Įkraunama...
Įkraunama...

Sisteminė raudonoji vilkligė

QUOTE(orintuse @ 2014 07 19, 22:37)
Sveika, aš 7 metus vaikštau su šią diagnozę (nepatvirtinta) man viskas prasidėjo nuo citomogelo viruso, tuomet skausmai sanarių, taip pat tinimai, tokio lygio, kad negalėjau be pagalbos paeit net iki wc, tyrimus ligos pradžioje atlikdavo kas mėnėsį, paskui kas tris, paskui kas pusę metų.Liepos 30 einu pasiimt tyrimu, tai jaučiu, kad gali nenudžiuginti, kadangi prieš 11mėn, pagimdžiau ir skausmas vėl sugrįžo, tik silpnesnis.  verysad.gif

Tikiuosi ir laikau kumscius,kad viskas bus gerai wink.gif tiesiog gal mums visoms reiktu labiau tiketi ir nepasiduot blogoms mintims,beabejo puikiai suprantu labai sunku,pati menesi vaiksciojau pastoviai galvodama apie blogiausia,bet mane priverte susiimti mano vaikai,jiems manes reikia,taip,kad mergaites bukim stiprios ne tik del saves,bet ir del kitu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2014 07 21, 15:08)
Tikiuosi ir laikau kumscius,kad viskas bus gerai wink.gif tiesiog gal mums visoms reiktu labiau tiketi ir nepasiduot blogoms mintims,beabejo puikiai suprantu labai sunku,pati menesi vaiksciojau pastoviai galvodama apie blogiausia,bet mane priverte susiimti mano vaikai,jiems manes reikia,taip,kad mergaites bukim stiprios ne tik del saves,bet ir del kitu wink.gif

Svarbiausia turiu dabar gyvenimo prasme - savo leliuką wub.gif thumbup.gif , kurio man aplamai gyvenime niekas nežadėjo ir nemanė, kad išnešiosiu ir jo susilaukiau su padidejusiu antikuniu titru , begalo džiaugiuos šituo stebuklu rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orintuse @ 2014 07 21, 23:16)
Svarbiausia turiu dabar gyvenimo prasme - savo leliuką  wub.gif  thumbup.gif , kurio man aplamai gyvenime niekas nežadėjo ir nemanė, kad išnešiosiu ir jo susilaukiau su padidejusiu antikuniu titru , begalo džiaugiuos šituo stebuklu  rolleyes.gif  4u.gif

Labai uz jus dziaugiuosi, manau kaip labai nori viskas imanoma wink.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif Turiu daug klausimu ir nei vieno atsakymo...gal padesit? As itariu savo dukrai(jai 17) vilklige, bet kiek skaiciau, tai visos labai kankinates, skausmai sanariu ir t.t. Na, mano dukra labai isbere, po pabuvimo sauleje, anksciau kas kiek laiko vis kartojosi ant nosies berimas, dabar perejo siek tiek i skruostus, pastebejom ant krutines, nugaros, pilvo.Toks kai ziuri, atrodo sausas nupleiskanijes berimas, bet kai lieti, rodos, kad nuplikyta oda.Na,is simptomu dar pas ja anemija, opeja burnos gleivine, atsalus rankas, jos labai pabala, pastebejau elgesio sutrikimus, depresija ir net isterija.Labai noriu paneigti sita diagnoze, kol kas gydytojai daro skydliaukes ir mazakraujystes tyrimus, paziuresim. Bet ar gali tokiais simptomais prasidet vilklige, nes jai sanariu visai neskauda, ar toks berimas buna? Nes po tyrimu rezultatu bandyciau but izuli ir paprasyt gydytojo, kad istirtu pirmiausia ar ne vilklige... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(muse+ @ 2014 07 24, 19:15)
Laba diena smile.gif  Turiu daug klausimu ir nei vieno atsakymo...gal padesit? As itariu savo dukrai(jai 17) vilklige, bet kiek skaiciau, tai visos labai kankinates, skausmai sanariu ir t.t. Na, mano dukra labai isbere, po pabuvimo sauleje, anksciau kas kiek laiko vis kartojosi ant nosies berimas, dabar perejo siek tiek i skruostus, pastebejom ant krutines, nugaros, pilvo.Toks kai ziuri, atrodo sausas nupleiskanijes berimas, bet kai lieti, rodos, kad nuplikyta oda.Na,is simptomu dar pas ja anemija, opeja burnos gleivine, atsalus rankas, jos labai pabala, pastebejau elgesio sutrikimus, depresija ir net isterija.Labai noriu paneigti sita diagnoze, kol kas  gydytojai daro skydliaukes ir mazakraujystes tyrimus, paziuresim. Bet ar gali tokiais simptomais prasidet vilklige, nes jai sanariu visai neskauda, ar toks berimas buna? Nes po tyrimu rezultatu bandyciau but izuli ir paprasyt gydytojo, kad istirtu pirmiausia ar ne vilklige... blink.gif

