Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jau laikas?

QUOTE(Beigbeder @ 2006 12 14, 17:41)
Duok die sparnus tavo zodziams, kad daugiau proteliu apsviestu.
Kas antra "bandomoji" seima gyvena teveliu islaikomi, o tie teveliai net nezino, kad ju vaikai seimas zaidzia...

Na nesakysiu, kad as labai jau protinga, bet teveliai aklejo taip, kad as zinau ir is kur pinigai krenta ir kad juos sunku uzdirbti ir t.t. tai tikrai nenoreciau nei su sakykim vyro sema gyventi nei savo teveliam ant sprando sedeti blink.gif Tai ir gyvenu savarankiskai blush2.gif tik stai niekaip neperaukleju teveliu kad jei i svecius atvaziuoja pas mane ar as pas juos tai nereiskia kad jie turi prikrauti mesos ir bulviu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2006 12 14, 18:00)
tik stai niekaip neperaukleju teveliu kad jei i svecius atvaziuoja pas mane ar as pas juos tai nereiskia kad jie turi prikrauti mesos ir bulviu  g.gif

Tai tik dziaukis - teveliai visada prikraus lauktuviu, net jeigu mes jau gerokai turtingesni uz savo tevelius busim. Tevai yra tevai, jiems vaikai lieka vaikais iki pacios pensijos lotuliukas.gif Tu saviesiems kazkada irgi desi ka turesi.
Cia didziulis skirtumas: apgaudineti tevus gyvenant su kazkuo seimynini gyvenima, o tuo paciu sedeti tevams ant sprando ir gauti is tevu lauktuviu, kai gyveni savarankiskai.
Juk mes savo tevus irgi kazkuo palepinam, apdovanojam...
Atsakyti

Del sito as nesutinku...As pvz manau kad jis man skirtas ir tt, bet tuoktis tai tikrai nebegu, nes "nuo meiles iki nepykantos vienas zingsnis". Daznai tenka pamatyti toki atveji kai jauni susituokia is meiles, bet jau po metu del buitiniu nesutarimu ir pan issibegiuoja, skiriasi. Manau pigiau pagyventi metelius 2 o tada jei jau vaikinukas nesiima rimtesniu zingsniu susimastysiu ir tiek, nepeikit bet mano tikia nuomone

Vat jeigu manytum, kad jis tikrai tau skirtas, tai ir begtum susituokti. O dabar abejoji bigsmile.gif Nuo meilės iki neapykantos tikrai vienas žingsnis, bet kuo čia dėta santuoka? Manai susituokus meilė praeina. Nė velnio. Pagal tave jauni susimetę gyventi gali, o susituokę - ne, nes meilę buitis pražudo. Matai pati sakai, kad susimetę žaidžiat šeimą, jeigu jūsų buitis nesieja. Ir ką reiškia tavo žodžiai "pigiau pagyventi metelius 2 ". Žinai, per tuos du metelius gyvenant šeimoj,galima daug ką padaryti. O susimetę jūs tik repetuojat ir tiriat : " tas ne tas žmogus, išeis - neišeis, pasipirš - nepasipirš ir abejojat". O paskui raudat;- vaikinas manęs vesti nenori". O kam vesti? Jeigu jis gyyvendamas susimetęs nieko rimto negalvojo? Netaikau niekam konkrečiai. Čia mano nuomonė.
Jeigu vaikinas žinotų tvirtą merginos nuomonę dėl santuokos, jis niekad nepasiūlytų susimesti skudurus.Nors kiek suprantu iš kai kurių pasisakymų, tai daiktai tiesiog patys subėga, net nekviečiant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2006 12 15, 12:16)
Vat jeigu manytum, kad jis tikrai tau skirtas, tai ir begtum susituokti. O dabar abejoji bigsmile.gif

Nesigincysiu nal ir abejojiu truputuka ax.gif bet tik truputuka blush2.gif abejoju ne del jausmu, o todel kad kol dar nebuvau su savuoju net susipazinus aplink mane visi apie MEILE ciulbejo, o jau po 4-7 metu skyresi ir nekente vienas kito blink.gif tai as abejoju ne savim, o tuo kad jausmai keiciasi...

