jo,išvis - geriausia vienai smile.gif

Sutinku su jumis,ir geriau,ir greiciau vienai,bet jei nera kur palikt,o apsipirkt tai reikia,bent maisto,neskaitau tai pramoga!
Atsakyti
Einam su vaikais nes neturim kam palikt.Kadangi gyvenam neideliam mieste,akropoliu nera,nera ir pagundu vaikams kazkur pazaisti ir tt.Nuvaziuojam,apsiperkam ir gryztam,sitaip darom karta per sav.Kad butu greiciau,pasidarau sarasiuka.Jei prireikia kazko papildomai kokia diena,vyras parveza gryzdamas namo.Man atrodo,kad vaikai ten suserga ne del to,kad uzsikrecia,o del to,kad susyla nenurengti arba issiduke ir iseina paskui i lauka,temperaturu skirtumas didelis,vejas perpucia...
Atsakyti
su vaiku I parduotuves pradejau kartu eiti nuo 2men.
karta I sav. visi trys vaziuojam apsiprekinti,nes neturim kur vaiko palikti,o vyras vienas tiek daug nesupirks. nebijom jokiu ligu,nes 2metus vaikas praktiskai nesirgo,o pradejus darzeli lankyti,kas sav. sergam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2013 10 27, 18:19)
Sutinku su jumis,ir geriau,ir greiciau vienai,bet jei nera kur palikt,o apsipirkt tai reikia,bent maisto,neskaitau tai pramoga!

drinks_cheers.gif ne daznai buna tokia pramoga greitai apsipirkti ir viska nusipirkti,o jai su vaikais iseini tai ziurek dar ir ne viska nusiperki ir jai mazyliai pradeda nervintis tada isvis sunku.......
Atsakyti
As stengiuosi savo dukrytes kai yra gripo sezonas ypac epidemijos nevedzioti nei po prekybos centrus nei po parduotuves. Stengiuosi taip susiplanuoti, jog tevelis pabutu su mazaja namuose. o as islekiu apsipirkti. Na manau, jog gripo sezono metu reiktu tokius apsilankymus riboti. Asmeniskai man atrodo kad vaikucius iki 3 menesiu is vis nereikia vestis i tokias vietas. Nezinau, man kazkaip labai ne prie sirdies kai pamatau parduotuvese mamas su vos menesio vaikeliu, atleiskit mamos, bet man atrodo kad tokie vaikuciai ypac pazeidziami, o tokiose vietose tikras bakteriju miskas. Na bet aisku cia jau kiekvienos mamos asmeninis reikalas. Ir kiekviena mama viduje jaucia, kas geriau jos vaikui! Ne man spresti!
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2013 10 22, 07:11)
Niekur neminėjau perdėtos higienos. Žinau, kad tai tikrai nėra gerai. O jūsų vyras pediatras? Nes kaip sykis kitų sričių gydytojams gali atrodyti kitaip. Vis tik vaikai nuo suaugusių skiriasi kaip diena nuo nakties, visai kita specifika.

Na ne pediatras, bet manau zino pakankamai, kaip savo vaikams nepakenkti. O perdetos higienos vaizdas susidare del nosies plovimo druskingu vandeniu grizus is lauko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snieguota_Ela: 03 lapkričio 2013 - 13:01