Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jau laikas?

QUOTE(belebele @ 2007 09 23, 01:13)
To nepaaiskins niekas. Teisiog supranti kad nori buti kartu, nori ryte prabusti o vakare uzmigti su tuo zmogum ir viskas. biggrin.gif

pritariu 100% thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(belebele @ 2007 09 23, 01:13)
To nepaaiskins niekas. Teisiog supranti kad nori buti kartu, nori ryte prabusti o vakare uzmigti su tuo zmogum ir viskas. biggrin.gif

Vienas mano mėgstamas rašytojas yra parašęs, kad meilė - tai norėjimas miegoti kartu (ne mylėtis, o būtent tik miegoti), o miegoti kartu įmanoma tik gyvenant dviese smile.gif
Mes gal po 3 mėn draugystės pajutom, kad atskirai būt nebegalim, bet tas jausmas buvo absoliučiai abipusis wub.gif

Maniškis burba, kai išvažiuoju tėvų aplankyt, nes jam be manęs sunku užmigt, nors man be jo irgi nelengva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(datu @ 2007 09 26, 15:59)
Mes gal po 3 mėn draugystės pajutom, kad atskirai būt nebegalim, bet tas jausmas buvo absoliučiai abipusis  wub.gif

Maniškis burba, kai išvažiuoju tėvų aplankyt, nes jam be manęs sunku užmigt, nors man be jo irgi nelengva  ax.gif

O tai dviese tevu lankyt negalima? g.gif
Atsakyti
Pas buvo taip, kad pastebejome, kad pradejom po viena nebemiegoti..arba jis pas mane..arba as pas ji...tai koks tikslas moketi uz du butus...jau abu pradejom jausti, kad vienas be kito nebegalim blush2.gif
o ir toks begalinis noras but kartu, pamenu, kad pries tai draugavau su zmogumi ri jis pasiule pradet kartu gyvent po 3 metu draugystes, tai net nupurte ta mintis...tada ir susimasciau...ka as su juo veikiu? umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 09 26, 16:10)
O tai dviese tevu lankyt negalima? g.gif

Aij,. galima, bet MB labai pavargsta ten,.. ir šiaip nelabai jauku jam pas uošvius ax.gif
Atsakyti
Vienas mano mėgstamas rašytojas yra parašęs, kad meilė - tai norėjimas miegoti kartu (ne mylėtis, o būtent tik miegoti), o miegoti kartu įmanoma tik gyvenant dviese smile.gif

tas rasytojas lb protingai parase, nes tai itesa. Juk turi but tiesiog malonu prie jo prisigluas, ir negalvot kad kai tik jau sugulat i lova, tai viskas ir uzsibaigs sexu rolleyes.gif Pas mane tai situacija ideali (bent man taip atrodo) 4u.gif nes mano brangusis kai mane pasiema is paskaitu, ir man buna jog truksta miego, tai grize pas mane, mes dar i lova kartu atsigulam, ir gulim tik apsikabine 4u.gif O taip vyksta dar net negyvenant kartu, o itesiog praleidzxiant lb lb laiko kartu, ir dar tik planuojant gyvenima kartu. Gal apsigyvenus viskas pasikeistu... verysad.gif
Atsakyti
Sveikinu tą žmogutį kuris sugalvojo šią temą 4u.gif man taip pat ji labai aktuali, tad žinau tiek, kad geriau palaukti to paties žmogaus sprendimo. Tegul jis pats sudėlioje tvirtai faktus savo gyvenime ko nori, na o mergina turi savo tikslus išdėstyti ko nori. Tada abu spresti ką daryti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2006 01 27, 15:28)
Čia iš esmės galima grįžti prie diskusijos "susimetimas už ir prieš", na žodžiu čia jau yra apie tai tiek daug pridiskutuota doh.gif
Mano patarimas negyventi kartu, kol tikrai neišsiaiškinsite dėl ateities palnų ir ar jie pas jus sutampa mirksiukas.gif Aš tikiu, kad vyrui patogiau, kai jūs kartu gyvensite ir važinėti nereikės pas tave ir valgyti bus paruošta ir daug dalykų kurie supaprastės...
Apskritai jei jau keli šį klausimą tai aš manau tu tam dar nepasiruošusi g.gif
O jei jau klausi asmeniškai manęs aš nesusimesčiau tol kol nebūtų aiškios perspektyvos su juo, o ypač, jei tu dar neturėtumei kur dėtis, jei jums nieko nesigautų unsure.gif
Čia tik mano nuomonė 4u.gif

pritariu nuomonei,kad jei kelia toki klausima,reiskia dar nera pasiruosusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as esu visiskai apsisprendusi ir pasiruosusi gyvenimui kartu, tik bijau kad Jis ne.. unsure.gif Draugaujam jau 3 metai, daznai bunam kartu, esam jau trumpai ir apsigyvene pas ji namuose su tevais, ir esam Anglijoj 3 men kartu isgyvene..viskas kaip ir saunu, tik nezinau kaip jam ta mintis del gyvenimo drauge..As jau nuo 18 metu- t.t. nuo tada kai pradejom draugauti esu savarankiska, nebegyvenu su tevais, o jis tik neseniai is namu isejo gyventi i nuomojama buta..gal tai jam gali kelti sunkumu?Butu visai nesudetinga to paklausti pas ji, bet ir taip labai daug iniciatyvos musu santykiuose esu emusis, todel noriu kad jis pirmas apie tai pradetu kalbeti..
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2006 01 27, 14:28)
Čia iš esmės galima grįžti prie diskusijos "susimetimas už ir prieš", na žodžiu čia jau yra apie tai tiek daug pridiskutuota doh.gif
Mano patarimas negyventi kartu, kol tikrai neišsiaiškinsite dėl ateities palnų ir ar jie pas jus sutampa mirksiukas.gif Aš tikiu, kad vyrui patogiau, kai jūs kartu gyvensite ir važinėti nereikės pas tave ir valgyti bus paruošta ir daug dalykų kurie supaprastės...
Apskritai jei jau keli šį klausimą tai aš manau tu tam dar nepasiruošusi g.gif
O jei jau klausi asmeniškai manęs aš nesusimesčiau tol kol nebūtų aiškios perspektyvos su juo, o ypač, jei tu dar neturėtumei kur dėtis, jei jums nieko nesigautų unsure.gif
Čia tik mano nuomonė 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2009 01 20, 18:31)
Butu visai nesudetinga to paklausti pas ji, bet ir taip labai daug iniciatyvos musu santykiuose esu emusis, todel noriu kad jis pirmas apie tai pradetu kalbeti..

tai dar tada palauk g.gif
Atsakyti
neplanavom kazkaip apsigyventi kartu, bet taip po truputi po truputi jo daikteliu vis daugiau pas mane bute atsirasdavo, vis dazniau likdavo nakvoti, paskui prasidejo kalbos, kada po darbo grisi ir pan biggrin.gif tada jis gyveno dar studentu bendrabutyje, o kai baige studijas galiausiai su visa manta pas mane atejo. o tai ivyko labai greitai, buvome gal tik pusmeti pradraugave, bet net nebuvo minties, kad per anksti, kad kaip as cia su juo gyvensiu ir pan., viskas labai naturaliai, be dideliu kalbu apie tai. o be to, juk nebuvo prasmes jam buta nuomoti, kai as pati nuomojausi ir gyvenau jame viena. tad kam pinigus svaistyti.
Atsakyti