Nuo meilės iki neapykantos tikrai vienas žingsnis, bet kuo čia dėta santuoka? Manai susituokus meilė praeina. Nė velnio. Pagal tave jauni susimetę gyventi gali, o susituokę - ne, nes meilę buitis pražudo.

Taip tikrai neteigiu, meile lieka ir po vestuviu ir iki pat senatves, tokia meile tikiu 4u.gif santuoka deta tame, kad dabar dauguma jaunu poru susitokia ir skiriasi labai jau greitai, nes neturejo laiko pazinti geriau savo partneri, atranda daug "netinkanciu" bruozu su kuriais negali susitaikyti ir tt, todel ir skiriasi, tai manau kad geriau pagyventi ir kaip sakot "pazaisti seima" ax.gif

Ir ką reiškia tavo žodžiai "pigiau  pagyventi metelius 2 ". Žinai, per tuos du metelius gyvenant šeimoj,galima daug ką padaryti. O susimetę jūs tik repetuojat ir tiriat : " tas ne tas žmogus, išeis - neišeis, pasipirš - nepasipirš ir abejojat". 

Pigiaus ta prasme kad vestuves kainuoja, skirybos taip pat, o pagyvenus ir susituokus kazin ar po metuku dveju begsi skirtis, todel ir pigiau rolleyes.gif o nematau ka galima seimoj padaryt ko negalima susimetus g.gif

Jeigu vaikinas žinotų tvirtą merginos nuomonę dėl santuokos, jis niekad nepasiūlytų susimesti skudurus.Nors kiek suprantu iš kai kurių pasisakymų, tai daiktai tiesiog patys subėga, net nekviečiant lotuliukas.gif

Vaikinas ir as turim vienoda nuomone, kad pries vestuves bent metukus reikia pagyventi kartu mirksiukas.gif o po to jis kaip ir as galvoja apie ta "rimta zingsni" - VEDYBAS wub.gif bet cia tik jei nesigaus taip kad suprasim kad vienas kitam netinkam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2006 12 14, 10:24)
Jeigu vaikinas galvotų, kad ta mergina ir yra ta vienintelė, nepakartojama, su kuria jis norėtų susieti savo likusį gyvenimą, jis niekad nesiūlytų jai gyventi kartu, jis paprašytų jos RANKOS IR ŠIRDIES bigsmile.gif

wub.gif kaip man patiko šitie žodžiai wub.gif
Atsakyti
As manau,kad reikia pagyventi ir pamatyti,kas per veikejas su tavimi...As gyvenu jau du metus...Kiekviena ryta atsikeldama ir kiekviena vakara uzmigdama dziaugiuosi ji sutikusi.Per du metelius mes isigijome masina,3 kambariu buta,o visai neseniai jis man pasipirso.Vasara planuojame vestuves,joms ruosiames.Nes nieko nera ziauriau,kai po vedybu reik pas tevelius gyventi...O ir siaip,jei myli,tai kam lakstyti is vieno miesto galo i kita?Po greitu vedybu,gali buti ir greitos skyrybos lotuliukas.gif Reikia pagyventi,tikrai reikia.O ir poziuris i tai pasikeite.Dabar tevai patys vaiku praso pagyventi,neskubeti tuoktis...
Atsakyti
mielosios, patarkit ir man... nes esu visiškoje nevilty sad.gif su MB vasara suplanavome vestuves, jau praejo puse metu nuo pareiškimų padavimo, ir lieka puse metų iki vestuvių. jis turi buta, kartais (deja labai retai) pasilieku pas ji, BET.... mano tevai yra kategoriškai prieš mūsų gyvenimą iki vestuvių. su mama pasišneku ir po to visa vakarą nusiramint negaliu, ji man su tokiom pretenzijom išsisako, kad jaučiuosi kalta. beje man 22, jam 29. as studijuoji, jis dirba... bet kokiu budu kalbetis su tevais, tai jau neismanau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajkilina @ 2006 12 16, 23:55)
mielosios, patarkit ir man... nes esu visiškoje nevilty sad.gif su MB vasara suplanavome vestuves, jau praejo puse metu nuo pareiškimų padavimo, ir lieka puse metų iki vestuvių. jis turi buta, kartais  (deja labai retai) pasilieku pas ji, BET.... mano tevai yra kategoriškai prieš mūsų gyvenimą iki vestuvių. su mama pasišneku ir po to visa vakarą nusiramint negaliu, ji man su tokiom pretenzijom išsisako, kad jaučiuosi kalta. beje man 22, jam 29. as studijuoji, jis dirba... bet kokiu budu kalbetis su tevais, tai jau neismanau sad.gif

