Eikit kartu gyvent, kai sutuoktuviu ziedas ant pirsto. Nebus nei klausimu, nei abejoniu, nei svarstymu.
QUOTE(Beigbeder @ 2007 03 16, 19:44)
Eikit kartu gyvent, kai sutuoktuviu ziedas ant pirsto. Nebus nei klausimu, nei abejoniu, nei svarstymu.
o

as irgi svarstymuose.... kazkas atsitikko..nebezinau ar tikrai ji myliu ar tik noriu pati buti mylima ir jausti tai? nezinau..apskritai kazkoks jausmas viduje, kad vistiek jauciuosi vienisa... jis sako, jog jam nera poreikio kasdien matytis ar siunitnetis zinutemis ar pan. Jis sako, kad meile-ne lenktynes ir jei man yra poreikis buti su juo dazniau, tai labai normalu. O man noretusi, kad vaikinas manes geistu, kad negaletu be manes gyventi, bet panasu, kad taip nera... Jo darbas ne " nuo 8h iki 17h" todel kartais labai pasineria i darbus, o apie mane nebelieka laiko daznai galvoti... jauciu demesio stygiu.... kazkodel manau, kad vaikinas turi rodyti daugiau iniciatyvos ir " myleti stipriau"-taip sakydavo mociute-kai vyras myli labiau, moteriai geriau..tik kaip cia pamatuoti...

QUOTE(Apuokas @ 2007 03 16, 20:49)

Papildyta:
QUOTE(bituteanna @ 2007 04 21, 16:22)
Jo darbas ne " nuo 8h iki 17h" todel kartais labai pasineria i darbus, o apie mane nebelieka laiko daznai galvoti...
Bet juk tai labai žmogiška ir vargu ar susiję su jo meilės Tau dydžiu. Be to, ar mylėti reiškia apie nieką daugiau negalvoti?

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 04 21, 16:29)
Matau tą ką noriu matyti

Pas mus kazkaip tas klausimas naturaliai issisprende - kadangi su juo ilgai bendravom per atstuma ir jis grizo i Lietuva kelioms savaitems, tai gyvenom kartu. Ir kai gris, irgi gyvensim. Nes kitaip nei as, nei jis nebeisivaizduojam

Galiu iš patirties pasakyti - kai ateis tas laikas, nekils nei abejonių, nei klausimų. Štai man situacija priešinga: abu jaučiam, kad jau laikas, o galimybių nelabai yra

Mes apie du metus gyvenome atskirai. Aš Lietuvoje, o jis Airijoje. Susitikdavome tai Lietuvoje tai Airijoje. Bet va susidare palankios salygos ir aš išdūmiau pas jį į Dublina... net nesvarsteme ilgai laikas ar nelaikas gyventi kartu, gavosi savaime.
To nepaaiskins niekas. Teisiog supranti kad nori buti kartu, nori ryte prabusti o vakare uzmigti su tuo zmogum ir viskas.

QUOTE(belebele @ 2007 09 23, 01:13)
To nepaaiskins niekas. Teisiog supranti kad nori buti kartu, nori ryte prabusti o vakare uzmigti su tuo zmogum ir viskas.