Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jau laikas?

QUOTE(Karosė @ 2007 03 13, 16:27)
Pagyvens padarys vaiką ir išeis ,pasakys kad monotoniškas gyvenimas pabodo ir ate g.gif

Vaikus juk dviese daro.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 03 15, 11:25)
Vaikus juk dviese daro.

Ir ką tai tokioje situacijoje keičia?
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 03 15, 18:24)
Ir ką tai tokioje situacijoje keičia?

Kai jau padarytas- nieko. Bet kai eini gyventi su vyru ir netgi tada kai pradedi mylėtis (neblogiausia juk yra gyventi kartu) reikia galvoti apie tai ką ir su kuo darai.
o paskui gaunasi, kad vyras ,,padarė,, vaiką ir išėjo.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 03 15, 20:22)
Kai jau padarytas- nieko. Bet kai eini gyventi su vyru ir netgi tada kai pradedi mylėtis (neblogiausia juk yra gyventi kartu) reikia galvoti apie tai ką ir su kuo darai.
o paskui gaunasi, kad vyras ,,padarė,, vaiką ir išėjo.

O tai yra kokios nors garantijos, kad neišeis? Jei vyras bijo įsipareigoti mylimai moteriai kaip žmonai, tai kodėl turėtų neišsigąsti atsakomybės, kai vaikas "jau padarytas"? Mergina, kuri buvo laikina, ir su vaiku gali eiti į visas keturias puses - deja.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 03 15, 19:36)
O tai yra kokios nors garantijos, kad neišeis? Jei vyras bijo įsipareigoti mylimai moteriai kaip žmonai, tai kodėl turėtų neišsigąsti atsakomybės, kai vaikas "jau padarytas"? Mergina, kuri buvo laikina, ir su vaiku gali eiti į visas keturias puses - deja.

Tai ir sakau, kad reikia galvoti su kuo miegi. Ir apskritai- galvoti ar jau laikas su kažkuo miegoti.
Aš laukiu nesulaukiu tos dienos kai ištekėsiu ir pamatysiu krūvą įsipareigojimų bigsmile.gif savyje ir savo vyre ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 15 kovo 2007 - 19:46
QUOTE(Apuokas @ 2007 03 15, 20:39)
Tai ir sakau, kad reikia galvoti su kuo miegi. Ir apskritai- galvoti ar jau laikas su kažkuo miegoti.
  Aš laukiu nesulaukiu tos dienos kai ištekėsiu ir pamatysiu krūvą įsipareigojimų  bigsmile.gif savyje ir savo vyre  ax.gif

nu ne visi diena mato schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 03 16, 14:52)
nu ne visi diena mato  schmoll.gif

nu turiu vilties aš ax.gif
Atsakyti
jeigu kyla klausimas gyventi ar neyventi, tai negyventi.. Na šiaip tai aš nieko prieš pabandymus, bet tada kai nori gyventi kartu ir būti su tuo žmogum kartu.. be to jeigu autorė nėra tikra dėl ateities, nelabai žino ar jiems kas gausis, o ir grįžt paskui neturėtų kur.. manau reikia truputį palaukti, kad tas jausmas išaugtų 4u.gif

p.s. aišku žinau, kad visi nėra tikrai dėl ateities, nes nežino kur likimas koją pakiš, bet bent jau žino tokius elementarius dalykus, kad nori vestuvių kartu ar vaikų, ar panašiai..
Atsakyti
QUOTE(princesyte @ 2007 03 16, 19:51)
jeigu kyla klausimas gyventi ar neyventi, tai negyventi.. Na šiaip tai aš nieko prieš pabandymus, bet tada kai nori gyventi kartu ir būti su tuo žmogum kartu.. be to jeigu autorė nėra tikra dėl ateities, nelabai žino ar jiems kas gausis, o ir grįžt paskui neturėtų kur.. manau reikia truputį palaukti, kad tas jausmas išaugtų 4u.gif

p.s. aišku žinau, kad visi nėra tikrai dėl ateities, nes nežino kur likimas koją pakiš, bet bent jau žino tokius elementarius dalykus, kad nori vestuvių kartu ar vaikų, ar panašiai..

Man kilo klausimu ne del jausmu ar noro gyventi, o del pacios situacijos blush2.gif na mes draugavom maziau nei metai, tai del mano konservatyvaus poziurio, kad reikia pradraugauti bent 1,5, as maniau kad dar anksti blush2.gif o dar ta smulkmena, kad nei jis nei as beveik nieko neturejom cia Kaune unsure.gif suktis reikia paciam, o dar jaunas (na save ir dabar laikau jauna, nepatyrusia ir naivia, kaikuriais atzvilgiais blush2.gif ) tai ir nedrasu buvo, o dar kyla tokiu kvailu klausimu kaip - ka draugai pamanys doh.gif kitaip pasakius kvailystes verte abejoti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 03 16, 19:59)
tai del mano konservatyvaus poziurio, kad reikia pradraugauti bent 1,5

Čia koks nors mistinis skaičius? lens.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2007 03 16, 19:59)
kitaip pasakius kvailystes verte abejoti  blush2.gif  ax.gif

Kažkaip tarp Tavo argumentų kvailysčių nepastebėjau. Na gal jie ir neturėtų pratenduoti į pagrindinius, bet vis tiek argumentai.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 03 16, 20:05)
Čia koks nors mistinis skaičius? lens.gif

Ne lotuliukas.gif jis gali buti ir didesnis ir gal net mazesnis, bet tiesiog buvau kvailai isitikinus, kad pradraugauti reikia daugiau nei 6 menesius doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 03 16, 20:08)
Ne  lotuliukas.gif jis gali buti ir didesnis ir gal net mazesnis, bet tiesiog buvau kvailai isitikinus, kad pradraugauti reikia daugiau nei 6 menesius  doh.gif  lotuliukas.gif

Tai aš matyt skaičiuoti nebemoku - anksčiau 1,5 metų 18 mėnesių sudarydavo, o dabar jau - tik 6... unsure.gif mastau.gif
Atsakyti