Jei jus mylite vienas kita,tai...O tau jau ne 18,tai as mamai ir pasakyciau,o tiksliauimciau ir iseiciau pas ji...Tevai po kurio laiko susitaikytu su ta mintim ir vel imtu su tavimi bendrauti mirksiukas.gif Juk negalima suaugusiai merginai nurodineti...O dar jei pareiskimai paduoti ir yra kur iseiti,tai...As irgi is tevu isejau budama 18.Nesutariau su teveliu,tai pasakiau sudie,o dabar tevai musu abieju laukia atvykstant,mus aplanko,kartu vestuvems ruosiames ir viskas yra puiku.Daugiau ryzto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2006 12 16, 23:45)
As manau,kad reikia pagyventi ir pamatyti,kas per veikejas su tavimi...As gyvenu jau du metus...Kiekviena ryta atsikeldama ir kiekviena vakara uzmigdama dziaugiuosi ji sutikusi.Per du metelius mes isigijome masina,3 kambariu buta,o visai neseniai jis man pasipirso.Vasara planuojame vestuves,joms ruosiames.Nes nieko nera ziauriau,kai po vedybu reik pas tevelius gyventi...O ir siaip,jei myli,tai kam lakstyti is vieno miesto galo i kita?Po greitu vedybu,gali buti ir greitos skyrybos lotuliukas.gif Reikia pagyventi,tikrai reikia.O ir poziuris i tai pasikeite.Dabar tevai patys vaiku praso pagyventi,neskubeti tuoktis...

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mano nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2006 12 13, 19:02)
As su tuo pilnai sutinku, bet matot pas mus buvo tokia situacija kad nei as nei jis neturim tvirto pagrindo po kojom, as gyvenau is tevu, nes studijuoju ir tt, na jau buvau biski ir dirbt pradejus, vaikinas taip pat pas teta gyveno ir nemates ka reiskia gyventi atskirai ir savarankiskai  ax.gif tai kad mum kartu susieiti reikejo ir buta susirast ir daiktus, baldus gauti, tai papildomi sunkumai, o jug abu dar net neturim tvirtos vietos gyvenime, tai manau tokiu atveju geriau ne aklai sokti i liuna o pamastyti  blush2.gif

Na, mes buvom šiek tiek panašioj sutuacijoj - aš gyvenau su tėvais, o jis pas močiutę (1,5 kambario butelyje, tikrai mažam). Mano mama norėjo, kad visada nakvočiau tik namie blush2.gif O mes paklausėm jo močiutės ar jai netrukdo, kad aš kartais lieku ten. Ji atsakė, kad ne ir net man pusryčius bei pietus su vakariene pradėjo daryt lotuliukas.gif Matyt jai tikau. O viena dieną vyro tėvai, kurie buvo atvažiavę į svečius man prie močiutės pasakė - štai tau raktas, taip bus tau patogiau.
Taip pragyvenom apie metus. Per tą laiką susiradau normalesnį darbą apsiženijom ir išsikėlėm nuomotis buto. O vėliau ir savas atsirado. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mes tai kartu pradėjom gyventi po kelių mėn draugystės.Ir pradėjo gyventi pas jo tėvus nuosavam dideliam name.Čia ir dabar dar gyvenam.Bet užsidirbę svečioj šaly bandysime statytis namą. rolleyes.gif
Atsakyti
Kada reikia pradėti kartu gyventi, tai patys pajusite, bet prieš vestuves tai būtinai reikėtu pagyventi kartu. Tik tada pamatai koks žmogus iš tikrųjų. Buitis -dažna skyrybų priežastis.
Atsakyti