na su 2 dienu kudikiu po prekybos centrus duotis, tai jau issukis mamai ir kudikiui. Cia jau kazkoks krastutinumas
O del prekybos centru - einam ir mes, o ka padarysi, reikia ir maziui i zmones iseiti, paciausketi
o be to ir kaprizu paskui maziiau bus, nes jau zino, ko galima ir ko nea
Tik vat nervuoja mane kai su mazium ir vezimu i lifta ivaziuojam, o ten kokios panickos net nesiteikia patraukt siknu savo, atseit ko cia lendi su tuo vezimu
nors realiai jis ir skirtas ratuotiems. Tai kazkada net leptelejau, kad paneles turit grazias kojytes ir lipkit laiptais

O del prekybos centru - einam ir mes, o ka padarysi, reikia ir maziui i zmones iseiti, paciausketi

Mes su vyru stengiames savo mazyles i jokius prekybos centrus ir aplamai i jokius masinius susiburimus vaiko nesivezti,ypac tokiu metu kai siaucia visokios ligos.
QUOTE(evelyna @ 2010 10 19, 23:15)
Buvo tik 2d. maze, o mes jau po prekybos centrus davemes...
tai jau tikrai.....
QUOTE(eiksau @ 2010 10 19, 19:08)
keista tema
o kaip tema- ar vedate vaika i darzeli ,parka- ar nebijote ligu ?
as nuo kokio menesio pradejau veztis i parduotuve,bet jei butu gimes ne vasario pradzioj ,o vasara tai tikrai buciau vezusis dar anksciau
nematau prasmes vaiko izoliuoti , nes nereikia ne i parduotuve eiti- eisit i parka, pakeliui sutiksit dede ,tas nusiciaudes ir va -liga
reikia ne bijoti ligu- o stiprinti imuniteta 

Šiaip jau, jei paskaitysit apie vaikų imuniteto stiprinimą, visur rašo, kad vengti žmonių susibūrimo vietų. Tai, kai su visai mažuliukais - 1-2 mėn. trinasi maximose, man atrodo baisiai

QUOTE(linluka @ 2010 10 20, 08:59)
Šiaip jau, jei paskaitysit apie vaikų imuniteto stiprinimą, visur rašo, kad vengti žmonių susibūrimo vietų. Tai, kai su visai mažuliukais - 1-2 mėn. trinasi maximose, man atrodo baisiai 

nesuprantu,ko ten vaikscioti su mazais vaikais. nubegti nusipirkti maisto,tai jau tap ,ka darysi jeigu nera su kuom palikti atzaleles,pati taip darau jei vyras dirba ilgai, bet visai kitaip jeigu vietoj parko i prekybos centra..

QUOTE(linluka @ 2010 10 17, 18:30)
Sveikos mamytės
Buvau labai kategoriškai nusiteikus prieš tėvus, kurie vedasi savo mažiukus į prekybcentrius. Dabar maniškei mergytei beveik metukai, retkarčiais vis dėlto tenka pabūti ir tuose prekybos centruose.... Turiu pridurti, kad esu iš tų panikuojančių mamų, nuolat nerimaujančių dėl savo vaikų. Kad ir šiandien - vyras labai norėjo nusivesti mažiukei vaikų kambarį Akropoly parodyt, o aš "spardžiausi", bet visgi nuėjom. Mažoji buvo be galo laiminga, jai labai patiko... O aš tik girdėjau kosinčius aplink... Žinau, kad tai perdėta reakcija. Gal atsiras mamyčių, kurios pasakys, kad vedasi vaikus visur - ir nieko, sveiki 

Mes avo vaiką visur vedames nuo pusės metų. Ir nieko, sveikas (serga žinoma retkarčiais, bet parodykit vaiką arba suaugusį, kuris neserga). Važiuojam apsipirkinėt kartu su vaiku. Užsikrėst galima ir namie sėdint.
Papildyta:
QUOTE(ŽanetaKava @ 2010 10 19, 23:15)
Mes su vyru stengiames savo mazyles i jokius prekybos centrus ir aplamai i jokius masinius susiburimus vaiko nesivezti,ypac tokiu metu kai siaucia visokios ligos.
tai ką, dabar su aviku užsidarytio namie ir niekur neit? Dauguma taip ir daro. palyginkit, kol šilta - vaikų virus pilna, kiemuose vaikų daugiau nei smėlio

Bet čia tik MANO nuomonė, k/v mama galvoja savaip.
manau kad visom aisku kad nubegti nusipirkti maisto su vaikuciu nieko tokio.bet jei einat pasisopinti ir tempiates vaika kartu ... kitas dalykas jei ner kam palikt.
o ten kur rase kad su dvieju dienu vaiku ejo ,tai biski kuku mamai
o ten kur rase kad su dvieju dienu vaiku ejo ,tai biski kuku mamai

Jei tik yra galimybe iseiti prekintis be vaiko,tai man siokia tokia pramoga,atsiputi,nereikia gaudyti ir t.t.
Siaip maista daznai vaziuojame pirkti kartu,nes paprasciausiai nera kam palikti.KAi buvo mazesnis ir labai bijodavau visko rodos aplink visi tik kosti ir ciaudo
.Dabar jau realiai reaguoju i situacija ir viskas gerai
.
Praeini nusiperki ko reikia ir nesiblaskai
Mes ir siaip stengiames vaika visur kartu vestis,manau jei sirgs,tai sirgs.Nesedesi gi namie uzsidares.
Zinoma,kai siaucia didieji virusai,tai privengiame viesumos ir tiek.
Siaip maista daznai vaziuojame pirkti kartu,nes paprasciausiai nera kam palikti.KAi buvo mazesnis ir labai bijodavau visko rodos aplink visi tik kosti ir ciaudo

Praeini nusiperki ko reikia ir nesiblaskai

Mes ir siaip stengiames vaika visur kartu vestis,manau jei sirgs,tai sirgs.Nesedesi gi namie uzsidares.

Zinoma,kai siaucia didieji virusai,tai privengiame viesumos ir tiek.
QUOTE(*Alba* @ 2010 10 21, 11:32)
ligos gali uzklupti bet kur - ne butinai PC, bet ir parejus is lauko, galima su batais parsinesti velnias zino kokiu bacilu, su rubais, tetis is darbo gali parnest ir tt.
vedames i PC, bet labai priziurim
vedames i PC, bet labai priziurim
sutinku 100 proc.
QUOTE(linluka @ 2010 10 20, 07:59)

a tai jus ir paskaitykit

ir ka dabar 2m 9men. o sirges yra pora kartu - neturedamas metuku sirgo tridiene karstine , 2m vieninteli karta kosejo (+buvo nedidele temperatura)-praejo per savaite , 1 karta buvo uzkimes ir turejo sloga ir dar viena karta turejo sloga