Įkraunama...
Įkraunama...

Sisteminė raudonoji vilkligė

sveikute, o nuo ko jie atsiranda?
Atsakyti
QUOTE(Daria @ 2010 12 05, 14:02)
Sveikos,  rolleyes.gif
Tai va pasisakysiu  del savo inkstu-akmenuku. Praleidau ligoninėje dvi savaites. Padare man operacija, su daline narkoze iki puses, suskalde visus akmenukus, o buvo ju net 7  ph34r.gif dabar  liko tik smeliukas kuris pamazu turetu iseiti,  tyrimai visai neblogi net CRB neigiamas ir nusedimas tik 16 , tiesa slapime yra truputi kraujo, bet tai gali buti del ibrezymu.

newyear.gif

Labas. Smagu, kad viskas tau gerai smile.gif
newyear.gif
Atsakyti
Labas merginos rolleyes.gif , gal galite naujokams aprasyti (issamiai, vienoje zinuteje), kaip prasidejo jums ir progresavo (per kiek metu) sistemine raudonoji vilklige. Kur gydotes, kokius ir kokiomis dozemis tenka vartoti medroli, plakvenili ar kitus vaistus? Gal dalyvavote klinikiniuose tyrimuose ir naudojote biologini vaista. Kas, jusu manymu, jums sukelia paumejima ar ligos remisija? Kokie jusu kraujo rodikliai: anti-DNR ir kiti.
Aciu. Butu labai idomu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lmrasiukas: 12 gruodžio 2010 - 17:52
Aš dar norėjau paklausti, kada geriausia darytis tyrimus? Gydytoja vis klausia kada buvo paskutines menstruacijos. Kiek tai lemiia tyrimus? g.gif
Atsakyti
Skaičiau forumą, bet nesupratau, tie vaistai epratuzumab ir biologiniai vaistai - tai vienas ir tas pats? ar tai skirtingi dalykai?
Atsakyti
QUOTE(juraza @ 2010 12 22, 20:41)
Skaičiau forumą, bet nesupratau, tie vaistai epratuzumab ir biologiniai vaistai - tai vienas  ir tas pats? ar tai skirtingi dalykai?

Epratuzumab yra biologiniai (eksperimentiniai) vaistai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VioletaČ: 23 gruodžio 2010 - 12:01
O ar g.gif Jus turite neigalumo grupe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciklonas: 26 gruodžio 2010 - 23:42
Man siule 3 grupe, bet neemiau, nes nei darbo neturiu, galvoju gal po to nenores priimt ir pan.
Rasau del kitu problemu, matot rado pas mane slapime 2 g. baltymo ir sake nusiteikt po nauju gultis i ligonine, gal darys inkstu biopsija, tai gal kas jau zino kaip kas cia bus ir koks gydymas nusimato?
Atsakyti
QUOTE(sirdu-te @ 2010 12 28, 23:03)
Man siule 3 grupe, bet neemiau, nes nei darbo neturiu, galvoju gal po to nenores priimt ir pan.
Rasau del kitu problemu, matot rado pas mane slapime  2 g. baltymo ir sake nusiteikt po nauju gultis i ligonine, gal darys inkstu biopsija, tai gal kas jau zino kaip kas cia bus ir koks gydymas nusimato?

kad neėmei grupės tai blogai,kai gauni grupe tai yra lengvatų,dar gauni kiekvieną mėnesį pinigėlių,dar esi apdraustas ir nereikia mokėti sveikatos draudimo pačiam,autobusais važiuoji už pusę kainos,dar gali paprašyti kad komisija siūstu į kokius nori kursus(duoda sąrašą pasirinkti),o kai mokaisi duoda ir stipendiją ir t.t.Ai darbovietė net nežino ar tu turi grupę ar ne
Papildyta:
QUOTE(sirdu-te @ 2010 11 19, 14:46)
Arteja sventes ir visi svencia, taip pat isgeria, norejau paklausti ar galima vartoti alkoholi, jei geriu medroli ir plakvenili? Norejau gydytojos paklaust kazkaip nesmagu buvo klaust:)

negalima šampano
Atsakyti
Kad kiek girdejau 3 grupei jokiu lengvatu nera, tik gauciau kazkiek pinigeliu.
Atsakyti
QUOTE(sirdu-te @ 2010 12 29, 16:48)
Kad kiek girdejau 3 grupei jokiu lengvatu nera, tik gauciau kazkiek pinigeliu.

na aš gavau dabar trečia ir naudojuosi kai kuriomis lengvatomis
Atsakyti
Labas, norejau paklausti kodel negalima sampano?
Atsakyti