Nezinau, kaip kitoms, bet man pradzia ir buvo anemija, berimas, ranku balimas, o po kazkiek laiko ir sanariu skausmai...
Kaip girdejau vilklige neturi vienodu pozymiu, todel ja labai sunku diagnozuoti... Tam daromi imunologiniai tyrimai, bet ir tada niekas negali garantuoti, kad cia vilklige... Bet kreiptis pas reumatologa ir prasyti visu imanomu tyrimu--- butina...
P.S. Man virs 50 metu, bet apie vilklige isgirdau tik pries 4 menesius, net nezinojau, kad tokiu ligu buna...sad.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif  Turiu daug klausimu ir nei vieno atsakymo...gal padesit? As itariu savo dukrai(jai 17) vilklige, bet kiek skaiciau, tai visos labai kankinates, skausmai sanariu ir t.t. Na, mano dukra labai isbere, po pabuvimo sauleje, anksciau kas kiek laiko vis kartojosi ant nosies berimas, dabar perejo siek tiek i skruostus, pastebejom ant krutines, nugaros, pilvo.Toks kai ziuri, atrodo sausas nupleiskanijes berimas, bet kai lieti, rodos, kad nuplikyta oda.Na,is simptomu dar pas ja anemija, opeja burnos gleivine, atsalus rankas, jos labai pabala, pastebejau elgesio sutrikimus, depresija ir net isterija.Labai noriu paneigti sita diagnoze, kol kas  gydytojai daro skydliaukes ir mazakraujystes tyrimus, paziuresim. Bet ar gali tokiais simptomais prasidet vilklige, nes jai sanariu visai neskauda, ar toks berimas buna? Nes po tyrimu rezultatu bandyciau but izuli ir paprasyt gydytojo, kad istirtu pirmiausia ar ne vilklige... blink.gif

zinoma gali neskaudeti sanariu ,man visu pirma atsirado berimas ant veido ir plastaku,skausmas buvo nezmoniskas,lyg buciau verdanciu vandeniu nuplikyta doh.gif
Atsakyti

Aš nors ir turiu šitą ligą, pas mane per 7 metus ligos, nebuvo išbėre nei karto, tačiau sanarių skausmas,anemija, depresiška nuotaika buvo visa tai.Geriau yra, kai nusttao diagnozę ir skiria gydymą nei vaikščioti su neaiškia diagnozė ir pergyvenimu, ši liga nėra tokia baisi kaip rašo internetiniai puslapiai, jeigu yra gydomasi 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif Dabar belieka laukti tyrimu rezultato g.gif Pikta, kai gydytoja su savo anglisku perdetu mandagumu isklauso tavo bedas, bet ignoruoja dauguma simptomu ir paskiria sampuna nuo grybelio...kai tuo tarpu ant veido yra berimas, isopejusi burna blink.gif Bandysim paprasyt , kad atmestu vilkliges galimybe. Jei nepasiseks, teks privaciu kliniku paieskot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muse+: 26 liepos 2014 - 12:06
QUOTE(muse+ @ 2014 07 26, 13:06)
Aciu visoms 4u.gif  Dabar belieka laukti tyrimu rezultato g.gif  Pikta, kai gydytoja su savo anglisku perdetu mandagumu isklauso tavo bedas, bet ignoruoja dauguma simptomu ir paskiria sampuna nuo grybelio...kai tuo tarpu ant veido yra berimas, isopejusi burna  blink.gif Bandysim paprasyt , kad atmestu vilkliges galimybe. Jei nepasiseks, teks privaciu kliniku paieskot  mirksiukas.gif

Muse+ ar gerai supratau jus gyvenate UK? As gyvenu Airijoj ir cia tie ju mandagumai man irgi per gerkle lenda,atsiprasant subine laizo,o prie tikslo ko ateini vos prisikapstai doh.gif As iki reumatologu prisikapsciau tik po 1.5metu vaiksciojimo pas GP kol papuoliau pas negre gydytoja kuri pavadavo mano gydytoja ji ir drebtelejo man,kad gali buti si liga,issiunte visus popierius i ligonine kur data buvo paskirta dar po 4 menesiu doh.gif
Atsakyti
Sveikos siandien jau po tyrimu, tai liga nera labai astri, bet paumejusi , gydytoja nori didinti doze vaistu, bet nemanau, kad prie tiek antikuniu ji turetu buti tokia smile.gif
Atsakyti
O taip, Uk tas pats.Nepirkom to sampuno, po dvieju sav.vel nuejom, patekom pas kita gydytoja, kuris buvo siek tiek protingesnis, jis iskart nusistebejo, kad buvo diagnozuotas grybelis.Na, dukrai buvo dedervine, kurios niekaip nereikejo gydyt, savaime praejo po 4 sav.Kraujo tyrimas buvo idealus, tai nors tiek gerai. Dabar sveika ir,tikiuosi, nebereiks lankytis sitoj temoj. Sveikatos jums visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,kaip sveikatos? As po vizito pas daktarus,taigi diagnoze 98.7% vilkiukas verysad.gif
Nuo geguzes menesio geriu Plaqvenili is ties jauciuosi daug geriau,maziau tinsta keliai,paeiti daug lengviau,smulkiuosius sanariukus sukineja vis dar,bet jau kentet tikrai galiu smile.gif vienintele blogybe stipriai krenta plaukai,tai gavau prednizolono 10mg,kad sustabdytu,slapimas svarus jokiu pakitimu nera thumbup.gif Pagal daktaru spejimus tikisi greitai pasiekti miego busena thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti